4 yıllık bölümler için gecmi kaldım yoksa artık iş hayatım başlamalı mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıleğitim için hiç bir zaman geç kalınmaz, bence okumalısın çünkü gelecekte geriye dönüp baktığında keşke deneseydim dememek için, fırsatın var ve bu günler bir daha geri gelmeyecek o yüzden üniversite hayatına başla gidebildiğin kadar git, senin yanında sana destek olanlarda olacaktır 📚📖✏️ insallah çok güzel yerlere gelirsin🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 1 sene daha geç kaldım bu seneyede hazirlanamadim
En İyi Cevaplar
Yahu neden geç olsun? Belki de mezuna kaldığın için böyle düşünüyorsundur. Ben de üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim bir yıl mezuna kaldım ve kafamda bu tür düşünceler vardı sınıftakiler hep 03lü ben 02liyim acaba sorun olur mu gibi kafamda kuruyordum ama nasıl takıyordum sonra bir baktım sınıfta 2 3 tane 03lü var hepsi benden büyük ya da yaşıt 24 yaşında 22 32 her yaştan insan var. Yani bunu kafana takma en son takacağın durum bu olsun. İstediğin bölüm ve hayalin varsa elbette oku asla geç değil. ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTemelipn bile yok sayısalda kendime guvenemiyorum eşit ağırlık seçsem hukuk okuyabilirim hukuk bölümüne ilgim var ama dediğim gibi bu yaştan sonra matematik öğrenmek çok güç olur okuyacağım bölüm öyle yüksek yerler olmaz basit bölümler olur adalet bankacılık vs
+1 yılYa 22 yaş daha hayatin başlangıcı sayılır. Bu 20 yaşını geçince okunmaz 25 ten sonra evde kaldın, 35 ten sonra çocuk doğurulmaz gibi takıntılar sadece bizim topluma ait saçmalıklar. İnsanın isteği ve enerjisi varsa her yaşta her şey yapabilir ve yapmalı bence.
08 Yorumla- +1 yıl
fizyolojiyi unutmussun
- +1 yıl
Onun için enerjisi varsa dedim. Zaten vücut bazi şeyleri kaldıramıyorsa istesen de yapamazsın
- +1 yıl
iste bunun icin bence cocuk erken olmali sonra istersen astronot ol ama o cocugu yap
- +1 yıl
Bir tek örnek üzerinden konuşmak manasiz ben genel anlamda söyledim. Tabi ki 60 yaşında çocuk yapmak mantıklı değil. Spesifik örneklere takılmayalım geniş bakalım lütfen
- +1 yıl
ya tamam oyle demissin de bizim toplumu yermissin. kimse bu toplumu yermesin cunku iyisiyle kotusuyle bir tabular var. ve cag ozgurluk cagi. sen artik anne babaya itaat kaldi mi zannediyorsun
- +1 yıl
Ya konuyu anne babaya itaate nasıl getirdin 😂 toplumu yermedim sadece yersiz ve manasız bi takım tabular, inançlar var bunların değişmesi gerek. Bir şey 100 yıldır inanılıyor ya da yapılıyor diye doğru olması gerekmez. Insan değişen ve gelişen bi varlıktır ve toplum da insanlardan oluşur yani toplumun da ilerlemesi ve değişmesi doğal ve gereklidir
- +1 yıl
ozeline bakarmisim
- +1 yıl
Neyse ya uzatmaya gerek yok düzgün okuyan ne demek istediğimi anlar ve bana katılmak zorunda değil herkes
22 yaşındasın. 1 yıl hazırlandın yaş 23. 4 sene fakülte o da 5 olsun 1 yıl da bizden yaş 28. Mezun olduğunda senin yaşındakiler alanında senden yaklaşık 4-5 yıl daha tecrübeli olacaklar. Burada kıyaslaman gereken nokta bu değil. Okumazsan ne yapacaksın? Okuduğunda gerçekten okuduğuna değecek bir hayat yaşayacak mısın? Mutlu olacak mısın? Önemli olan bu.
013 Yorumla
Soran+1 yılO yaşa kadar para biriktirip o parayla para kazanmaya çalışabilirsin paranı faizle işletebilirsin para kazanmak mı yoksa kariyer yapmak mı?
Soran+1 yılSosyal çevremi değiştirmek istiyorum ve tahsilimde lise mezunu olmasın 2 yıllık bir bölüm okurum adalet olur vs çok büyük hedefler koyarsam sonum kötü olur
- +1 yıl
Bak şimdi bende senin dediğinin ikisi de vardı. Hem para kazanma hırsı, hem de kariyer ve yeni çevre isteği. Ben ne yaptım? Okula gittim, erasmus kazandım yurtdışına çıktım. Orada hem okudum hem çalıştım, euro kazandığım için birikim yaptım, döndüm okulu bitirdim, bu sefer İspanya'da erasmus yaptığım üniversiteye yüksek lisans yapmaya gittim. Hem birikim yaptım, hem kariyer. Yüksek lisanstan sonra hayat bir şekilde Fransa'ya getirdi burada kaldım. Şu anda dilediğim ve senin de sahip olmak istediğin her şeye sahibim. Ben bile yaptım hele ki sen bir kadınsın. Güçlüsün, zekisin. İstediğin hayatı yaşayabilirsin. Yeter ki iste ve çalış!
Soran+1 yılİyi bir bölüm okuyamam ama diploma için okurum sonuç yine issiz kalırım pek şuanda bile iş bulamıyorum ki mezun olunca bulayım
Soran+1 yılBuyur
- +1 yıl
Bizim fakültede arkeoloji okuyan bir arkadaşımız vardı. Çocukla dalga geçerdik hep. Siz mezarcı mısınız, okuyunca ne olacaksın sen, diplomalı işsiz daha çok dalga geçerdik. O da bize hep aynı cevabı verirdi. Mezun olunca görüşürüz derdi. Adam mezun oldu, scuba-diving lisansı aldı. Ve scuba-diving archeolog oldu. Norveç'ten iş teklifi aldı, şu anda aylık 12-13 bin euro para kazanıyor hala görüşürüz kendisiyle de şimdi bana laflarımı yediriyor hep şakalaşıyoruz. Allahtan ben de okudum iş güç sahibi oldum iyi para kazanıyorum da ezilmiyorum. Yoksa kendimi çok kötü hissederdim. Yani diyeceğim şu ki neyi ne zaman okuduğun değil, kendini o alanda ne kadar geliştirdiğin önemli. Çalıştıktan sonra her şeyi başarırsın.
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Dil falan nasıl öğrendiniz peki
- +1 yıl
Kanka ben zaten dil çıkışlıyım. Yani okulda İngilizce öğrendim. Ayrıca üniversiteyi Antalya'da okudum. Okurken de otellerde çalıştım turistlerle iletişim kurmak çok geliştirdi. İspanya'ya gittiğimde de İspanyolca, Portekizce öğrendim, Fransa'da dil kursuna gittim. Şu anda da İtalyanca öğreniyorum.
- +1 yıl
Çok Şanslısın özelden bir şey konuşabilimiyiz peki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
87Cevap
Hayır asla geç değil aksine çok iyi bir yaştasın bu 20 li yaşlarının başlangıcını kendi mutluluğun için çok iyi değerlendir ve temiz yaşa, temiz yaşadan kastım dışarıda özgürlüğü g*tümden anlamış bazı kızlar ve çoğu sapık olan erkeklerin yolundan gitme, ister beni abin olarak gör ister arkadaşın sana tavsiyem Kendine çok iyi davran, insanlar la arandaki mesafe ateşle arandaki mesafe gibi olsun, çok yaklaşma yanarsın, çok uzaklaşma donarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
+1 yılBen 18 ime bastım anda üniversiteye gittim pişman oldum o kadar çömezdim k yani hemen bi arkadas edinme cabasi herkesle iyi gecinme cabası sonra ne oldu biliyor musun?
3 ay sonra etrafımda sadece 1 kisi kalmış
İyi gecinmek isteyince kıramıyorsun kıramayinca da kırılıyorsun
Erken gittim de ne oldu ki
Şu an keske 1 yıl geç gitseydim diyorumm
Bana kalırsa 4 yıllık takıntın olmasın
2 yıllık oku güzel de bi bölüm oku 4 yıl çook uzun ve yıpratıcı işin b*ku çıkıyor kyk dan da kredi aldın mı iyice diptesin sakin o tuzaga duşme derim..02 Yorumla
Soran+1 yılKYKdan kredi alan dibe batar ben para biriktirip okuma çabasındayız hem yatırım yapıp para kazanıp hemde okula gitmek isterim
- +1 yıl
Sonumuz hayr olsun napıcaz ne edicez endişelim
Hangi bolumek istiyorsun. Okumak icin gec degil ama ne okumak istiyorsun buda önemli
Doktor olacaksan okumaktan baska çaren yok ama bilgisayar yazilimcisi olacaksan bir kac ay stajer olarak baslasan hatta maaş almadan
Bence 4 sene icince isi cok iyi biren bir yazılımcı olursun. Türkiye de uni ogretimis bir seyler öğrenmek uzerine degil ders gecmek üzerine . Faydasız bence02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yüksek bölümler okuyamam amaç diploma sosyal çevre değiştirmek eşit ağırlık bölümleri olabilir okuyabileceğim en iyi bölüm hukuk olur anca
- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Zamanın varsa oku, eğitimini al.
Ben 3 yıl ertelediğim askerlikten sonra araya bazı olaylarda girince 25 yaşında okudum. İki önlisans bitirdim 29 yaşında.
3. yü inşaat teknikerliğini de okuyacaktım ama başaramadım.
Ve büyük eksiklik ileride inşaat sektörüne yatırım yapabilmek için.
O nedenle erteleme asla.00 Yorumla
+1 yılHiç geç değil hem de.30undan sonra üniversiteye gidip şu an çatır çatır para kazanan arkadaşlarım var ama yıllar çabuk geçer. zamanını boşa harcamamaya çalış.örneğin örgün eğitim kazanamazsan açık öğretime yazıl. yabancı dilini geliştir. bilgisayar programları kullanmayı öğren vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 ve üzeri hazırlanan o kadar çok insan tanıdımki en çok anneler var mesela 2 çocuklu 3 çocuklu ama en az 5 saat çalışıyorlar erkeklerden 30 ve üzeri sınava girip kazanacağım diyende çok insan var. şimdi senin yaş 22 ya garipsedim. Onlardaki enerji bende yok hayret ediyorum millette 80 yaşındaki teyze gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence zibilyontsne üniversite varken zibiltirilyonda bölüm varken okuyup değerli vaktini olamayacağın bir mesleğe diplomaya adama. Ben bir öğretim görevlisiyim maaşım kesintiler sonrası 8.400₺ bugün bu paranın 2000₺ daha fazlasını alan çaycı bir akrabam var. Adam çaycı bir kurumda :)
00 YorumlaHayır, geç değil. 24 yaşındayım. Etrafımdaki insanlar hiçbir şeyin için geç olmadığını belirterek sürekli olarak beni okumaya teşvik ediyorlar. Artık okumanın yaşı kalmadı. Kimse 25'inde, 30'unda okuyan insanları garipsemiyor korkmayın.
00 YorumlaSelam 22 yaşında başladım şu an 24 üç iki yıllık bitiyor yakında, kpss düşünüyorum :) özel biraz sıkıntı... Başlanabilir bölüme göre tabi, ama dikkat et
00 Yorumla
+1 yılNe geçi yav. Senin yaşında 2. Üniversiteye başlayanlar var. Ben başladım mesela zamanında ve bitirdim. 4 yıldan 2.5 yıla düştü ders saydırarak ama bitirdik işte.
00 YorumlaHiç bişey için geç değil ama üniv ciddi zaman alıyor ve artık zaman çok değerli gelecekte ne olca hangi bölümlern iş bulacağı belli değil iş için okuyosan seçtiğin bölme dikkat etmen lazım
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta okuyabilir insanlar.. Kesinlikle bunun yaşla asla alakası yok.. Ki kaldı ki 22 yaş neden geç kalınmış bir yaş olarak görülür.. Keyifli günler..
00 Yorumla Hiçbir şey için geç değildir. Ben de seninle aynı yaştayım ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Bu sene sınava gireceğim. Üniversite ortamını bir kere yaşadım, 25 küsür yaşında insanlarda gidiyor.
00 YorumlaGeç değil ama şöyle bir şey var ki üniversite okumakta çare değil şu zamanda. Düzgün bir bölüm okumayacaksan boşu boşuna emeğini de yıllarını da harcamamanı öneririm
00 YorumlaAsla gec degil. Zaman kaybetmeden basla. Hayatinin yonu degisir eger duzgun bir universitede makul bir bolum okursan
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında mezun olacağım degermi ki
Geçen 90 yaşında bir teyze ile konuşuyorduk, 60 yaşında piyano çalmayı öğrenseydim şu an 30 yıldır piyano çalabiliyor olurdum dedi. Neden geç olsun ki senin için henüz 22 sin
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değil, ben üniversiteden mezun olurken yaşıtım bir kız vardı ve onun ilk senesiydi.
10 Yorumla
+1 yılCok gencsin ne gec kalmasi? hem üniversite diploman yoksa iyi bir ise almazlar zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ama ne çabuk 22 yaşına geldim ya:)
Merhaba,
Bence hiç geç bir yaşta değilsiniz.😇👍👏01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılhayıır tabikii unarım hayallerini gerçekleştirirsiinn
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılZekaya bağlı bence ama bir iş için çocukluktan itibaren egitim almazsan o işte başarılı olmazsın gibi bir söz var. Yine de üniversite bitirip çok çalışıp kapatabilirsin arayı
00 YorumlaÜniversoteyi kazanmak kolaymiymis ki zaten. Herkes mezuna kaliyo. Gec falan degil. Universitenin yasi olmaz.
00 YorumlaYoo ben askerliği 15 ay yaptıktan sonra bitirmiştim 4 senelik universiteti, senin gibi düşünüyordum hic geç değil rahat olabilirsin 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılÜni para tuzağı bence gerek yok bitiren de işsiz bitirmeyen de zengin olan artık üni okuyabilir çünkü cidden çok masraflı
00 Yorumlaİyi bölümde oku
Ülkede okuyana değer verilmiyor yurtdışına git baviluna da beni koy ama02 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışına cikacaksam yanında bir arkadaşa ihtiyacım olur :)
Yok okumak için hiç bir zaman heç deyil. Ben universitede okuduğum zaman bir fakulte arkadaşım vardı 32yaşındaydı
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkulda 56 küsür yaşındaki teyzeler yüksek lisans yapmayı düşünüyor. Yani anlatmak istediğim şey senin için henüz geç değil.
00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir yaş eğitim, kariyer ya da gelişim için geç kalınmış bir yaş değildir. Kesinlikle hayallerinin peşinden gitmelisin
00 YorumlaBen de 24 yaşında başladım ve 26 yaşında mezun oldum. şu an gayet iyi bir yerde çalışıyorum. Yani geç kalmadın. Oku mutlaka. Ne düşünüyosun?
00 YorumlaGüzel bı bölüm kazanabilrsen hiçte geç olmaz 22 yas
02 Yorumla
Soran+1 yılBu senede kazanamazsan 23 yaşına girecem 1 sene daha gecikicek ve mezun olacağım yaş 27-28 olacak degermi sence
+1 yıl33 yasindayim ben be 15 yillik dostum Şu an üniv. Sinavina hazirlaniyoruz.
14 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi
- +1 yıl
Tabi ki ev arkadasimda ben de istedigimiz bölümleri okumadik sirf ailemiz mutlu olsun diye okuduk simdi kendi istedigimiz meslekleri okumak istiyoruz.
Ben 14 psikoloji mevzunuyum
Hayalim radyo televizyondu
Ycl : işletme okudu
Hayali kod yazilimdi
Simdi 1 evde yasayip sıkı calışıyoruz. - +1 yıl
Way bee Allah emeğinizi boşa götürmesin 😊
- +1 yıl
Allah Allah
Asla geç değil hayalin neyse onun peşinden git sevdiğin cok istediğin bölüm var ise oku sonuna kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar mezun oldu bu yaşta 4 yıllık bitirdi benden küçüklerle birlikte okuyacağım 27 yaş iş sahibi olmak için çok geç degilmi
Soran+1 yılBu yaşta tekrar matematik ogrenmeye çalışmak güç olacaktir
Kazanabilirsen o bölümü çok rahat bitirede bilirisn. 22 daha çok genç bir yaş
00 YorumlaOkumak istiyorsan oku. Benim bölümümde 30-40 yaşlarında insanlar bile vardı.
00 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmadın. Benim 50 yaşında üniversite okuyan bir tanıdığım var.
00 Yorumla
+1 yılBu gidişle sende ki bu düşünce ile çok geç kalırsın
00 Yorumla
+1 yılBence okuyacagin bölüme göre kendine bir iş bul Hani staj gibi. Hem okursun okulu iş geçmişin olur.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geç olsun daha yolun başındasın. Tavsiyem geleceği olan ve mutlu olacağın mesleği seçmen
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de her yaşta olan herkes giriyor sonuçta üniversitesi sınavına
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşında kazandım okuyorum hatta 23 te mezun olunca 4 yıllık bölüm için tekrar girmeyi düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBölüm geçerliyse sorun yok ama iş problemi varsa düşünmekte fayda var
00 YorumlaGeç ancak başka bir çaren yoksa veya ailen zenginse falan okuyabilirsin.
00 YorumlaHayır geç sayılmaz. 30 yaşına gelmeden mezun da olursun işte bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGec kaldin, ben de 21 yaşındayım ve gec kaldim. Mecbur okuyacagim ama gec olsa da
00 Yorumla
+1 yılNeden geç kalasın. Içinde kalmışsa calisma mecburiyetin yoksa başla hemen
00 Yorumla
+1 yılHayır ev arkadaslarimdan biri benden 8 yas buyuktu ve ayni fakultedeydik gec kalmadin henuz
00 Yorumla
+1 yılmillet 35 yaşında 38/40 yaşında üniversiteye gidiyor sen ne diyorsun
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Durumun müsaitse oku gitsin. Fazla yaşıtını arama ama. Gençlerle eğlenebiliyorsan oku tabii ki.
00 YorumlaÖmür boyu yapacağını düşünürsen hayır hiç geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazırladin mi sinava ya da hazırlanıyor musun? Bende ayni yaştayım 4 yillik okumak istiyorum da o yuzden soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene daha geç kaldım ne yazıkki
Abi şu olayı anlamıyorum 21 im 22 yim 23 üm geç mi diyenlere hayret ediyorum ha! Niye geç olsun!
00 YorumlaÜniversite okumanın yaşı yok 50 yaşında okuyanlar da var
00 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşındayım sınava daha yeni giricem hiç bişey için g c değil merak etme
01 Yorumla- +1 yıl
Olmadığı icin mi 2. Uninizmi bende gireyim diyorum 2 okumak isteyen ama yaştan vuruyorlar 24 yasim
+1 yılşu an 22 yaşındasın sınava çalışsan kazansan gitsen 5 seneni alıcak. 4 senelik okuduğunu düşünürsek. 27 yaşında bitmiş olucak. Üniversite okumayacak olsan bile 27 yaşına giriceksin. Seçim sana kalmış :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGençliğimi yaşamak istiyorum sadece evde kalmak istemiyorum sürekli
+1 yılZaman kavramı herkese göre değişir önemli olan ne kadar verimli kullandığındır.
00 Yorumlaben de bölüm değiştirmek istiyorum 22 yaşında 1. sınıftan başlıycam 😬 çok da geç değil
00 YorumlaBence kesinlikle geç değil 27 yaşında olup üni ikiye giden arkadaşlarım var
10 Yorumla
+1 yıliyi bir yerde okuyacaksan geç değil. ben 18 yaşında girdim 25 yaşında mezun oldum. fazla da uzatmamak lazım xd
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir imkanım olsa para verir özelde hukuk okurdum hem puanı düşük hemde iyi bir bölüm
- +1 yıl
ben de özelde hukuk okudum, sonuç olarak asgari ücretli avukatlık. Artık puanı da pek düşük değil. 100 bin barajı geldi
Soran+1 yılHukuk bile böyleyse diğer bölümleri düşünemiyorum okul okumak yerine para biriktirip yatırım yapmak mevduata yönelmek daha mantıklı kendi işini Kur'an'a kadar
- +1 yıl
önemli olan bölüm değil aslında üniversite.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe geç kalması. Aynı yaştayız bende bu sene gideceğim
00 YorumlaGeç kalmadın tabiki bende 20 yaşındayım bu sene sınava gireceğim
İstediğim yer gelmeyince tercih yapmadım
Hiç bir şey için geç değil01 Yorumla
Soran+1 yılMühendis arkadaslarim var okuyacağına iş hayatina atıl para kazan diyorlar diplomanın gerçekten bir önemi yok diyorlar okuyacaksın açıktan bölüm seç dediler
- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem