Merhaba ben liseye gidiyorum okuduğum okul kötü bir meslek lisesiydi ortamı serseri dolu şimdi ben 3 ay önce sınıfta çok sinirlendim panik atak geçirdim ve en samimi olduğum 2 arkadaşıma küfür ettim sonra tüm sınıf ve 0 2 arkadaşım birlikte gidip beni müdür yardımcısına ve sınıf öğretmenime şikayet ettiler sonra sınıf öğretmenim 2 kez beni ölümle tehdit edip seni öldürürüm lan ben adam öldürüyorum lan ben şizofreniyim dedi bana 2 kez birde 1 kez beni üst katta bir atölyeye götürüp kapıyı üstüme kilitleyip bana bağırdı sonra senin velini arayacağım dedi ve aradı sonra müdür yardımcısı annem ile abimi okula çağırdı ve beni okuldan attı kaydımı sildi sonra müdür yardımcısı annem ile abime bizim okulumuzda küfüre asla yer yoktur eğer kim küfür ederse onu dakikasında okuldan atıyoruz hatta şimdiye kadar böyle kaç kişiyi okuldan attık dedi dediğim gibi saadece bir kez küfür ettim oda panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım kendimden geçip sinirden küfür ettim zaten psikiyatri ye de gidiyorum antidepresan hap da kullanıyorum 4 aydır her gün yarım doz olarak kullanıyorum bu olay olduğundan beri yani 3 aydır okula gitmiyorum evdeyim hep evde ders çalışıyorum. Sizce ne olur bana? Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knka ben de lisede bı çocuğa yanlışlıkla carpmistim çocuk beni arkadaşlarıyla birlikte dövdü sonra müdürün ve annemin yanında bana ayağını denk al yoksa ananı s*keriz dediler ama müdür bişey yapmamıştı
Benide haksız yere okuldan attılar şimdi ben 3 ay önce sınıfta çok sinirlendim panik atak geçirdim ve en samimi olduğum 2 arkadaşıma küfür ettim sonra tüm sınıf ve 0 2 arkadaşım birlikte gidip beni müdür yardımcısına ve sınıf öğretmenime şikayet ettiler sonra sınıf öğretmenim bana senin velini arayacağım dedi ve aradı sonra müdür yardımcısı annem ile abimi okula çağırdı ve beni okuldan attı kaydımı sildi sonra müdür yardımcısı annem ile abime bizim okulumuzda küfüre asla yer yoktur eğer kim küfür ederse onu dakikasında okuldan atıyoruz hatta şimdiye kadar böyle kaç kişiyi okuldan attık dedi dediğim gibi saadece bir kez küfür ettim oda panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım kendimden geçip sinirden küfür ettim zaten psikiyatri ye de gidiyorum antidepresan hap da kullanıyorum 4 aydır her gün yarım doz olarak kullanıyorum bu olay olduğundan beri yani 3 aydır okula gitmiyorum evdeyim hep evde ders çalışıyorum.
Knka geçmiş olsun ama dedim ya bizim lisede müdürün yanında bile bana ağır küfür etti bı arkadaşım bide beni dövdü üstüne annem gelince müdürün yanında geldi s*ktigim karısı dedi çocuk uyarı bile almadı
Benimde sınıf öğretmenim 2 kez beni ölümle tehdit edip seni öldürürüm lan ben adam öldürüyorum lan ben şizofreniyim dedi bana 2 kez birde 1 kez beni üst katta bir atölyeye götürüp kapıyı üstüme kilitleyip bana bağırdı sonra senin velini arayacağım dedi ve aradı birde bu sınıf öğretmenim de kadın ve 26 yaşında hatta o zaman annem ile abime de okulda ben onun iyiliği için ona öyle söyledim dedi ama bana çok fena kızdı kaç kez
Knka onları dava etsen kazanırsın net ben sadece okulda ve mahalledekilerden küfür ve dayak yedim hiç ogretmenlerle öyle bişey olmadı
Hatta öğretmenime de kaç kez ben psikiyatri doktoruna gidiyorum antidepresan hap kullanıyorum ben panik atak hastasıyım ve anksiyete bozukluğum da var dedim sonra bazen sinirleniyorum dedim ama bana banane bu beni ilgilendirmez hepimiz zamanında psikiyatri doktoruna gittik bize burada ağalık taslama dedi bana
Knka çok karaktersiz insanlara denk gelmişsin benim müdürüm annemle çok iyiydi diye bişey yapmıyordu bana
Hatta babamda okuldaki müdür ve müdür yardımcısını arayıp o beni tehdit eden öğretmeni şikayet etti hatta babam müdür ve müdür yardımcısına ben oğlumu sokakta bulmadım derhal o öğretmenin çıkışını yapın görevden alın dedi ama almadılar hala o öğretmen aynı okulda çalışıyor ders veriyor birde beni arkadaşlarıma karşı kışkırtan 6 kız vardı bunları da müdüre ve müdür yardımcısına söyledim babamla birlikte ama o öğrencilere de hiç bir şey olmadı okuldan bile atılmadılar hatta uzaklaştırma veya kınama cezası bile almadılar ama beni okuldan attılar
Bizim müdür her hafta sonu bizdeydi neredeyse kalıyordu girip çıkıyordu o yüzden sorun olmadı lise hayatım
Abla benide okuldan atiyolar ne yapmam lazim okuldan men edilirsem spora gidicem sanirim ya da sosyal medya olabilir cok agirlik vericem ona para kazanmam lazım 4 5 yıl cabaliycam ya da tiktoker da olabilirde bilmiyorum bilmiyorum
Ilaclarina devam et ve derslerini birakma kaç yaşındasın şu an da?
Şu an 18 yaşındayım lise 3 üm şu an aslında şu an lise 4 olmam lazımdı ama okula 1 yıl geç başladım ve şu an lise 3 üm ama 18 yaşındayım zaten 3 aydır bu olay olduğundan beri okula gitmiyorum ailem de bırakmadı zaten bana gitme onlar senin başına bir şey getirir dedi bende 3 aydır açık öğretim lisesinde okuyorum
Açıktan liseyi bitirmeye bak
Şu an 18 yaşındayım lise 3 üm şu an aslında şu an lise 4 olmam lazımdı ama okula 1 yıl geç başladım ve şu an lise 3 üm ama 18 yaşındayım zaten 3 aydır bu olay olduğundan beri okula gitmiyorum ailem de bırakmadı zaten bana gitme onlar senin başına bir şey getirir dedi bende 3 aydır açık öğretim lisesinde okuyorum