Hukuk okumaya karar verdim ve cidden savcı olasım var lakin ben geçmiş zamanda elim kırıldı ve yanlış kaynadı sonra ameliyatla tekrar kırdılar ve dikiş var ilerde bir sorun yatarımı bir öğrtemenimde hukuk okuyor sordum sadece yok yok sadece çalışmaya engel olursa olur sıkıntı yok dedi ama yine de bilen vardır tanıdıkları vs sizce olur mu sıkıntı? ya da sıkıntı olan önemli noktalar neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTüm resmi kurumlardaki klasik sağlık raporu isterler. Yani Türkiye nin her yerinde ve her iklim şartlarında çalışabilir ibaresi olan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılFiziksel rahatsizliklar sorun oluşturmuyor hatta artik engelli bireylerimiz de yazılı sinavi gecebilirler ise mülakata katilmaya hak kazanıyorlar daha bu sene geldi bu hak da..
04 Yorumla- +1 yıl
Öylemi? nasıl yaa savcılık çok yüksek bir rütbe bunun olunması zor ben elimden korkuyorum sadece dikiş var ama çalışıyir çok şükür sadece bazen ağrı yapıyor sanırım kırık vs gibi daha önce olduğu için ağrı yapabiliyormuş yani sızı ondan umarım sorun olmaz
- +1 yıl
Onu dert etme dua et de liyakatle hakim savci olunsun artık mulakat sistemi kalkar umarim sen okuyup bitirene kadar.. bunu dert edebilirsin mesela
- +1 yıl
Babamda dedi kuzenimde okududa soramıyorum adam subay oldu görevde sanırım iki gün sonra yazıyor makdkfkkfkf
- +1 yıl
Şimdi sıkıntı değil deme benim sirunum
+1 yılSavcılıkla kol kırıklığının bir alakası yok sonuçta aklınla karar veriyorsun araştırıyorsun bunlara engel teşkil etmedikten sonra sorun olmaz...
04 Yorumla- +1 yıl
Elimden 5. Tarak jemik kısmı kırıldı ameliyatla
- +1 yıl
Geçmiş olsun önemlii olan size mani olmaması işinizede başka türlü sorun olmaz.
- +1 yıl
Birde torpil şartmış falan bir okuyalım bakıcaz yarın sayısaldan esit ağırlığa geçerim sayısalda aradığım meslek yok adam akıllı
- +1 yıl
Sen elinden geleni yap mücadeleni ver gerisi bir şekilde yoluna girer inşallah.. torpil demek başkalarının hakkına girmek demektir bunu yapanları Allah ıslah etsin.
+1 yılbedensel rahartıszlık sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılYok şart
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun olmaz sanırım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026