Arkadaşlar lütfen bilgilendirin , üniversite sınavına hazırlanıyorum bu yıl SDÜ (Isparta) hukukta okuyup 1. sınıfta ortalamamı çok iyi tutup , hatta okul birincisi olarak birincisi sınıfın sonunda Ankara hukuk veya Hacettepe hukuka yatay geçiş yapmak istiyorum bu mümkün müdür? 1. Sınıfta çok ciddi çalışarak ortalamamı çok iyi tutarak ortalama bir hukuktan Çok iyi hukuk fakultelerine yatay geçiş yapabilir miyiz? Yatay geçiş için bir sınava girmemiz gerekiyor mu? Lutfen cevaplayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 438 cevap paylaştı. Dersleri sistemleri vs uyumlu ise evet şansın var torpilin varsa her türlü
Bizde bi kız birinci ben olup falanca üniversiteye geçiş yapcam diye tutturuyodu ilk ona bile giremedi istediği okulla dersler uyusmadigi için geçiş yoktu ama kız geçti02 Yorumla- +1 yıl
Peki kardeşim Ankara hukuk degile SDU hukuktan Gazi hukuga geçebilir miyim gazi hukuk 3,12 ortalama istiyor birde 82 puan felan.. Daha köklu okul degilde biraz altı okullarda yatay geçişte mumkun mudur?
En İyi Cevaplar
+1 yılBen hukuk mezunuyum avukatım sana şöyle söyleyeyim sınıf birincisi olayım ortalamamı yüksek tutayım hayal hikaye zor bir bölüm dersi geçsem yeter dersin ayrıca üniversite arası yatay geçişte kontenjan 1 bilemedin 2 kişi oluyor ayrıca SDÜ iyi bir üniversite ordan mezun çok arkadaşım var Ankara’nın ayazını yiyeceğine SDÜ de oku bizim meslekte üniversite aman aman önemli değil hakim savcı avukat ne olursan ol
03 Yorumla- +1 yıl
Savcı olmak istiyorum SDU hukukta olabilir miyim savcı? Savcı hakimlikte İstanbul Ankara'da okumak daha avantajlı oluyorda ondan ama sdu hukuk 2018 hakim ve savcılıkta en başalarılı 3. okul seçildi. Köklu bir okul degil ama iyi bir egitimi, kadrosu vs.. var Isparta birde tam ögrenci şehri.
- +1 yıl
Hakim savcı için sınava giriyorsun Zaten okulunu bakıp almıyorlar ya seni okulun eğitimi yetmez kendi çalışmana bağlı bu yüzden o üniversiteden şu kadar kişi girmiş falan takılma
- +1 yıl
Aynen öyle sınav sonucu mulakat ve referansın önemli ortalama universitelerde okuyup hakim savcı olanda var vakıfta okuyup olanda var Ankara hukukta okuyup olamayan yine var tamamen nasip, kısmet birazda gayret işi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılAnkara hukuk değil de yıldırım Bayezit e gecersin
01 Yorumla- +1 yıl
Yıldırım Beyazıt İngilizceli , Gazi hukuk olur mu? 3,12 ortalama istiyor
Evet ✔️ tam olarak emin değilim 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortalaman 3 falansa olabilir ama çok zor
02 Yorumla- +1 yıl
1. sinifta çok ciddi çalışarak mümkün müdür
- +1 yıl
Ankara hukuk için 1. sinifi birincilikle bitirmem gerekiyor herhalde dimi
+1 yılPetalam güzel ise mümkün ortalama lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Petalam nedir kardeşim?
yapabilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Ortalama bir hukuktan yuksek okul hukuklara geçebilirim dimi ortalama puanıyla? Her universitenin yatay geçişte bir kontenjanı ve ortalaması var diye biliyorum.
- +1 yıl
evet ama Ankara hukuk için çok iyi bir ortalama lazım o da kolay değil hukuk okumak zor gerçekten istiyorsan yapabilirsin anca bence sen şimdi sınava yönelik çalışmanı arttır yks den gir direkt Ankara hukuğa emin ol matematik halledersen ea da 3000 4000 sıralama kesinlikle yapabilirsin 3 ayda sıralama yükselebilir çalışmanı arttırmaya bak
- +1 yıl
Ankara hukuk gelmeyecek bu yıl biliyorum ama Suleyman Demirel hukuk yazicam 25-30K sıralaması var , Savcı olmak istiyorum zaten en buyuk hedeflerimden biri zaten Ortalamamı, puanlarımı çok yuksek tutmak yani SDU hukuk okuyup çok iyi çalışarak 1. sınıfın sonunda yatay geçiş ile Ankara hukuk veya Hacettepe hukuka yatay geçiş yapmam mumkun mu? Bunu merak ediyorum.
- +1 yıl
Isparta'da 1 yıl okuyup 1 yılın sonunda yatay geçiş yapabilirim yani istedigim okula? Önerebilecegin bir şey var mı kardeşim? 1. sınıfta şunu yap bunu yap dedigin şeyler var mı kardeşim? Hacette Ankara hukuk çok buyuk okullar ortalamada çok istiyorlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Süleyman Demirel Hukuktan , Hacettepe hukuka veya Ankara hukuka yatay geçiş yapabilir miyim LÜTFEN CEVAP?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat