Bir süredir kendi işimi yapmayı düşünüyorum şu an en makul gelen fikir Avm'de bijuteri standı. Bu konuda bilgisi olan, daha önce bu işi yapmış ve ya halen yapan var mı? Avmlerin stand politikası nedir, maliyeti nedir öğrenmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel düşünce ama her isteyene al sana kiosk demiyorlar. Marka ve başla avm lerde kiosk u var mı diye bakıyorlar. Ya çok iyi tanıdığın olmalı ya da marka olman gerekiyor. Kirasına gelince de ufak gördüğün bveğenmediğin yerler için 3,000 ile 7000$ arası para istiyorlar
00 Yorumla
avm stand açmak için önce marka olmuş bir marka bulman lazım kendi adına açmak istersen izin vermezler , avm kiraları bölgesine göre değişiyor m2 üzerinden kira alıyorlar
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılA. v. m. de çalışıyorum. Gümüşçü, waffle, aksesuarcı, dövizci, çikolatacının iyi iş yaptığını gördüm. İyi bir şeyler seçersen bence iş yaparsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Bizim a. v. m İstanbul'da 3 m2 bir yer için yaklaşık 2.500 dolar alıyorlar. Tabi katına yerine göre değişiyor.
+1 yılUfak küçük standlara AVM düşük bir bütçeyle müsade ediyor diye biliyorum. Bu konuda en iyi fikir açmak istediğin AVM'deki Danışmalardan desteği alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılavm ye göre değişir... standlar avmde ortak alan diye hitap edilen yerde açılır ve tamamen avm yönetimine bağlıdır. hangi şehrin hangi avmsinde ne kadarlık yer açacağına göre değişir.
00 Yorumlaavm maliyeti yüksek olur daha sakin yerlerde dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem