tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunuyum. hastane stajlarımı 2 teşekkür belgesi + referansla tamamladım. çalıştığım yerler memnun kaldı yani. sizce bu referans ve teşekkür belgeleriyle birlikte hastaneye başvursam mı ? ablamın arkadaşı medikal alanda da çalışabilirsin dedi ama ben hastanede çalışmak istiyorum daha çok.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMezun olduğun bölümü okuyan çok az olduğundan hastane de iş bulma şansın çok. Şu anda bu işi yapanlar bilgisayar sertifikası almış kişiler. Mezunları hemen alıyorlar. Başvurularını yap ve sana gelecekler teklifleri maşa göre değerlendir. Devlet hastanelerinde alınma şansın var ama genelde torpil işliyor. Tanıdık yok ise alınman % de 50 şans demektir. Çünkü her devlet hastanesine başvuru da bekleyen torpil cv sayısı en az 50 dir. Çıkanların yerine sıradakiler alınır. Senin en büyük şansın bu bölümden mezun olmuş ve stajda başarı belgelerinin olması. Kolay gelsin bol şans.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. aslında devlet hastanesinin müdürü benim babamın arkadaşı o da ayarlayabilir. kpss sınavının bitmesini bekliyor ama atanmak da kolay değil yani. umarım iyi sonuç alırım başvurudan
Cevap sahibi+1 yılTanıdık varsa sorun yok kpss de başarılar.
Alirlar elemn ihtuyaci varsa tabi ama taseron firmanin elemani olrsun ozluk haklarin sinurli olr
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece benim mi sınırlı olur ? neden
- +1 yıl
Hayir sadece senin degil taseron firma mantigi odur zaten bir devlet memuru gibi ozluk hakkin olmaz ama tabi bunun cozumu var mı yok burasi turkiye bu tarz firmalar şu an misal hastanrnn verigiris temizlik bilgi islem neredeyse butun alaninda eleman calistirir her yil calisanlarini isten cikti girdi gosterip vergi olsn tazminat falan olsn kendini de guvenceye alirlar
Soran+1 yıltabi ki bir memurla aynı haklara sahip olamam. şansımı deniyicem bakalım
bence kabul edilirsin ama özel hastaneler uzun süreli çalısacak kisiler arıyor yani kpss yi kazanırsam giderim falan tarzı seyleri kabul etmiyorlar
09 Yorumla
Soran+1 yılbende uzun süreli arıyorum zaten. ama devlet hastanesini daha çok seviyorum. hem daha kalabalık. boş oturmayı sevmem pek :)
Soran+1 yılsürekli yoğun çalıştığım için alıştım yani çalışmayınca sıkıntı basıyo :) önce devlete başvururum sonra özellere artık
Soran+1 yıldevlet kadar değil ama
Soran+1 yılneden ki :(
Soran+1 yılneyse ya biri olsun da :)
hastaneye başvur tabi madem iyi başarıların var alınırsın, ki başvurmakla bir şey kaybetmezsin gönlünce olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim başvurucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılNeden almasınlar bayan? bu kadar korkmanıza gerek yok şansınızı deneyin
05 Yorumla
Soran+1 yılilk başvurum olucak o yüzden tedirginim
- +1 yıl
Bişey kaybınız olmayacak neden tedirginsiniz
Soran+1 yıldeniyecem bakalım
- +1 yıl
Olmayan adınız gizli kullanıcı olarak size dua edicegımden emin olarilrsiniz :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :D
tabiki alırlar basvur hemen inernetten falan.
01 Yorumla
Soran+1 yıldirek yüz yüze görüşmeye gitmeyi düşünüyorum
+1 yılDenemeden bilemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyicem inşallah
denemekte fayda war
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyicem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi