Bn sağlık meslek lisesi 4. sinif öğrencisiyim kpss ye giricem toplum sağlığı merkezini tercih etmek istiyorum fakat tsm'ye ebe atamasi oluyor genellikle hemsire atamasida oluyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet oluyor... atanıp aile hekimi doktorla ile anlaşma yaparsan onla beraber çalışırsın anlaşma yapamazsan toplum sağlığı merkezinde çalışırsı ama pek de işin olmaz maaşını da alırsın doktorl anlaşma yapabilirsen 3.200 kadar maaş alabilirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo konuda pek bilgim yok :( ama çalışan öğrencilere yardımcı oluyorlar genelde
- +1 yıl
Ben de aynı durumdayım araştırıyorum ama bir türlü bir şey elde edemiyorum. Gönderiniz baya önce yapılmış ne yaptınız acaba? Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda?
tsm ye hemşire ataması oluyor ama çok az. Bir kaç tane ve puanı genelde yüksek oluyor.2017 sinop tsm ye 90 la hemşire alındı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde kamu hastaneleri birliği olarak tercih yapılıyor kpss de sağlık müdürlüğü açığa göre görevlendiriyor hastanalere ama ben seçeneklerde toplum sağlığı merkezi görmedim belki vardır bana denk gelmedi.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhalk sağlığı merkezlerine atanan hemşirelerin toplum sağlığı merkezlerinde çalışma olasılığı daha yüksek bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire ataması olur ancak genelde lisans hemşireler atanıyor. Veya doktorla anlaşıp sözleşmeli olarak tsm'de çalışabilirsin.
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOluyor ama bir lisans'a göre neredeyse 1/10 oranında oluyor. Üniversitede hemşirelik okumak saçma zaten bence ve lisans hemşirelerle kıyaslarsak ortaöğretim hemşireler daha bilgili. Ben lise de stajdayken hemşireler lisansların yanına onları kontrol etmemiz için bizi gönderiyordu. Üniversitede paramedic oku bence puanın yetiyorsa.
Cevap sahibi+1 yılKazanabileceksen güzel ama kazanamazsan lisans hemşirelikle uğraşma paramedic ol derim. Ayrıca atama daha rahat olur. Bir de bu pazar günkü sınavdan güzel bir puan almaya bak.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Bir süre sonra alışıyorsun, o adrenalini bile yetiyor insana. Ama dediğim gibi sen bilirsin. Öğretmenlik sıkıcı bence.
Cevap sahibi+1 yılATT'yim ben. Farklı bir bölüm istiyorum, sağlık dışında onun için geçiş yapmadım. Bu sene bir atanayım da sınava çalışacağım.
Cevap sahibi+1 yılİkinci bir hemşire varsa ki tsm de vardır bu durumda senin okul günlerine göre nöbet ayarlanır, eğer yoksa bilmiyorum onu.
Cevap sahibi+1 yılBazı bölgelerde tsm ler de nöbet tutuluyor. Senin istediğin bölümde olup olmadığına internetten bölüm puanlarına bakarsan yanlarında (iö) yazanlar gece eğitimi oluyor.
- +1 yıl
olm siz hangi dünyada yaşıyonuz ya yok ortaöğretim staj öğrencileri lisansları kontrol ediyomuş yok paramedik atamaları daha rahatmış nası bir kafa bu ya
- +1 yıl
Eğer tsm ye atanırsam ve gündüz bir üniversite okumak istersem yardımcı olunur mu veya nerelerde gece calisilabiliyor tsm de yardımcı olur musunuz?
- 8 ay
Yok öyle bir sey lise öğrencilerinin tek bildiği sey vital ve serum setlenmek Geri kalan seyler kesknlikle yasak üniversite ve lisenin bariz farkı var Zaten artık lise öğrencilerinin okuduğu bolumün ismi " saglik bakim teknisyenligi " olarak degistirildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem