Eğitim & Kariyer Okulda ispiyoncu bir öğrenci miydiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hemen hocaya her şeyi iletir miydiniz yoksa oldukça sıkı ağızlı mıydınız? Okulda ispiyoncu bir öğrenci miydiniz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl En ön sırada oturup dersi dinleyen, kendi halinde, sesi soluğu çıkmayan yalnız kovboy misali olan öğrenciydim. 1 0 Yorumla
TheGoodDulMan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Genelde ispiyonlanan olurdum hep. Hayatım boyunca nefret ettim bu tarz insanlardan. 1 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayatta ispiyonculuk yapmam isterse düşmanım olsun. 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hayır değildim ama beni ispiyoncu yerine koyan asalaklar vardı. 3 0 Yorumla
EdaKaratas0 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Değildiiim, olanları da döverdim 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Döverdim ne yaaa xd Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hayır değildim kimin ne yaptığı umurumda olmazdı 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sınıfın ablasıydım herkes derdini bana anlatırdı 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İspiyonculuğu normal hayatta da sevmem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet jsjs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En ön sırada oturup dersi dinleyen, kendi halinde, sesi soluğu çıkmayan yalnız kovboy misali olan öğrenciydim.
Genelde ispiyonlanan olurdum hep. Hayatım boyunca nefret ettim bu tarz insanlardan.
Hayatta ispiyonculuk yapmam isterse düşmanım olsun.
Hayır değildim ama beni ispiyoncu yerine koyan asalaklar vardı.
Değildiiim, olanları da döverdim
Döverdim ne yaaa xd
tatlı tatlı ispiyonlardım diyelim🥲
Hayır değildim kimin ne yaptığı umurumda olmazdı
Sınıfın ablasıydım herkes derdini bana anlatırdı
İspiyonculuğu normal hayatta da sevmem.
Çok kavgacı muhalif biriydim
Evet jsjs
İspiyonculuğu sevmem
Hayır değildim
Hayır değildim
hayır hic ispiyoncu olmadım ne yaşarsam yaşim