Merhabalar, Bir arkadaşımla konuşurken dün gece aklıma geldi. Düşündüm de geçmişi ben hep ilişkilerimde kötü gün dostuydum ama iyi günde terk edilmişim. 😅 size tavsiyem her koşulda yanında olmayın yine de yoksa yolda bulduklarına değişilebilirsiniz. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü herkes kendi karakterinin getirdiğini yaptı😏
Aman senin başında işsiz kaldım. Maddi değil manevi destek bekledim. Ama şu zamanda gerçekten zor. Ben zaten evde olduğum için o süre zarfında gergindim, takacak bir şeyler arıyordum. Her şeye rağmen yanımda olanlar candır gerisi patlıcan :D ben destek olur muyum, elbette hem maddi hem manevi. İşsizliğin nasıl bir şey olduğunu tattım 🤒 hemde 15 seneden sonra.
Maddi yönden destek olmam ama manevi yönden her daim yanında olurum. Bir iş bulup hayatını düzene sokabilir. Süreç uzayabilir ama iş bulmak herkes için zorlaştı. İşsiz kalan bir tek kendisi değil sonuçta. Moral bozmaya da gerek yok o yüzden.
Zamanında yaşadım bunu. İkimizde mezun olduğumuzda issizdik, ilk ben iş bulup ona baktım, o da askere gittiğimde bana baktı. Arada gerçekten bir aşk varsa kimin işsiz, kimin parasız olduğunun bir onemi yok. Sonra ikimiz de çalışmaya , hatta çok çalışmaya başladık ve kısa zamanda yönetici, 30 yaşında da kendi isimizin sahibi olduk.
Sevgilim işsiz kalsa sorun olmaz.. bi sevgilim vardı.. çalışmasını istemiyordum.. çalışma aylığını ben vereyim demiştim kabul etmedi.. Bu yüzden ayrıldık..
Faturalarını öderim ( ama gerektiği şekilde lükse kaçmamalı) , alış verişini yaparım, zaten birlikte de gezeriz mutlu olur bence.. Ki daha önceki ciddi ilişkimde bunların bir kısmını yapıyordum.
ciger yemege goturur yolda sirtina atlar beni cocuk salincaginda sallamasi icin israr ederim aksam olur eve dagiliriz aksamda arar kafasini utulerim yorgunluktan uyur
Üzüntüsünü ve sıkıntısını paylaşarak. O tarz konuları çok fazla açmayarak. Aynı şekilde istedeği hayatı yaşaması için motive ederek destek olmaya çalışırdım.
Sevgilim yok ama ben çalışma derim ikimize de ben destek olurum derdim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrılırdım. Destek olur ve daha çok kazanmasına yardım edersen bu kez de o seni başka bi kadın için bırakırdı. Erkekleri az çok tanıyoruz maalesef. Onlar için eğilip bükülmeye gerek yok.
Benim sevgilim olmayı başaran kadına her türlü destek olurum Genel olarak şunu da belirtmek isterim ki fedakar insanların enayi durumuna düşmesi gayet normal çünkü bazı insanlar çok nankör
önceki 3 eski sevgilimin işsiz oldukları dönem oldu elimden geldiğince yanında oldum hepsi de bir şekilde şansı yakaladı tabi ne yaptılar tahmin etmesi zor değil adları üstünde "eski sevgili"
Saf sevgiyle olur. Hem sana para vermesi sevdiğini göstermez. Bazıları para verir ama arkandan iş çevirir. Manevi olarak seni ayakta tutabiliyor mu, her şartta yanında kalabiliyor mu? Önemli olan o.
Aramak farklı şans vermek farklı. Aramazsın ama şans verebilirsin. Etrafında şans verecek kimse de yoksa bilemem. Hayırlısı olsun madem. Allah yolunu bahtını açık etsin🙏