Kaza yaptı yanıma gel, iyi değilim bana destek ol ya da param bitti para ver gibi şeylerle sevgiline yazabilir mi?
Sevgilinin eski sevgilisine destek olması seni rahatsız eder mi?
Sevgilinin eski sevgilisine destek olması seni rahatsız eder mi?

Cidden sevgilime ihtiyaç duyulucak bir şey yok ise hayır.
Mesela diyelim sevgilimin evinin yakınlarında bir saldırıya uğrar, önce ona ulaşabilir. Bahsettiğim bu tip durumlar.
Maddi bir destek ise bence hiç gereken bir şey değil. Aile, akraba ve dostlar bitti gitti de eski sevgili mi kaldı? Ben açıkçası asla eski sevgilimden maddi bir istekte bulunmam.
Cevap
16Cevap
Eski eş evet ama eski sevgilisine hayır hiçbir şekilde yardımcı olamaz Allah versin
Sevgilim ve eski sevgilisi kelimeleri aynı cümle içerisinde yer alamaz, destek çok absürt söylem..
Tabi olabilir hatta bende borç verebilirim yazık garibana
Ne münasebet. maddi manevi derken bu çok geniş bir kavram O yüzden olamaz artık hayatında ben varsam öyle bir şey yapamaz
Sevgilim eski sevgilisine bırak maddi manevi destek olmayı bir cümle bile yazsa eski sevgilim olur.
Hayır olamaz. Bu bana göre aldatmaya girer eski zamanlar eskide kalmıştır artık. Ne pahasına olursa olsun geri dönülmemeli.
Bana kalırsa eski yeni farketmez sevgilik durumunda maddi olarak kimsenin kimseye bir yardımı söz konusu olmamalı
Òhhhh , duygusal boşlukta olduğunda da yardım etsin bari
ben aradan cikayim siz devam edin aq o ne yaa bitmis gitmis iste daha ne destegi
Olamaz bence çünkü artık biten bir ilişki var ve yeni ilişki başlamış bence eski defterler kapatılmalı
Olmaması gerekir. Herhangi bir nedenle bağ kurması şık olmaz
Maddi manevi her sevgilime ben yardımcı oluyorum zaten
Olmamalı ama olursa da karışmam
Hayır olamaz hayır kurumumu hem o
Kimseye olmam bana ne? Sevgili ne ya !
Durumun ehemmiyetine göre değişir
Oldu okadarda degil artık
Yok artık 😃 cinâyi gülümseme geldi 💁♀️
Ölüm kalım durumu olmadıkça bir şey yapamaz
Olamaz eder tabiki
Canımı sıkar bu durum
Olabilir hatta evlensinler bence🤷♀️😱
Eder yolun açık olsun derim
Yav bir zahmet olmasın
E ben aradan çekileyim madem 🌝
O kadar medeni olamıyorum kusura bakmasın
erkek yardım edebilir isterse
Hayır.
Rahatsız olurum
oldu hatta benim yerime onunla tekrar olsun
Hayır benim sevgilim hayır kurumu değil.
Hayır tabiki
Lan öyle iş mi olur yok ebesinin nikahı
Ölüm kalım olmadıkça hayır
Tabiki neden olmasın
Olamaz
Bu ne saçmalık
Olamaz
Ne neee asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?