Kızlar Bir Adım Öne 18 yaşına ay olarak girmemiş biri işkur'da işe girebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızkardeşim için soruyorum kendisi 17 yıl 7 ay yaşamiş yani 18 doldurmadı işkurdan typ e girme şansı var mı bilgisi olan yazsın tşkler 18 yaşına ay olarak girmemiş biri işkur'da işe girebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
girlyyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diyelim doğum günün 10 Nisan örnek veriyorum tabi 10 nisanda tam resmi olarak 18 oluyorsan o şekilde oluyor benim bildiğim 0 1 Yorumla girlyyy1 +1 yıl Daha bu yıl doğum gününe gelmemişsen 18 olmuyorsun o yüzden maalesef Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 18den gün alması lazım.. Net yani.. Ay yetmez gün almak şartı var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 den gün aldım da 19 dan gün almadım Yorumla okuyankim +1 yıl Tamam yeterli Yorumla
OzgeOk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maalesef işkurun yaş şartı 18 yaşını dolduranlar şeklinde 2 1 Yorumla Seran_jpg +1 yıl Özge Yorumla
Seran_jpg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 18 yaşını doldurmuş demek 18 den gün almak demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diyelim doğum günün 10 Nisan örnek veriyorum tabi 10 nisanda tam resmi olarak 18 oluyorsan o şekilde oluyor benim bildiğim
Daha bu yıl doğum gününe gelmemişsen 18 olmuyorsun o yüzden maalesef
18den gün alması lazım.. Net yani.. Ay yetmez gün almak şartı var
18 den gün aldım da 19 dan gün almadım
Tamam yeterli
Maalesef işkurun yaş şartı 18 yaşını dolduranlar şeklinde
Özge
Bilmiyorum ama araştır
18 yaşını doldurmuş demek 18 den gün almak demek
Yok diye biliyorum
Giremez