Hic ders calismiyorum ve ders calismam gerek motive edin veya tavsiye verin yeter ahshjd
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana bizzat yaşanmış bir olay anlatayım kararı sen ver. bu yıl mezun oldum şu an ünide 1. sınıf öğrencisiyim mühendislik okuyorum. yalnız aslında tm dne bir bölüm istiyordum puanları oldukça yüksek yapabilicek durumdayım yani ders çalışınca başarılı olan bir öğrenciyim ama son yıl bana birşeyler oldu ve bir türlü dersi düzgün çalışamaıdm kendimi hiç üniye başlıcakmış gibi hissedemedim sanki yine liseye gelicekmişim gibiydi. sonuç? iyi bir puan alamadım evet yerleştim ama istediğim bölümde değilim. ailem test kitaplarım boş olunca bana kızıp tekrar hazırlanmama izin vermediler. şu an istemediğim bir bölümde ( bölümüm normalde kötü değil) okumaya başladım dahası kendimi buraya hiç ayit hissetmiyorum. hocalar ilerde yapacağımız çalışmaları anlatıyorlar herkes ilgiyle dinliyor ya da çoğu diyim.. ben o bütün aletlere çalışmalara çok uzağım bu yıl tekrar hazırlanıcam puanım kırılıcak ama denemekten vazgeçmicem belkide burada kalıcam ama şu ben bir hata yaptım ve bütün düzenim alt üst oldu. şu an içinde olduğum durumu anlatamam.. sevmediğim bir bölümde zorla okuyorum şimdi bir kez daha düşün başarılar
32 Yorumla- +1 yıl
Banada bu sene bisey oldu cok tesekkurler canim iyi oldu bu
Cevap sahibi+1 yılinş azda olsa işine yaramıştır.. şu an nasıl zor durumda kaldığımı anlatamam, yapamıcak biri olsam hani çalıştım bu oldu derim ama yapabilcek durumdayken böyle kalmak çok zor lütfen iyi çalış en azından elindne gelenin en iyisini yapmayacaksanda seneye denemek istediğin zaman ailen buna izin verebilcek olsun kendine iyi bak başarılar
+1 yılAnnemin benim icin cirpinisini ve hayallerimi gelecekteki rahatimi dusundum. Ne oldu kazandim. Ama yine mutsuzum. Hayatini tek bir sinava endeksleme ama kucuk de olsa bir hedef belirle. Össyi gecersin kpssi baslar, o olmadi tusu gelir. Hayat sinav iste kurtulamiyosun. O yuzden relax^^
42 Yorumla- 1 yıl
Motive olman için ilk başta seni güdüleyecek bir şey olması gerekir. Ondan Öss ye hazırlanıyorsan kazanmak istediğin üniversite ile ilgili şeyler araştır. O üniversiteye gidenlerin nasıl bir hayatı olduğu filan. Hayal et kazandığın da neler elde edeceğini. Ailenin sevincini düşün. Odana üniversitenin fotoğrafını as. Masanın başında geçireceğin birkaç saat belirle o saatlerde ders çalışma isteğin olmasada asla masadan kalkma. Konuşmaların , dedikodun bile derslerle ilgili olsun. Bak o zaman dersleri çalışıp istediğin hedefe ulaşabiliyor musun ulaşamıyor musun.
05 Yorumla- +1 yıl
Ot gibi yasa diyosun
- +1 yıl
Zannetmem sgfj
- +1 yıl
Belli bir çalışma düzeninin oturttuktan sonra konular zaten birbirne benziyor dha az enerji harasanda anlıyorsun merak etrme. Sadece sıkı tut çalışmayı. TV , interneti derslerinde yardımcı olmaları dışında kullanma. Günde düzgünce 2 saat çalışarak potansiyelinin %100 ne gelebilirsin.
- +1 yıl
Tamam tesekkurler
+1 yılişin ciddiyetinin farkında ol ilk önce. çalışırsam ne olur çalışmazsam ne olur diye bir otur düşün. olayı kafanda bitir. sonrasında bulunduğum ortamı ders çalışmak için düzenle. gerisi kendiliğinden gelir. üzerindeki ataleti at. atalet nedir bilmiyorsan bir araştır.
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılbenmde banka sinavim var hesaladm hergun on sayfa clsmam grek :) hergun duzenli sporummus gbi yapiyorm aksatinca tabi kotu hssediyorm ertesi gun onu kapatiorm. duzenli olmak sart yani
01 Yorumla- +1 yıl
Keske senin gibi olabilsem...
Eskiden vardı ama ailem bu isteğimi yok etti eskiden yüksek alırdım artık sınıfta kalmamak için çalışıyorum diğer arkadaşlarım hayatını testlere asiyor ben pcde anime izliyorum ailemin bana güveni kalmadı pcmi kaldırdılar ama hala Osman deilimhala derslerde uyuyorum test kitabı goruce kaçıyorum tabi bunalimada girdim ondan olabilir ileride ne olcaagino umursamiuorum
00 YorumlaSimdiden az az basla. Bide yarun calisirim bosver deme kacinci sinifsin bu arada pampa
03 Yorumla- +1 yıl
12 :(
- +1 yıl
9 10 11 de cok calistim aslinda biktim artik ya
+1 yılValla benimde yok ama tamda şuanda çalışıyorum naparsın :S
03 Yorumla- +1 yıl
Siteye girerekmi sjsj
- +1 yıl
Arada burada arada kitapta afsfafsffa
- +1 yıl
Oda iyi sjjd
+1 yılbenimde oleydi hiç öalışmadım ama bu sene (ilk sene) üniyi kazandım ama İstanbul suadiye gibi biyerden kastamonuya gitmez kötü oldu artık çalışmaı düşünüyom yatay geçişyapcam özele ya da marmaraya
014 Yorumla- +1 yıl
Bende ege istiyorum bu gidisle zor sjkxk
- +1 yıl
çalışmak lazım ama çalışmadanda özele gidersin
- +1 yıl
Babama kalsa ozele gitcem ama soyle bisey var ozele gidersem ankarada okumak zorundayim ben izmirde okumak istiyorum :(
- +1 yıl
o kotü olmuş işte ama ankarada güzel yer istanbulun yanında köygibi ama çankaya tarafı güzel
- +1 yıl
Bilkente giderim gidersem dibimiz nerdeyse ama sorun oki ben ailemden uzak istiyorum İzmir harika ya
- +1 yıl
aynen İzmir güzel yer hem aileden uzak olup istediğin saate kadar dışarıda takılmakta güzel karışanda olmuyor izmirde yazarsın tercihlerine
- +1 yıl
Oyle yapicam
- +1 yıl
zaten tercih döneminde izin verir baban
- +1 yıl
Suanda izin veriyo sorun kazanmam zaten :D
- +1 yıl
kazanirsinya:D hangi bölümü okuyosun dil sözel?
- +1 yıl
Sayisal dis hekimligi istiyorum
- +1 yıl
bence marta kdr matematik fen çalış çok kasmana gerek yok lys daha önemli olması lazım türkçe 25/30 soru pragraf okuduğunu anlama zaten
- +1 yıl
Tamam tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
bir hedef belirle. kısa vadeli bir hedef şu zamana kadar şunu yapacam diye ve bunu bir kağıda yaz. ve sonra çalışmaya başla. sen de görceksin her şeyin yoluna girdiğini
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler
+1 yılO tavsiyelerden bana da lazım tekrar hazırlanıyorum ygs-lys ye salı dersane başlıyor kitabın kapağını bile açmadım :D
08 Yorumla- +1 yıl
Nolcak bu halimiz ya :D
- +1 yıl
Aynen arkadaşlarım gitti üniye ben kaldım tercih yapmadım kötü bir yere gitmek istemiyorum ama ilham perisi lazım bana sen olabilirsin mesela hahah :D Şaka bir yana dersane başlasın neti kapatmayı düşünüyom hayattan soyutlanıp sadece ders çalışacam kaynak kitaplar alacam dersanenin verdikleri kesmez beni bir derse başlarsam beni tutana aşkolsun :D
- +1 yıl
Benim okulum 9 saat oluyorum :D
- +1 yıl
ben mezun oldum valla rahatım geçen sene ne eçktim okulla beraber gitmiyor ya bir yerden sınavlar bir yerden dersane off içim sıkıldı :D
- +1 yıl
Okuldan 6da cikiyorum sabahtan aksama kadar zaten dersaneye zaman yok :D
- +1 yıl
Bazen okulda ders dinlemez soru çözerdim :D Aynen bende eve 5-6 gibi gelirdim okul çıkışı direk dersaneye öğrencilik zor yaa :))
- +1 yıl
Aynen mal gibi oluyosun
- +1 yıl
Resmen taş taşısam daha iyi ya :D
Dersi derste dinle parmak kaldır derse katıl dha okular yeni acıldı zaten bu dediklerimi yapman yeterli kafada kalıyor ama hafta sonları bir göz gezdirmen yararına :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam tesekkurler
Benimde yok yeni acildi ya dershaneler calisasim gelmiyor öyle ygs ye 4 ay filan olsa neyse :)
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen daha var ajsj
- +1 yıl
Bence daha iyi :D
+1 yılkelin ilacı olsa kendi başına sürermiş (:
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Hahajsj bu iyiydi
- +1 yıl
teşekkür ederim üstüme çok gelmeyin utanıyorum hehehe (:
boşver ya gel sana kahve ısmarlıyım şöminenin dibinde hazır yağmurda varken sıcak sıcak içelim:)
01 Yorumla- +1 yıl
Saol ya cok motive ettin
boşveresene ben okuyupta ne olucan
02 Yorumla- +1 yıl
Dis hekimi :(
+1 yılÖzel ders veriyorm yardımcı olabilrm
04 Yorumla- +1 yıl
Evet cok yardima ihtiyacim var
- +1 yıl
Özel ders alırsan tabiki :)
- +1 yıl
Ya benim zamanim olmuyoki ne ara alcam ozel ders :D