Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındaki kuzenim Msü'de okumak istiyor ancak aklında soruları var. Boyu 1.60, kilosu da 60 falan. Msüye 16 yaşında başvuru yapabiliyor muyuz vs diye soruyor. Dersleri önceden çok iyiydi sürekli takdir iftihar falan alırdı lakin simdi tesekkürü bile 5 puanla kaçırdı. Açığa geçmek istiyor ama açıkta okuyanlar khoya msüye girebiliyor mu bilmiyor. Ne yapmalı nasıl yapmalı sizce bi tavsiye fikir size zahmet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba 16 yaşında MSÜ giremez 18 yaşında lise sonda sınavlara girecek kara hava deniz harp okulları Astsubay kara, hava, deniz , okulları erkekler de boy 165
Subay Tyt, ayt
Astsubay: Tyt
Gözler 1 den büyük olmayacak
Herhangi sağlığını olumsuz etkileyen hastalığı olmayacak
Sınavı başarı geçerse mülakata gidecek
Spor, konuşma, sağlık, sonra onlar ariyacak
Açık lise ile MSÜ başvura bilir bende 11 sınıfta açığa geçtim 12 ful Tyt ayt kastım şükür kho dayız.
Başka sorunuz var ise rahatlıkla sorabilirsiniz.
Şunu eklemeyi unuttum
Kara harp eşit ağırlık ve sayisaldan alım yapar
Deniz hava sadece sayısal dan alım yapar
Astsubaylarda böyle şart yoktur Tyt.
Öncelikle teşekkür ederim. şu an okuduğu meslek lisesi zaten sayısal üzerinde o yüzden bir nevi sayısal okuyor diyebiliriz. Herhangi bir fiziksel rahatsızlığı yok ama anksiyete gibi bir kaç psikolojik rahatsızlığı var. Bunlar bir sorun yaratır mı?
Anksiyete çoğu insan da var oo sorun olmaz kuzenin 10 sınıf mı?
evet
10 sınıfsa daha var ona düzenli ders çalışsin hangi alanı iyi ise ondan kassin sözel hariç çünkü sözelden alım hiç diyecek kadar yok.
Matematiği pek iyi değil temeli zayıf olduğu için ama edebiyatı cidden iyi tam tersine. nasıl ders caşsiacagini bilmiyor artık karantina döneminde kafayı yedi msüye giremicem ders bilr calisamiyorum duzenim yok diye zırlayıp duruyor
Erkek mi? Bunu sorma nedenim erkeklerin önü daha açık askeri alanda eğer kadın ise işi zor.
Kadın
Kadınlar puanları yüksek ama azimli çalışır ise yapar matematikge 0 dan başlıyacak bunu 11 sınıfta basliyanlar bile var (matematik Türkçe) kassin 10 sınıf daha erken yapar ama matematik de pes etmemeli
neden gözün derecesi önemli?
Uzak yakın Hedefi nasıl görecek? Herhangi çatışma durumunda Göz derecesi büyük olan adaylar göz cizdirerek geçebiliyor doktora kalmış bir şey
düztabanlık engel mi?
Düz taban direk elenme sebebi nedeni ise okulda 5 yıl eğitim alacaksın ayakların çatlayana kadar yureceksin düz taban ise buna engel olduğu için eliyorlar.
biz ölelim o zaman
subaylıkta ayt çok önemli mi
16 yaşında başvuru yapamaz. Boyu da kısa kızlarda en düşük 162 erkeklerde 165 diye biliyorum ben
Kızlarda 160, erkeklerde 165mis. Kaç yaşında başvuru yapabilir? bir yerde birinin 11 yaşındaki kardeşini msüye sokmak istediğini okumuş o yüzden yaparım da yaparım diyor
Bende başvuru yapmak istemiştim ama yapamadım ailem izin vermedi boy aklımda 162 diye kalmış nedense. Üzgünüm 16 yaşında başvuru yapamaz. Seneye yani 17 yaşında denesin
Açığa geçse Msüye yine de başvurabilir mi?
MSÜ milli savunma üni mi?
Evet