Selamlar Herkese Lise Mezunuyum Sözleşmeli er düşünüyorum Giden Veya Olan var mı? Fikrinizi Almak istedim. Veya Yön gösterecek Askeri personel Abilerimden Akıl istiyorum Şimdiden Teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamün aleyküm öncelikle benim abim de uzman cvs bende sözleşmeli erlige başvuru yaptım mülakatları geçtim ama sonradan gitmekten vaz geçtim çünkü hem piyon olarak kullanılıyorsun hemde normal askerlerden farkın olmuyor sadece tek fark maaş alıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılHani Tek Tercihim O diye düşünüyorum. Lise mezunuyum diyordum. Bir şey ifade etmiyor galiba. Bekçilik, jandarma vs. felan Olur Diyorum Ama şu an Tek Szleş. er alımı var Galiba.
Soran+1 yılhımm Hocam Peki Uzman Çavuşluk İçin Lise mi Şart Kılınıyor Yoksa Üniversitesi Mi? Pek Anlamam Ben açıkcası Başvuru yapacağım Gelirse Gideceğim ne olursa diye İşte.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözleşmeli Er olmak yerine neden Uzman olmayı düşünmüyorsun, Ben askerdeyken iyi davranmıyorlardı Sözleşmeli Er olan insanlara Normal bir asker gibiler her şeye koşturan.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi Alım Varmış szleşme. Er için Galiba uzman alımı var mı ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılTavsiye etmem jandarmaya uzman olarak başvur askerlik şartı aranmıyor askerlikten muafta olursun
010 Yorumla- +1 yıl
Uzman olur ast subay olmaz
- +1 yıl
ş
16 martta başlayan alımlarda lise şartı yazıyordu
Soran+1 yıl@dreamGhosters Hocam Şimdi Uzman Çavuş olarak başvuru yapabilir miyim?
- +1 yıl
jandarma.gov.tr/2022-yili-sozlesmeli-jandarma-uzman-erbas-temini Son alımda lise mezunlarınıda aldılar eğer mesleki belge varsa kpss istemiyor yoksa istiyor
Soran+1 yıl@DreamGhosters Usta Ben Meslek lisesi Mezunuyum Askerlik Tecil Buna başvuru Yapabilirmiyim? ya da Şuna başvur Diyebileceğin var mı? Bi yardımcı olsan kral Sana zahmet
- +1 yıl
Meslek branşında başvurursan kpss ye gerek olmaz zaten , son alımda baya meslek branşı alımı yapılmıştı. Askerlik yapmışmıydın diğer kuvvetlerede başvurabilirsin
Soran+1 yılaskerlik Teciliyim şu an Kpssden 50 alıp jandarma Uzman erbaşlıpa Başvuru yapabiliyorum Doğrumudur?
- +1 yıl
Bak meslekide kpss istemiyor demiş son yayım kılavuzunda mesleki olmayanlar için kpss lazım sen yinede gir bu sene
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş bulamayanlar, işi olmayanlar için. Sabır gerektiriyor. Psikolojiyi de dengede tutmak gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılLise mezunusun reis yedek astsubaylik düşün erlere gerçekten eziyet ediyorlar ben msüye girdim nasip olursa kamyo istiyorum
021 Yorumla- +1 yıl
Mk onların biz cumhurbaşkanlığına şikayet yazmıştık en son albay karşısında erler ve astsubaylar silah çektik birbirimize, İlah sanıyorlar kendilerini subaylardan böyle egoist hareket görmedik
- +1 yıl
Subaylar aşırı itici oluyorlar reis her önüne geleni tskya alırsan olacağı bu astsubay abiler can ama
- +1 yıl
bizim yerimizde zamanımızda tam tersiydi ben jandarmaydım
- +1 yıl
Şimdiki çoğu subaylar karı kız tavlama peşinde
- +1 yıl
tabi bol maaş saha derdi eskisi gibi yok gönder dronu gitsin
- +1 yıl
Aynen öyle uzmanlar erler astsubaylar köle zaten
- +1 yıl
ama ast subaylarında pek geri kalır yönü yok o meselede,
- +1 yıl
Ona Bakılırsa Şu Andaki Uzmanların Çoğu Da Karı Kız Peşinde Ağabey
- +1 yıl
İşler rahatladı ya tabi ne kadar masa başı o kadar rahatlık,
- +1 yıl
Aynen Öyle Eskisi Kadar Terörde Yok Doğuda artık
- +1 yıl
Evet yok,
- +1 yıl
Hükumet Yüzünden Suriye ıraktalar zaten
- +1 yıl
Orası öyle ben olsam askeri göndermezdim, hafif silahlar verir eli silah tutan oralı erkek ve kadınları gönderirdim engelli yaşlı çocuk vs neyse ama genç ve orta yaşlı erkek ve kadınlar savaşmalılardı
- +1 yıl
Reis ülke Arabistan oldu resmen hükumetin başındaki adam zaten bop genel başkanı
- +1 yıl
anlatamıyorsunki
- +1 yıl
birilerine
- +1 yıl
Aynen öyle reis kör cahil bu moruklar kendi adamlarını soktu orduya polise iç savaş Bile çıkartır istese
- +1 yıl
2023 ü bekliyorum zaten baya hareketli geçecek gibi
- +1 yıl
Artık inmesi lazım zaten reis 19 yaşına girecem artık yeni kanlara ihtiyaç var batırdı bu İsrail dölleri ülkeyi
- +1 yıl
Öyle maalesef
- +1 yıl
Bana ümit özdağ mantıklı geliyor Kemal kılıçdaroğluna kanım ısınmıyor ama Mansur yavaş aday olsun gözüm kapalı basarım oyumu Mansur başkana
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan uzman çavuşların alayanın..
01 Yorumla
Soran+1 yılnoldu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım