Yeni atandım. Hiç bişey bilmiyorum şu an. Kişilik olarakta çekingen biriyim. Atandığım hastane küçük tanışmak için gitmek istiyorum ama ne diyeceğim 😅 İlk gün noluyor çok zor oluyor mu. Çok korktum şimdiden tavsiye verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUtanacak bir şey yok her şeyin ilki biraz sancılı olur ondan sonra nefes alıp vermek gibi kolaylaşır. İlk günden kendini ezdirme kimseye arandaki mesafeyi iyi ayarla çünkü sonradan toplarlaması gerçekten çok zor oluyor. Atanman için tebrik ederim işin hayırlı olsun 😌🙏
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Heyecan basıyor nefesim daralıyor kızarıyorum valla. Napacağım hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Olgun davran sakin olmaya çalış he bide geride durma atılgan olmaya dikkat et 😌
Soran+1 yılAma benim sesim titriyor kem küm edince anlayacaklar ya üstüme gelirlerse sonra heyecanımı utangaçlığımı saklayamıyorum
- +1 yıl
Derin derin nefes almaya çalış
Soran+1 yılAcaba çok düşündüğümden mi oluyor bu kadar stres utangaçlık
- +1 yıl
Evet kendi psikolojin ile oynuyorsun ama normal bişey bu her insanda olur böyle şeyler
Soran+1 yılHer insanda olmuyor
- +1 yıl
Bende de oluyor 😂
En İyi Cevaplar
Annem hemsire. Özeldeysen herkesle arani iyi tut fakat yakınlaşma. Çok garip insanlar var. Sadece işin düştüğünde halledilebilir derecede ol. Annem bas hemsire olana kadar emdigi sütü burnundan getirdiler ilginc rekabet ortamı var. Gozun korkmasin tabi yine xd. Hastanede onemli olan kac kisinin sana bir konuda yardimci olabilecegi daha cok.
18 Yorumla
Soran+1 yılDevlete atandım kadrolu
Soran+1 yılOf napıcam hemen gözüm dolar benim rol bile yapamam
Soran+1 yılAcile vereceklerini düşünüyorum çünkü hastane küçük ilçe devlet hastanesi 3 katlı falan öyle çok bölüm yok Hatta yataklı servisi var bi galiba
Soran+1 yılAnnene sorarmısın sonra nasıl davranmalıyım ilk gün veya tanışmaya giderken ne demeliyim seni eklesem takip yapsam
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Hayırlı olsun kolay gittiğin yerde ki hastane veya klnik , poliklinik neyse başhekim varsa ona danis sonra işte yeni atandım falan de sonra da sırayla tanisirsin doktor olan hemşire olanlar la
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Öncelikle hastanenin baş hemsiresinin yanına git merb ben şu şu de hastanenize yeni atandım de önceden sizinle tanışmak isterim de konuş muhabbet et. İşte bu kadar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBAş hemsıreyı bul o sana yardımcı olur zaten cekınme fazla Cok tecrubesız oldugunu bellı etme
04 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmiyim mi zaten yüzümden okunuyor hiç iş tecrübem yok pandemiden stajda yapamadım zaten bilecekler
- +1 yıl
Tamam ama yınede arstırma yaomıssındır az öz
Soran+1 yılYani biraz
- +1 yıl
Hayırlısı olsun senın ıcın umarım guzel bolume verırler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin oool hiç düşünme hesap yapma akışına bırak birden alışacaksın hayırlı olsun şimdiden 🤗🧿
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüp düşünüp strese girdim çok heyecan bastı o derece
Gizli Üye(18-24)+1 yılsorumlu hemşireni bul ilk önce o sana her şey de yardımcı olacaktır başhekim vs. ilgilenmez
00 YorumlaNeden zor olsun gidiceksin oraya sana zaten baş hekim yardimcisi görevini felan anlaticak senin konusmana gerek yok 😀
020 Yorumla
Soran+1 yılOf İşte ilk nereye gideceğim:(( utangaç biriyim korktum o yüzden
Soran+1 yılİstismarcılar derken?
Soran+1 yılAma şu an hiç bişey bilmiyorum Yani o yüzden nasıl davrancağımıda bilmiyorum sonuçta onlar öğretecek
Soran+1 yılSen hemşiremisin
Soran+1 yılHastane de mi çalışıyorsun iky falan
Soran+1 yılAnladım. teşekkür ediyorum galiba çok aşırı düşündüğümden stres yapıyorum akışa bırakmalıyım değil mi ileriyi çok düşünmemeliyim. Ama ne diyeceğim tanışmak için gittiğimde of sence ne diyeyim baş hemşireymi sorayım of ya :/
Soran+1 yılYok ya küçücük bi ilçe
Soran+1 yılKüçük şehirin küçük ilçesi
Soran+1 yılEvet 10-15 hemşire anca var 7-8 doktor falan 3 katlı minik hastane
Soran+1 yılYani gereksiz yere mi takıntı yapıyorum daha 23 yaşındayım hiç bişey bilmemem ve safoz gibi durmam normal dimiğğğ
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğrenmeye meraklı ol, herkesle iyi geçin ama hemen samimiyet kurma.. işten kaçma öğreneceksin.. doğuya mı atandın
00 YorumlaYanına not defteri al
Herşeyi not et02 Yorumla
Soran+1 yılSen hemşiremisin
- +1 yıl
Hayır :)
+1 yılMerhaba kolay gelsin de durumu anlat
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye atandın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hiç iş deneyimim yok, yeni atandım hemşireyim. Tavsiyeleriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat