Eğitim & Kariyer Mesleğim yok, ne iş yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarlı muhasebe kursuna gittim ama verim alamadım Güncellemeler+1 yıl Zaten para odaklı bir kurstu Mesleğim yok, ne iş yapabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bilgisayar islerini seviyorsan eger kodlama ogrenebilirsin. Bir web tasarimcisi ya da software yazilimcisi olabilirsin. Oyun gelistiricisi de olabilirsin. Kendini sevdigin seyde gelistirip oyle bir is bul. 0 3 Yorumla Xnzmx +1 yıl Sz ne is yapiyorsunuz Yorumla GamerGirl2919 +1 yıl Benim bir isim yok ben universite okuyorum. Bolumumde Dijital oyun tasarimi yani oyun gelistiriyoruz. Yorumla Xnzmx +1 yıl Hm bnde cok istedim bir bolum Yorumla
Kankalarvebne1231 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Şimdi seni Tanımdığımız İçin bilemeyiz kendini açıklar mısın? 0 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 704 cevap paylaştı. Güvenlik sertifikası al 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zamanla bulursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilgisayar islerini seviyorsan eger kodlama ogrenebilirsin. Bir web tasarimcisi ya da software yazilimcisi olabilirsin. Oyun gelistiricisi de olabilirsin. Kendini sevdigin seyde gelistirip oyle bir is bul.
Sz ne is yapiyorsunuz
Benim bir isim yok ben universite okuyorum. Bolumumde Dijital oyun tasarimi yani oyun gelistiriyoruz.
Hm bnde cok istedim bir bolum
Şimdi seni Tanımdığımız İçin bilemeyiz kendini açıklar mısın?
Güvenlik sertifikası al
Video at YouTube diğerleri gibi
Zamanla bulursun
Limon sat
İlellagala gir