Diğer Lokum yapsam instagramda satılır mı sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor instagramda satmayı düşünüyorum.Sizce instagramda satılır mı? hoş yapıyorum Lokum yapsam instagramda satılır mı sizce? Cevapla Instagram Soruları Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gıda işlerine online olarak bulaşma bence. Sıkıntılı iş , saglık bakanlıgı olayı falan var. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl S kerim sağlık bakanını sanki görevini yapıyor! Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Silkeler misin sabaha mı bırakırsın bilmem. Baska bir şeyden zehirlenir seni şikayet ederlerse silkelenen taraf ben olmam Yorumla Soran +1 yıl Hm beni uyardın. ee Bi sürü evden yapıp satanlar var! Hem zehirlenseler de ispatı lazım? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İspat mı 😂 olacak olan şu ispat etsen bile eee saglık bakanlıgı onayın nerede diye eşek yüküyle ceza yazacaklar. Yorumla Soran +1 yıl Sokak pilavcısı sağlık bakanlığı onayı mi istiyor? bunu cevapla Yorumla Soran +1 yıl Ha bor de mar lokumu portakallı lokum fındıklı lokum yapıcam nardan portakaldan fındıktan kim zehirlenmiş? belli neticede kargoda ne yolladığım! Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sokak pilavcısı arkadasım var beledıyeden izin almış satış yapıyor 🤔 Ne diyim hayırlı işler Yorumla Soran +1 yıl Belediyeden torpili olanlar izin alıyor herkese izin vermiyorlar! para cezası yazarlarsa senin profil resmini gösteririm onlara:))) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl youtube.com/shorts/nZm7gOsLCIE?feature=share Şu an evde bu durumdayım. Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Gecenin bu saatinde git yat uyu, ne girişimciliği bu saatte ya. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha yerim seni:) Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle olur dene hatta Instagram ile kalma Trendyol ile pazara açıl 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Trendyol %40 her ürün başına para alıyor! Yorumla Soran +1 yıl Hem de kardan değil! Toplam fiyattan, %40 kar alıyor! Yani hammadde giderler hep cebimden vermiş oluyorum (!) Yorumla birneviterapi +1 yıl O kadar yüksek değil daha düşük aldığını düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Daha önce konuştum trendyol müdürleri ile kendileri söylediler Yorumla birneviterapi +1 yıl Ciddi ciddi başvuru noktasına gel öyle kulaktan dolma çok inanma derim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yemeden bişey diyemiycem ne belli güzel yaptığın bide lokum diyosun borumu bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Önce hediye gönderirim kesin alacaklara tadımlık:))) Yorumla
yellownavybluewoman Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet neden olmasın mutlaka denemelisin iyi bir tercih ek gelir vs olur hatta başka mağazalar da olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mağazalar kabul etmiyor çok yobazlar mağaza olmaz yani yellownavybluewoman +1 yıl Mağaza biraz zor olur açık konuşmak gerekirse ama ne bileyim öyle özel günler için bir tasarım vs yaparsan doğum için düğün davet organizasyon işleri için satışın artar
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Satılır denemek için koy hemen yarın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen ciddi misin? Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gıda işlerine online olarak bulaşma bence. Sıkıntılı iş , saglık bakanlıgı olayı falan var.
S kerim sağlık bakanını sanki görevini yapıyor!
Silkeler misin sabaha mı bırakırsın bilmem. Baska bir şeyden zehirlenir seni şikayet ederlerse silkelenen taraf ben olmam
Hm beni uyardın. ee Bi sürü evden yapıp satanlar var! Hem zehirlenseler de ispatı lazım?
İspat mı 😂 olacak olan şu ispat etsen bile eee saglık bakanlıgı onayın nerede diye eşek yüküyle ceza yazacaklar.
Sokak pilavcısı sağlık bakanlığı onayı mi istiyor? bunu cevapla
Ha bor de mar lokumu portakallı lokum fındıklı lokum yapıcam nardan portakaldan fındıktan kim zehirlenmiş? belli neticede kargoda ne yolladığım!
Sokak pilavcısı arkadasım var beledıyeden izin almış satış yapıyor 🤔
Ne diyim hayırlı işler
Belediyeden torpili olanlar izin alıyor herkese izin vermiyorlar! para cezası yazarlarsa senin profil resmini gösteririm onlara:)))
youtube.com/shorts/nZm7gOsLCIE?feature=share
Şu an evde bu durumdayım.
Gecenin bu saatinde git yat uyu, ne girişimciliği bu saatte ya.
Haha yerim seni:)
Kesinlikle olur dene hatta Instagram ile kalma Trendyol ile pazara açıl
Trendyol %40 her ürün başına para alıyor!
Hem de kardan değil! Toplam fiyattan, %40 kar alıyor! Yani hammadde giderler hep cebimden vermiş oluyorum (!)
O kadar yüksek değil daha düşük aldığını düşünüyorum
Daha önce konuştum trendyol müdürleri ile kendileri söylediler
Ciddi ciddi başvuru noktasına gel öyle kulaktan dolma çok inanma derim
Yemeden bişey diyemiycem ne belli güzel yaptığın bide lokum diyosun borumu bu
Önce hediye gönderirim kesin alacaklara tadımlık:)))
Evet neden olmasın mutlaka denemelisin iyi bir tercih ek gelir vs olur hatta başka mağazalar da olur
Mağazalar kabul etmiyor çok yobazlar mağaza olmaz yani
Mağaza biraz zor olur açık konuşmak gerekirse ama ne bileyim öyle özel günler için bir tasarım vs yaparsan doğum için düğün davet organizasyon işleri için satışın artar
Satılır denemek için koy hemen yarın
Sen ciddi misin?
Evet