hayatimin en kötü gününü yasiyorum. isten ciktim bugün issizim, ailemden gizliyorum evde üzerime geliniyor diye. Siddetli bas agrim var diye bi avm ye girdim cikarken dengesizin biri geldi carpti bilerek yere düstüm, telefonumun ekrani kirildi. sevgilimle de az önce hakli oldugum halde haksiz duruma düsürdü anlayissizin teki. konusmuyorum. icime kapandim. caresizligime agliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşadığın durum kolay değil. Bu durumda ağlaman üzülmen normal. Bir müddet kendine izin ver ve sıkma. Ağlamaktan da korkma. İniş dönemini yaşamaktan korkma. Sobrasında toparlanacaksın. Yine bir iş bulacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her maddenin sahip olduğu bi enerji vardır. Ve bu enerji kendini beslemek adına bazı olayları hayatına çeker. Sen üzgün, mutsuz olduğunda negatif enerjide olduğun için bütün aksilikler üst üste gelir. Tıpkı yaşadığın durum gibi. Ben şansızım, tüm aksilikler beni bulur vs diyen insanların gerçekten de işleri hep ters gider, tuttuğu elinde kalır. Enerjini pozitife döndürmen gerek. Seni mutlu eden şeyler yap. Kendine ilgi ve şefkat göster. Senin enerjin yükseldikçe hayatta pozitif olaylar seni bulacak.
Dipnot: Ailen enerji vampiri olabilir. Seni aşağı çekmemeleri adına onlardan uzak tut. Olumsuz olayları anlatma senin suçun gbi davranırlar. Olumlu olayları da anlatma mutluluğunun içine edip, motivasyonunu bozarlar.22 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ cok iyi geldin. o kadar üzgündüm ki hic bu acidan düsünemedim. gercekten de öyle, negativ enerjideydim bütün gün. aksilikler beni buldu-.-
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin yaşadığın dert sıkıntı degil onu bir bil de otur haline şükret is dedigin telefon dediğin sevgili dedigin bugun gider yarın gelir böyle olur olmadık şeylere kalkıpta büyütmek olmaz görende bir şey sanır hem belki senin icin iyi oldu böyle bilemezsin ailene söyle biraz dinlen sonra bir arkadas söylemiş araştırma yap internette ne yapabilirim ne edebilirim diye baktin buldun dal gitsin baktin yok iş aramaya koyulacaksın artık yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
+1 yılİşten ayrılmak dünyanın sonu değil. Ama kendini diğer insanlara açıklama ihtiyacı/ mecburiyeti hissetmeden ihtiyacın olan zamanı kendine ver derim.
Bende geçen sene Kasım ayında işten çıkarıldım. Hemde çok haksız yere. İş arkadaşlarımla artık hergün görüşemediğim için, bir nevi sosyal ve iş hayatım son bulduğu için, ayrıca “kovulduğum” için, çok depresif bir dönem geçirmiştim. Sana sadece şu tavsiyeyi verebilirim: Kendine iyi davran. Olumlu yönünden bakmaya çalış. Birde insanların sana anlayış
göstermesini bekleme. Önce sen anlayışlı ol. İşten kovulan ilk insan sen misin? Sevgilisiyle arası bozulan bir tek sen misin? Herşeyin üst üste gelmesi seni haklı anlamda bunaltmış. Ama kendine gel önce, kendinde yeterli enerjiiyi bulduğunda çevrenle olan ilişkini de düzeltirsin.10 YorumlaDaha yaşın genç. Hayatımın en kötü günü deme. Umarım hiç kötü günler yaşamazsın ama gerçekçi olmalıyız. Bu saydıkların nahoş tesadüflerden ibaret olaylar zinciri sadece. Bugüne has. Çok ciddiye alma. Dua et. Kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol. Umarım hayırlısıyla güzel bir iş bulursun yakın zamanda. Bu saydıkların benim başıma birçok kez geldi. Geçer gider hepsi.
12 Yorumla
Soran+1 yılne güzel yazmissiniz ❤️ allah razi olsun sizden. kendimi toparlayip ayaga kalkicam insallah
Soran+1 yılama o avm ye birdaha girmem sanirim 😂 cok kötü düstüm. pislik nasil ittiyse
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunda ağlayacak ne var?
Her şeyden önce sen kendini değerli görmelisin aksi takdirde ne ailen nede bir başkası sana değer vermez. İşsiz olduğunu yazmışsın sağlıksız olmaktan bin kat daha iyidir işsiz olmaz ;) Sağlığın yerinde olsun iş bulunur. Bu gün iş yoksa yarın olur, yarın olmazsa sonraki gün olur. İş yoksa sen iş kurarsın gerekirse, para kazandığın ve eve maddi yardımda bulunduğun için evdekiler sana değer veriyorsa orası ayrı.30 Yorumla
+1 yılHer şerrin içinde bir hayır vardır.
Hazır vaktin varken girişimciliği araştır.
Yazılımcı olmak istiyorsan yazılım programlarına çalış.
Ne iş yapmak istiyorsan o işin patronu olmaya çalış.
Ve home ofis evden çalışarak başla.
Senin gibi işinden kovulup sonra kendi işini yapıp bir kaç sene içinde milyoner olan var.
Güzel bir sözle (alıntı olacak) yorumu bitirmek istiyorum.
Yoksullar ve orta sınıf para için çalışır, zenginler ise parayı çalıştırır.(Robert Kiyosaki)20 Yorumla
+1 yılhayatındaki bütün negatif enerjileri tek tek sil at. bu sevgilinde dahil. ve yarın güzel bir güne uyan. ailene de anlat diyecegim ama aileler her zaman anlayışlı olamıyor. geçmiş olsun uyuman da fayda var.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkürler🌹
- +1 yıl
rica ederim
Canını sıkma desem de canın sıkılacak, üzüleceksin doğal olarak. Her zaman her şey yolunda olmaz bırak bazen ters gitsin. Elbet geçiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılayne öyle 😔
Sıkma canını. Ucunda ölüm yok. Ailenden 3 beş laf yiyeceğim diye bu kadar kasma. Relax olarak iş ara. Kafana göre işler bak. Görüşmeye gittiğinde dünyanın en rahat iş isteyeni ol. Aman efendim yaman efendim moduna girme.
10 Yorumla
+1 yılAman boş ver 😑 otur bir cikolata ye, güzelce bir kahve iç.
Bende ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi. Kimseyle konuşmak gelmiyor içimden. İnsanlar konuşuyor, dinlemiyorum bile. 31 Mart bir gelseydi🐣10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHayat bu işte; insan daha nelerrrr nelerrr ile karşılaşıyor. Her seferinde kendine geliyor ama. Yeter ki sabretmeyi, şükretmeyi, durumundan ders çıkarıp ilerlemeyi bilsin…
10 Yorumla Ayakta kalmayı öğren sadece işten çıkmıssın başka bir işe girersin.. boşuna kendini sıkıyorsun vede unutma..
bu dünyada insanın başına neyin ne zaman geleceği hiç belli olmaz10 YorumlaHer şey gelince üst üste gelir zaten. Dert etme. Hepsi gelip geçiyor. Bu şekilde üst üste gelmesi çaresiz hissetmene neden oluyordur. Yoksa bunlar hallolmayacak meseleler değil.
10 Yorumla
+1 yılÜzulme... buda gecer... iş başka bulursun positiv düşun...
30 Yorumla
+1 yılAglama sil gözyaşlarını umudunu yitirme silkelen ve ayağa kalk
10 YorumlaKötü hissettiğin için her şey kötüye gidiyormuş gibi hissediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMoralini toparla. Yeni iş ara kısa bir tatil sonrası.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılValla arada böyle zamanlardan hepimiz geçiyoruz, bende de durumlar bu aralar pek iyi değil
10 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum evet ama takılı kalma, önüne bak ve devam et.
00 Yorumla
+1 yılİyi başlayan her şey kötü biter. Kötü başlayan her şey daha da kötü biter.
00 Yorumla
u +1 yılBen edebiyat öğrermeniyim istersen yazabilirsin bana psikolojik açıdan yardımcı olurum sana. ✍️
00 YorumlaBende öyle içime kapana kapana. Yazabilirsin iyi hissetmek için
10 Yorumla
+1 yılYoluna gireceğine inan
10 Yorumla
+1 yılağlama bugünler gelirde geçer babam.
10 Yorumla
+1 yılAnlayışsız biri ile niye sevgilisin?
00 YorumlaTekrar iş bul
00 Yorumla
+1 yılOlur. Böyle şeyler
00 Yorumlamddı sıkıntın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelir
00 Yorumla
+1 yılGusül abdesti al.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşten ayrıldım ve her şey kötü gitmeye başladı, ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat