3 ay A101 de MSY 'lik yapmış birisi olarak söylüyorum herhangi bir şey yapmana gerek yok. Üniversite dusunmuyorsan okumuyorsan ve sınavlara girmeyi düşünmüyorum dersen seni alırlar. Muhtemelen İşkur üzerinden alım yaparlar iyice eserler. Sonra ayağına kaydirmazlarsa ve sabirliysan Gunluk Temsilci ve daha sonra MSY olursun. Yaklaşık 6-7 ay içerisinde Msy adayı olmazsan seni sadece kullandıkları anlamı taşır. Neyse calisrken a101 in çalışanlara özel uygulamasi var orada o sınavları yapmak zorundasın. Mağaza olarak Belirli hedefleri tutturmak zorundasın bu yüzden mobbing fazlasıyla var. 1 gün full çalışırsın 1 gün izin. İzinli gününü mağaza sorumlusu rastgele belirler her hafta değişebilir. Evin yakınsa git gel yaparsın bazı günleri. Kasada açık çıkarsa kasiyer öder o yüzden kasaya bulaşma. A101 de her zaman açık çıkar. Eğer kasaya gecersen de kasadan çıktığın gibi kasanın çıkışını al ve kasada ki paraları M. sorumlusuna ver. Ben oraya girdiğimde 85 kiloydum 3 ayda 70 kg altına düştüm. Öğlen yemeği yok cepten harcıyorsun. Falan filan devam eder böyle uzun uzun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzun saatler çalışman gerekebilir, buna tamam mısın? Arada tuvalet temizlemen gerekebilir, yapabilir misin? Sakin misindir, müşteri sana küfür etse ne yaparsın? İyi yanların ve kötü yanların nelerdir? Ne okudun, ne mezunusun falan.
06 Yorumla
Soran+1 yılSacmalık.
Soran+1 yılAl tarafı kasiyer olucam ne bu sorgu sualler
Soran+1 yılNapalım babamız zengin değil
Soran+1 yılİns alırlar paraya ihtiyacım var koyun olmaya razıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılMigros'da girersen daha memnun olursun. Sendika var. İş kanununa uygun çalışma koşulları ve asgari ücret üstü maaş var. Yükselme şansın yüksek. Eğitime önem veriyorlar. İnsanlar da genelde medeni.
00 YorumlaSen ne cevap verirsen ver seni alırlar
00 Yorumla
+1 yılGitmen yeterli aliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiktok kullaniyosan gelme derler
00 Yorumlabisey olmaz git
012 Yorumla
Soran+1 yılBişey olur mu ya da gitmeli miyim diye sormadım beyinsiz
Soran+1 yılS g yazma
Soran+1 yılUuu yeaahw
Soran+1 yılMal lan burdakıler yukardaki başladı dramaya ben ne soruyorum bı zibidiler ne diyor. Te allam
Soran+1 yılUuuu atarlı.
Soran+1 yılDefol 😠
Soran+1 yılİşe yaramaz görüsünü al ve git
Soran+1 yılUğraşamam
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne