Bir işe başlayacağım zaman Salı gününü es geçiyorum neden böyle bir takıntım oluştu bilmiyorum sizce yanlış mı ediyorum. Sonuçta bir gün gidiyor? Salı günü asla başlamıyorum erteliyorum?
Yanlış tabi yıl olmuş iki bin yirmi iki senin düşündüğün saçma işlere bak başına gelen olumsuzluğun o günle ne alakası var hayat bu bir gün aglarsın bir gün gülersin yaşamın doğası bu
Elimde değil deyince bu huyun bitecek mi sanki bitmeyecek zihninden böyle saçma şeyleri silmeli kendine düzgünce bir yol çizmelisin biraz çocuk ruhlusun sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kemal Sunal'ın filmde repliği vardı; "Salı sallanır..." oradan aklında kalmışsa :p
Sence yanlışmı ediyorum?
Yanlış yaptığını zaten biliyorsun ayrıca benim bunu söylemem neyi değiştirecek ki?
Belki değiştirir
Yanlış tabi yıl olmuş iki bin yirmi iki senin düşündüğün saçma işlere bak başına gelen olumsuzluğun o günle ne alakası var hayat bu bir gün aglarsın bir gün gülersin yaşamın doğası bu
Elimde değil napim
Elimde değil deyince bu huyun bitecek mi sanki bitmeyecek zihninden böyle saçma şeyleri silmeli kendine düzgünce bir yol çizmelisin biraz çocuk ruhlusun sanırım
Kötümü çocuk ruhlu olmak?
Yoo bende öleyim koydugum görsel yetiskin işine mi benziyo
Benzemiyor.
yapacak döt yok ertelıyor bahanesıne sıgınıyom dıyorsun yanı ufaklık , :) oda güzel
İnsan kendi uğursuz olduktan sonra her şey ugursuzdur günün veya bir nesnenin uğursuzluğu olmaz.
Sallı sallanır demisler ya, eskilerin vardir bir bildigi. 🙂
Yok öyle bir şey hurafe onlar
Bildiğim kadarıyla hayır
Benim hayatımda yok
Hayır Yok Tabikide