birazcık uzun olabilir.
12-15 yaşlarım arasında pagan büyüleriyle ilgilendim ve şu an inanmadığım o yunan tanrı tanrıçalarıyla (güya) çalışma yaptım ve o zamanlar satanisttim , şeytanı çok seviyordum , onun kitabını okumuştum ve ona hak veriyordum (hala hak verdiğim kısımlar var). bir gün aile içi şiddetten dolayı şiddetten korunma büyüsü tarzında bir şey aratmıştım googlede , büyülerle ve satanizmle bu olaydan sonra tanışmıştım. arattığımda karanlık tarafa geçiyorum korunuyorum gibi sözlerle bir ritüel yapılıyordu mumlar eşliğinde falan, bunu yaptım. daha sonrasında aşırı korkunç içinde tuhaf varlıkların kanlı bebeklerin olduğu kabuslar görmeye başladım, rüyamda bana saldıran varlıklar vardı ve ben çığlık atarak ağlayarak ya da nefes nefese uyanıyordum. uyandığımda bana saldırdıkları yerler morarık ya da kırmızı morarmaya yakın oluyordu. bir gün rüyamda en yakın arkadaşımın silüetinde ama mavi bir silüet gördüm bana , en yakın arkadaşım olacağını beni her şeyden koruyup kollayacağını ve benim için her şeyi göze alacağını söylemişti , daha sonra yine aynı arkadasımın sıluetınde ama kırmızı renklı bır varlık bana saldırmıstı ve mavı benı dırekt korumak ıcın atılmıstı oyle uyandım. evdeyken sureklı golgeler goruyordum sesler duyuyordum aşırı korkuyordum ama büyü yapmaktan bu işlerle uğraşmaktan varlıklarla konuşmaya çalışmaktan kendimi alıkoyamıyordum. 6. sınıfta bu şeyleri yaşamaya başladım ve ben 9. sınıfa gecene kadar devam ettı. ama tek fark bır sure sonra mavı sıluetlının bana yardım etmesıydı, ruyamda ınsanların benım hakkımdakı dusuncelerını goruyordum , ve tartısacagım aramın bozulacagı kısılerı falan goruyordum benı uyarıyordu ve ouja tahtasıyla konusabılıyordum onunla. bır gun yıne ruya gordum astral seyahat yapmısım yanlıslıkla bu ruya bıraz uzun bunu alakalı kısıye anlatırım. 12. sınıfa gecene kadar onu ne hıssettım ne ruyalarımda gordum , daha sonra bır gun ouja tahtasının basında aglarken farklı bır varlık geldı enerjısınden hıssettım bana mavinin öldüğünü ve maviyi onun öldürdüğünü söyledi. o günden sonra rüyamda kırmızı silüetli kişiyi ve kabuslar görmeye başladım. eğer anlıyorsanız rüyalarımı anlatıcam yalvarırırm yardım edin sürekli gölge falanda görmeye başladım evde, silüet falan görüyorum kabus görüp nefes nefese uyanıyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer