Okuldan atıldım ne yapmalıyım?

Merhaba ben liseye gidiyorum okuduğum okul kötü bir meslek lisesiydi ortamı serseri dolu şimdi ben 3 ay önce sınıfta çok sinirlendim panik atak geçirdim ve en samimi olduğum 2 arkadaşıma küfür ettim sonra tüm sınıf ve 0 2 arkadaşım birlikte gidip beni müdür yardımcısına ve sınıf öğretmenime şikayet ettiler sonra sınıf öğretmenim 2 kez beni ölümle tehdit edip seni öldürürüm lan ben adam öldürüyorum lan ben şizofreniyim dedi bana 2 kez birde 1 kez beni üst katta bir atölyeye götürüp kapıyı üstüme kilitleyip bana bağırdı sonra senin velini arayacağım dedi ve aradı sonra müdür yardımcısı annem ile abimi okula çağırdı ve beni okuldan attı kaydımı sildi sonra müdür yardımcısı annem ile abime bizim okulumuzda küfüre asla yer yoktur eğer kim küfür ederse onu dakikasında okuldan atıyoruz hatta şimdiye kadar böyle kaç kişiyi okuldan attık dedi dediğim gibi saadece bir kez küfür ettim oda panik atak ve anksiyete bozukluğu hastasıyım kendimden geçip sinirden küfür ettim zaten psikiyatri ye de gidiyorum antidepresan hap da kullanıyorum 4 aydır her gün yarım doz olarak kullanıyorum bu olay olduğundan beri yani 3 aydır okula gitmiyorum evdeyim hep evde ders çalışıyorum. Sizce ne olur bana? Ne yapmalıyım?
Okuldan atıldım ne yapmalıyım?