Eğitim & Kariyer Instagramdan takı satma işi karlı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sizce nasıl olur Instagramdan takı satma işi karlı olur mu? Cevapla Instagram Soruları İş Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 411 cevap paylaştı. İnstagramda reklam yap sadece baska uygulamalari kullan derim ticaret yapmaya bir yerden baslayin bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnstagramdan satış yapma ama. instagramdan reklam ver diyorsun yanlış anlamadım değil mi. Ve başka uygulamalar derken hangi uygulamalar Yorumla Simurg_4 +1 yıl Parali reklam degil sadece paylas o şekilde reklam İnstagram da dolandırıcılık oluyor o yuzden kimse yanasmiyor Yorumla Simurg_4 +1 yıl Sahibinden dolap diger bir uygulama vardi o cunku onlarda kargo falan bedavaya gelir hem biraz. Daha güvenilir Yorumla Soran +1 yıl Evet ben ilk etapta gardrops ve dolabı düşündüm Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl Denemek lazım hazır giyim işi yapanlar var ama takı işi hiç dikkatimi cekmedi 0 0 Yorumla
JinekologDrEmre71 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bi arkadsim baya sehler satiyor ve kazaniyorda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnstagramda reklam yap sadece baska uygulamalari kullan derim ticaret yapmaya bir yerden baslayin bence
İnstagramdan satış yapma ama. instagramdan reklam ver diyorsun yanlış anlamadım değil mi. Ve başka uygulamalar derken hangi uygulamalar
Parali reklam degil sadece paylas o şekilde reklam İnstagram da dolandırıcılık oluyor o yuzden kimse yanasmiyor
Sahibinden dolap diger bir uygulama vardi o cunku onlarda kargo falan bedavaya gelir hem biraz. Daha güvenilir
Evet ben ilk etapta gardrops ve dolabı düşündüm
Denemek lazım hazır giyim işi yapanlar var ama takı işi hiç dikkatimi cekmedi
çok yok
Bi arkadsim baya sehler satiyor ve kazaniyorda