Eğitim & Kariyer Üniversite seçiminde önem verdiğiniz kriterler neler? 07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Neye bakılmalı sizce, en önemli kriter ne olmalı? Üniversite seçiminde önem verdiğiniz kriterler neler? Üniversite seçiminde önem verdiğiniz kriterler neler? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üniversite seçimi mi nereye gidersen git slayttan okuyacaklar :d 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Olabilir Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben okumak istemiyorum tanrı olmak istiyorum 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl :/ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beni iyi bir yere çıkarsın yeter jjfjfjf 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl :d kriterin yok mu Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Akademisyenleri ve geçmişi 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Onlar da önemli tabi Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Artık bir önemi kalmadı desek yeridir. 0 4 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl neden Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Cunku bakan yok artik hangi uni mezubu olduguna.Ancak oddu itü falan farkli digerleri hep ayni onemli olan bölüm Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl anladım Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Hangi uniler var aklında Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 497 cevap paylaştı. Bulunduğu şehir imkanları ve köklü bir üni olması 1 0 Yorumla
senanlatdinliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl En önemli seçim akademik kadro olmalı 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İsmi önemli 0 2 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl neden Yorumla ichwillsieg +1 yıl Kalitesi ve eğitimi açısından Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üniversite seçimi mi nereye gidersen git slayttan okuyacaklar :d
Olabilir
Ben okumak istemiyorum tanrı olmak istiyorum
:/
Beni iyi bir yere çıkarsın yeter jjfjfjf
:d kriterin yok mu
Akademisyenleri ve geçmişi
Onlar da önemli tabi
Artık bir önemi kalmadı desek yeridir.
neden
Cunku bakan yok artik hangi uni mezubu olduguna.
Ancak oddu itü falan farkli digerleri hep ayni onemli olan bölüm
anladım
Hangi uniler var aklında
Bulunduğu şehir imkanları ve köklü bir üni olması
En önemli seçim akademik kadro olmalı
İsmi önemli
neden
Kalitesi ve eğitimi açısından
Sosyal aktiviteydi
ortam