Oraya gittim bilişim teknolojileri teknik ve yazılım destek üzerine çalışıyorum sonra muhasebe ve bilgisayarlı muhasebe elemanı olarak çalışıyorum. Departmanda 2 kişiyiz sabah ben paspas çekiyorum akşama diğer kişi çekiyor.
Daha sonra çay ocağı bizim departmana yakın olduğu için çayı bir ben bir yanimdaki demliyor. Boş kalmak sohbet etmek gibi imkanımız olmuyor yanımızdaki depoya mal indirilirken bizden destek istiyorlar oraya gidiyoruz 😑. Kısaca size bir günümü anlatmak istiyorum!!!
Sabah 6'da kalkıyorum, traş oluyorum (zorunlu!) Yüzümü yıkıyorum, yemek yiyorum, giyiniyorum, sabah 7 de servise biniyorum. 8de iş başı yapiyorum şansım varsa akşam 6da iş bitiyor şansım yoksa 8de iş bitiyor 9da evin önüne iniyorum sürünerek eve varıyorum 🤕. Haftada 6 gün bazen 7 gün böyle çalışıyorum. Kasim ayında girdim aralik ayında 2850tl ocak ayında 2850tl Şubat ayında ise 4310tl ödeme aldım!
Müdürle konuşmaya gittim.(namı değer güzel kardeşim!) Efendim bana 1-2 ay asgari ücret ile çalışırsın sonra iyileştirme yaparız dediniz hâlâ asgari ücret alıyorum dedim. 1-2 ay dediysek 3. Ay yüksek maaş mi vericez 6 ay idare et mk dedi! Bende sinirlendim doğal olarak adam beni hiç sklemiyor! Elinde sigara yüzüme bakmaktan aciz. Bende çalışmıyorum 5 kişinin yaptığı işi yapiyorum birde asgari ücrete kul köle oluyoruz ben kabul edemem dedim muhasebeye git çıkışını yaptır dedi. Gittim yaptırdım.
Bakın ben 5 kişilik iş yapıyorum. Yazılım teknik servisi, donanım teknik servisi, muhasebecilik ve bilgisayarlı muhasebe, temizlik, çaycılık, amelelik hatta elektrik arızası oldu elektrikçi yoktu şirkette ben yaptım! Aldığım para asgari ücret!
Yazım uzun oldu kusura bakmayın yazımı şu skecle bitirmek istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler hemen ön yargı ile yaklaşmayın 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar