Sevgilin/eşin zorda kalan eski sevgilisine destek olabilir mi?

Selammm
ateşlerde yanaaasııığğn sjsj :D
#sosyetic
Belediye baksın ona, sana ne oluyooo derim jfjfjf
😃 belediye yardım edemiyormuş
Hahaha :D iyiydi bu
Rica ederim ✌️
nayır olamazzzz 😅
bizlerden korkulur 😂😂😂
😅 mantıksız iş yapmasınlar, bir şeycik olmaz
aynen öyle 😅
dankeschöön balıım 🥰
Büddeşön beybim 🌸
Cevap
63Cevap
Türk polisi, Türk ordusu, Türk askeri, Türk yardım vakıfları, Türk doktoru, KADES uygulaması her daim vatandaşlarımızın yanındadır. 112 den ulaşılabilir. Benim sevgilim/ eşim olmuş bir erkek tüm bu saydığım yapıların tamamen haricindedir ve bana aittir. Allah devletimize ve güzel ülkemize zeval vermesin, amin !!
Amiiin 🇹🇷
❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️
Çok aşırı zor durumdaysa gerekirse ben yardımcı olurum ama o yardım edemezsin Çok aşırı zor durumdaysa gerekirse ben yardımcı olurum ama o yardım edemezsin
Bu niye iki kere yazıldı dfdgs
Hsjsja bilemem 😃
Hayır, olamaz. Benim sevdiğim bana özeldir, eskiyle yeniyle işi olamaz. Odak noktası sadece ben olmalıyım.
Benimle ayrılmalı önce.
olamaz.. bunun imkanı yok
Hayır ya hayırdır ne münasebet.
Hayır olamaz.
Hayır olamaz
tabii olabilir yhaa ağbi modern olalım yha hatta eğer uyurken sorun yaşıyorsa beraber uyuyabilirler de yağni, yaa çomar mısın berkcan yğa
sosyetik şekil burada en çok sevdiğim kişilerden biride sensin bari sen yapma gözünü sevim yahu
gitsin ne hali varsa görsün ileride oluşacak hatalara davetiye çıkarmaktır bu
noldu yani bukadar vicdanın rahatsız oldu eski sevgiliyin durumuna olmaz etik değil olmamalı
Hayır.
Bir şey bitmiş ise, bitmiştir. Biten bir ilişki de destek olmak doğru değil. Bu insanın o an yanında olan sevgilisi veya eşine de saygısızlıktır. İnsan sadece 1 kişiye aittir. Destek konusunda devletimize zeval gelmesin konusuna katılıyorum.
Eski Sevgiliyse hayır olamaz zorda kaldığından bile haberi olmamalı insanın. Eski eş ise şöyle eğer ortak çocuk/çocuklar var ise ve bu zor durum çocukları olumsuz etkileyecekse evet destek olunabilir, aslında eski eş vasıtasıyla çocuklarına yardımcı olmaktır asıl gaye.
Yanı sokakta basınza bı ıs gelse tesadufende olsa denk gelınse ne erkekler ne kadınlar yardım tarftarı degıl hayret sonra ınsanlık ölmüş oluyo ınsan olan eder dusman degılse gayette ınsanı bı durum eften puften sebepler degılse zor durumdaysa etsın nolacak
Hayır olamaz. çünkü eski sevgilisi ile hiç bir şekilde bağlantı kurmasına izin vermem yani istemem. bu yüzden de ne kadar zorda kalırsa kalsın destek olmasını istemezdim hiç bir şekilde. aynı şekilde benim de eski sevgilim olursa bende destek olmazdım hiç bir şekilde.
Çünkü yardımın ne olduğu fark etmiyor eski sevgilisine yardım edecek birileri vardır zaten benim sevgilimin yardım etmesine hiç gerek yok böyle bir olayda
Eski sevgili eskide kalmıştır. Destek bulacak kişi eski sevgilimi kalmış. Böyle muhabbetleri yapacaksa şayet mertçe söyleyeceğini söylesin ve eski sevgilisine dönsün. Aklında boş yere yaşatmasın somut bir eyleme dönüştürmesi çok daha mantıklı olacaktır.
Yardım etmeden önce bi daha düşünsün. Yardım edeceği varsa göreceğide var.
Fıstık benim olacak jsjdj
Ex’in gözü önünde mor gözle çıkmak istiyorsa kendi bilir.
Hayır mümkün değil ölse mezarına bile gidemez. Whwjwj
yanii :D
Oldu. Bir de yanlışlıkla ilişkiye başlasınlar oh ne âlâ 😃
Cümlenin başını okuyunca oha falan oldum :D
Yok lafin gelisi o 😶
Evet devamını okuyunca şaaptım djdj
Hayır tabii ki ne münasibet. Gitsin bi caminin önüne otursun şırfıntı
Hahah yazık be
Ay banane. Eski sevgilisinden yardım isteyecek seviyeye gelmiş camide dilenmesine mi üzülücem ndmdmxmd
Hayır..
Barışsın direk.. Bu benim için o ilişkinin bitmediği anlamına gelir..
Buna benzerinide yaşadım
En İyi Cevap