İşinizde ilerliyorsunuz ve hayatınızın aşkı ile tanışıyorsunuz başka bir şehirde yaşıyor yani beraber olmak için işinizi bırakmanız gerekiyor. Peki kariyer mi aşk mı?
Cevabın nedir?
Gerçekten cok seviyorsan onunla birlikte iken cok mutlu oluyorsan aşk seçersin. bütün hayatını ona göre yönlendirirsin her şeyini o olur bir adım atmadan önce onu düşünüp atarsın bi bakarsın ki g*tüne tekmeyi atmış. O zaman da inanılmaz bir pişmanlık duyarsın cok karamsar yazılar yazdım kusura bakma buhranlardayım bugünlerde.
10 Yorumla
İkisinden de vazgeçmem. Kariyerim önemlidir. Aşkın ne zaman biteceğini bilmeden onu tehlikeye atmak anlamlı değil. Ancak karşılıklı anlayış olursa bence aşk mesafe tanımaz. Gerekirse sık sık gidip gelirsin.
00 Yorumla
Kariyer. Aşk kacarsa geri gelebilir, ama kariyer çok zor.. Hadi evleneceğiz bırakmam gerekseydi, o acıgı tamamlayacak kadar param olmalı yada o kariyere denk başka bir iş..
Büyük konusmuyorum yine de, aman :D20 Yorumla
+1 yıltam 20 yıldır okuyorum.aşk için bu emeklerimi çöpe atamam.Beni sevende böyle bir talepte bulunmaz zaten
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
20 yaşında iken aşk derdim. 25 yaşında aşk-kariyer ortak dedim. 35 den sonra ne diyeceğimi Allah bilir. Ama ikisi de birbirini tamamlayan durumlar, birisi olmadan diğeri çok fazla olamıyor. Huzuru kalmıyor insanın.
00 Yorumla
+1 yılAşk insanın dikkatini çok dağıtıyor. temeli oturmamış bir kariyer için köstek oluyor. ama belirli bir yere geldikten sonra karşına çıkarsa, o zaman kimse tutamaz seni :)))
10 Yorumlaaska inanmam, kariyer ve basari daha onemli benim icin
20 YorumlaAşksız kariyer labirent ormanında yolunu kaybetmiş şaşkın bir kaplumbağa yavrusu olmak gibidir
00 Yorumla
+1 yılkariyer kariyer kariyer. çünkü elde kalan tek şey malesef bu oluyor özellikle de bir kadınsan
10 YorumlaAşk için işimi bırakmam, beni seven insan yanıma gelir.
01 Yorumlasen ona aşıksan işine devam et.
o sana aşıksa ve maddi durumu iyi ise işini bırak.
ikinizde birbiriniza aşıksanız ikinizde işinize devam edin.10 Yorumla
+1 yılorta yolu bulalım,aşk çok güzel büyük duygu herzaman bulunmaz ,ama kariyerde lazım
10 YorumlaYolumu çizer işime bakarım:) Hayat acımasız
10 Yorumlaaşk geçiçi bi durum kesinlikle kariyer
10 Yorumlakesinlikle kariyer...
00 Yorumlaben her zaman kariyer diyenlerdenim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşkı tercih ederim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam