Öğrenciliğine bak, bir düşün. Genelde her fırsatta okulu asan, gitmemek için bahane bulan biri miydin, yoksa gerek çalışkanlık; gerek arkadaş ortamından dolayı sürekli okula gider miydin?
Ne arkadaş ortamı ben okula kimse gitmezken bile giden tek öğrenciydim. Sırf üniversite sınavını kazanmak için 40 gün tüm öğrencilere izin verildiğinde ders çalışmak için giderdim. Dönem sonunda 4'ün üzerinde devamsızlığım olmazdı.:-) Samimi arkadaş ortamımda olmadı pek. Genel anlamda başarılı olduğum için arkadaşlarım sevmezlerdi :-)
Kısmen. O da şöyle oluyordu; Tüm gün devamsızlık yapan biri değildim. Her gün okula giderdim ancak mesele şu ki güzel havalar aklımı çeliyordu. Öğleye kadar derse girer, öğleden sonra arkadaşlarla birlikte okuldan topuklardık. Bazen okulu kırıp doğrudan eve gittiğim de olurdu. Eve gitmek için okulu asıyordum. Saçma ama gerçek bu...
8. Sınıftan itibaren evet lisede özürsüz devamsızligi 10 güne mi ne almışlardı ben daha okul bir aydır açılmışken o 10 günü yemiştim sonra zaten sürekli vukaat yaptığım için okuldan atıldım sıkıntı olmadı 😂
Hiç bir zaman öyle olmadım , neredeyse bazı zaruri durumları tenzih edecek olursak hiç devamsızlık yapmadım ne ilkokul ne lise ne de üniversitede , sınıfta en önde oturan sesi soluğu çıkmayan kendi halinde yalnız kovboy dedikleri tiplemeydim hep. Ders esnasında sınıfta sadece hocamla ben varmışım gibi geçti eğitim öğretim sürecim.
Sadece kendi alanımın dersleri olduğu için seve seve gidiyordum. Onun dışında ise tüm okulda biliniyordum arkadaşlarımla sohbet etmek için gidiyordum. 😅
Hep son zamanlara bırakırdım. Hâlâ da öyle yapıyorum. Dönem başından beri sürekli derslere gidiyordum, önümüzdeki haftadan itibaren sene sonuna kadar gitmeyip gün boyu yatacağım.
Evet uyuz olurdum bütün sınıf arkadaşlarıma. Kendi okulumdan hiç arkadaşım olmamıştır hep başka okuldan arkadaşlarım vardı birlikte anlaşıp kaçardık takılırdık lisenin en özlediğim yani bu jdjdf
Bazen o da yoklama alınmasın diye sınıfça topuklardık Arkadaşlarımı çok sevdiğimden dolayı sadece onlar için okula giderdim ama sağolsunlar onlar sayesinde ders de çalıştım ve gelecek sene üniversiteye gidecem☺️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet çok sık okulu asardım genelde kız muhabbeti yüzünden olurdu bu arkadaşlarla toplanır başka yerlere giderdik bunun bedeli ağır oldu ama.