Yay Burcunda Dolunay
14 Haziran 2022 tarihinde 14:51 'de (GMT +3) Yay burcunun 23 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay Mars günü Mars saatinde gerçekleşecek. İzmir - İstanbul hattında Terazi burcu yükseliyor ve Mars tam karşıda 7. evde Chiron ile kavuşuyor. Tüm bunlar dolunay için oldukça sarsıcı. Bölgemiz açısından epey hararetli zamanlar olabilir.
Yay dolunayı, yanılgılar gezegeni Neptün ile zorlu bir açı da yapıyor. Neptün 'ün etkin olduğu dolunaylarda skandallar gündeme gelebilir. Ancak karşımıza çıkan bilginin doğruluğu da tartışılır. Dolunay haritasında Satürn destekleyici bir açı yapıyor. Uzun vadeli planların desteklendiği bir dolunay olacaktır. Karşınıza çıkan sorunlarda olabildiğince soğukkanlı ve rasyonel olmak, iyi bir planlama yapmak, sorunların tekrarlanmaması için belirli kurallar belirlemek bu dolunayın en sağlıklı kullanımı olacaktır.
Ay Yılancı takım yıldızındaki Ras Alheguesabit yıldızı ile birleşiyor. Venüs Satürn karakterinde bir sabit yıldızı olması dolayısıyla hakkında çok iyi şeyler yazılmıyor. Genelde özellikle ilişkilerle ilgili konularda büyük sorunlar çıkarabilir ya da rahatsız edici bir şekilde biraz cinsel olarak sorun çıkarabilecek nitelikte bir şeylerle bağlantılı olabilir.
Ras Alhegue iyi anlamda çalıştığında sağlık, şifacılık, tıp ve eczacılıkla bağdaştırılmıştır. Yılancı takımyıldızı olması nedeniyle her zaman şamanik bir anlam içeriyor. Bu nedenle de aslında sağlık konusunda bu dolunay şifalandırıcı olabilir. Dolunay 21. Menzilde oluyor. Bu menzil de sağlık ve tedavi için uygun kabul edilmiştir. Ancak ilişkiler açısından oldukça riskli bir dolunayla karşı karşıyayız.
burcunu nasıl etkiler burdan bak 👇🏻
https://www.astrokronos.com/amp/dolunay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani önümüzdeki dönemler ikili ilişkiler sevgililikler de riskli dönemler mi?
" bazi belirsizlikler nedeniyle yön kaybı yaşayabilirsiniz " diyor. Şimdi ben nereden pusula bulacağım 🤦
Oğlak Satürn aşırı disiplinlik kuralcıyız olgun en zor burç
hayatımız dehşet olmuş
dolunay etkiler mi bence etkilemez..
fala inanmam yıldızların kişiye sirayeti vardır o kadar
Terazi burcuyum beni etkiler mi bilmem ama sağlık dışında belli ki bu hafta sıkıntılı
Evet herkes dikkat etsin..
Allah başka zeval vermesin.
Salı sallanıyor, kesinlikle..
Yaşasa ne olur yaşamasa ne olur.
Bu şacma şeylere inaniyor musunuz ya🤣
@GOKHANoturumactı yay burcu dehşet saçma pls 🙏😃
Okumayayım bakayım , inanmasam da
Yaylar olarak hapı yuttuk dedim bi an 😂
Eyvah eyvah 🤣
Saçar kesin