Sizi başarı mı daha çok hırslandırır başarısızlık mı?

Kadınların her alanda başarılı olabileceklerine inananlar olarak çıktığımız bu yolda, Kızlar Bir Adım Öne Projesi'ni
seninle paylaşmaktan gurur duyuyoruz!
Sen de hemen paylaşımlarınla bize destek ol, "Bir Adım Öne" etiketi kazanarak farkındalığı arttır.
Başarısızlık motive eder.
Başardığımı görünce , bu olaylar benim için kolay diyerek ilgimi kaybedebiliyorum.
Ama başaramadığımı farkettiğimde o zaman hırslanıyorum ve başarmak için çabalıyorum. Başarıyı elde etmek için önce başarısız olmayı görmek gerekir bence.
Bolluk bereketin içinde ki bunun kıymetini bilemez. Ama elindekileri kaybettiğinde bolluk bereketin ne kadar kıymetli olduğunu görecektir.
Kazanmak için önce kaybetmek gerekir. Bazen bile isteye düşmek gerekir. Silkelenebilmek için.
Sonrasında daha büyük kazanırsın. ☺
Konunun ne olduğuna göre değişen bir durum bu aslında.. Yani bazen kaybedince daha da hırslı ayağa kalkıyorum, bazen de başarı elde ettikçe daha da fazlasını istiyorum.. Sonuç olarak aslında bizi neyin hırslandırdığından ziyade başarı sağlayıp sağlayamadığımız olmalı.. Keyifli geceler..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!başarı motive eder
başarısızlıkda
ama bir şeyler başarıp mutlu oldukca mutluluğa bağımlı olursun
ve başarısızlık mutsuzluk getiriyor çoğu zaman
Kesinlikle başarı diyorum Kızlar Bir Adım Öne
Bu konuya göre değişir. Bazı konularda başarıdan beslenirim. Bazen de başarısız olmak beni hırslandırır.
Kendime inandıktan sonra başarısız olmam da benim için başarı sayılır en azından onu denemişim olmamış ama başkasının olmayacağı anlamına da gelmez.
Başarısızlık beni hiiiiçç kamçılamaz. Yaprak oynamaz.
Bi şık daha olmalıydı mesela Başarıdan beslenen biriyim besinim yok:))) o da ben.
Başarısızlık hırslandırır. Benim iyi olduğum işte benden baska kimse iyi olmamalı. Olursa zaten ben o iste iyi değilimdir.
Başarıdan beslenirim. Aa bunu da yapabiliyormuşum, oh bunu da yaptım diyerek biriktirdiklerimle kendime yükselen basamaklar yaptım
Başarı gaza gelirsem daha fazlası için hırs yaparım başarısızlık sadece sinirlendirir bırakırım bir yerden sonra
İkiside biri hırslandırır öbürü hırslanmama sebeptir
Her ikisi de aslinda ama başarinca başarmanin zevki bir baska insani motive ediyor
Başarı için hırs gerekiyor ama fazlası da başarısızlık getirebilir.
Başarı zirveye ulaşmanın en önemli basamağıdır. Başarılı olunca kendimi huzurlu ve özgüvenli hissediyorum. İş ve eğitim hayatındaki başarı sosyalliği de etkilemekte.
Başarısızlık direkt olarak hevesimi kırar. Elbette iyileştirmek için elimden geleni yaparım ama olmuyorsa da takıntılı hale gelmem. Başarı ise büyük bir motivasyon kaynağı benim için.
Başaramadım şeylerin üzerine gidip onları başarmaya çalışıyorum ve her seferinde de bunu yapana kadar durmam ve de en sonunda başarırım
Eskiden olsa muhtemelen başarısızlık derdim ama artık başarısızlık cesaretimi fazlasıyla kırıyor ve tekrar kalkışacak güç bulamıyorum:’)
Beni başarısızlık demotive ediyor valla ama başarı görürsem daha çok hırslanıyorum
Başarma hissine bayılıyorum ve daha fazlasını istiyorum
Başarısızlıklardan doğan başarı hırslandırır..
Her zaman başarısız olmak insanın umudunu kıran bir durum. Ama ilk etapta pes etmeyip o ilk başarıyı kazandıktan sonra umut her zaman yerini koruyor..
Ikiside hirslandiriyor
Başarılı oldukça hırsım artar.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş