Fikir alışverişi yapabileceğim aynı şeyleri yaşayan biri var mıdır diye yazıyorum?

Öncelikle günaydın herkese. Üniversiteyi ilk senemde kazandım puanım 400lerdeydi ailem uzakta okumamı izin vermediği için Ankara 'ya en yakın yer boluda bir bölüm yazdım 3. Senemde olacaktım fakat uzadı belirli başlı maddi sıkıntılardan dolayı bu sene okulu bıraktım okulu bırakmamın tek sebebi maddi yetersizlikte değil bölümümü ve okulumuda pek sevmiyordum bu sene sınavada giremiyeceğim kaydımı yaptırmak için 1 yıl evdeyim yani nerden baksanız işe girip çalışırım diyorum fakat köyündeyim keşke evden çalışabilcek belirli işler bulup para biriktirme aileme destek olma imkanım olsa ki bildiginiz varsa öyle iş yardımcı olun benim asıl demek istediğim yaşım biraz ileri olacak tekrar bir üni okurken sizce bu bir sıkıntı yararır mı ne biletim bi yerden tüzüm güler mi öyle yazmak istedim içim çok dar bu konusa gelecek kaygımda var belki burada bir yazı içimi rahatşatır umuduyla yazdım şimdiden teşekkür ederim
Fikir alışverişi yapabileceğim aynı şeyleri yaşayan biri var mıdır diye yazıyorum?