Devamsızlığı sonuna kadar kullanır mıydınız yoksa elinizden geldiğince bütün derslere katılır mıydınız? Sadece hastalık mı sizi derslerinizden alıkoyardı? 

Vallahi olan hakkım 9,5 - 19,5 günse tam tamına kullanırdım. Sürekli okula gidince yol, okul, dersler içim sıkılıyordu arada bir kendim gitmiyordum, az da olsa okuldan kaçtığım oluyordu, bazen de hastalık vs derken tam doluyordu. Aman senede 29 gün gitmemekle de pek bir şey kaybetmedim zaten
Cevap
9Cevap
Devamsızlık yapmayı sevmezdim ama illaki lisede oldu 4 gün olurdu ev fazla onlarda 3 gün yarım gün
Asla. Şimdiki aklım olsa yine yapmazdım😀 saf saf ne takılcam be dışarda orada burda😀
Devamsızlığı sonuna kadar kullanırdım okulu hep zaman kaybı olarak görmüşümdür.
Yil boyunca hiç devamsizliğin olmazdi izin bile almazdim dersi benimle asmak isteyenlerde oldu hiç kabul etmedim
Madalya takalım sana xd
Alışma. İş hayatına ve evlilik hayatına da yansır. Tüm sorumluluklarını asarsın ileride. Spor yapamazsın, evi idare edemezsin, babalık yapamazsın.
Hayır hastalık dışında hiç kullanmazdim ortaokulda ama lisede devir değişti. Ailemle sildirmeye gidiyordum artık 😂
Hiçbir zaman okulumu aksatmaz ne kadar aktivite varsa hepsine katılırdım. Aynı anda hem futbol hem folklor hem de voleybol takımında yer alırdım.
Hic devasizlik yapmadim ben hep gittim dicem yalan olacak. Okuldan kaciyorduk arkadaslarla
devamsızlık hakkı 20 gündü, ben 19.5 günle kapatırdım seneyi😁 sonuna kadar kullanırdım devamsızlık haklarımı
Sonuna kadar kullanıyordum bunun büyük çoğunluğu regl olduğum içindi çok ağrım oluyordu ve arkama çıkar diye korktuğum için gitmiyprdum
80 gün devamsızlığım vardı okuldan atıldım sfjlgjjf
Okula hiç ugramazdim arkadaşlarımı da kiskirtip okuldan kacalim derdim
Evet derselerim çok iyi olsa da arkadaşlara uyup çok kaçardım devamsızlık ve Kavgalar sebebinden sınıfta kalmadım ama atıldım z😂😂
Çok fazla yapmazdım. Derslere ilgili bir öğrenciydim genel anlamda.
yıl boyunca 1 2 devamsızlığım olurdu ve tüm yıllar neredeyse öyleydi
Hayır devamsızlık yapmazdım.
Hasta günlerim hariç yapmazdım peder döverdi ahah
Her sene en az 3 ay okula gitmezdim totalde 😎✌
Saklardım dönem sonu yapardim
Derslerim çok iyiydi ama devamsızlık da fazlaydı
kesinllikle hep devamsızlık yapardım🌺👼💭💫
Devamsızlık yapmazdım 🤗
Lisede çok yapardım, tüm haklarımı doldururdum
Hasta olmadıkça yapmazdım devamsızlığım az vardı
son gününe kadar kullanırdım :)
Yapmazdım ben.