Sevgilime maddi manevi destek oluyorum benden ayrıldı?

İşten aylar önce çıktı. Aylardır masraflarını ben karşılıyorum. Gocunmuyorum yaparım. İki aydır kenara para koyuyordu ödemesi için, kupon yapmış harcamış. İki aydır da ben gerçekten zor durumdaydım. tepki gösterdim bu duruma iki aydır hani zorlandık bunun için mi diye. Bana iki ay destek oldun diye bu lafı etmeye hak mı gördün kendine dedi. Bende ona iki aydır değil işten çıktığından beridir yanında olduğumu laf edecek olsam başından edeceğimi söyledim. İnanamayacaksınız ama verdiğim paranın lafını ediyor oldum. Zaten defalarca kere her şeyimle destek olduğum halde sen bana destek olmadın diyip duruyordu. Elimde 10 bin varsa 7 sini ona yolladım kredi kartlarını ödedim. Ama yetinemedim. Ve ben ona sana attıklarımı öde demişim gibi ayrıldı benden :) birden hoşçakal kendine iyi bak diyip hakaretler etti. Kendim yemeyip onun yiyeceğini düşündüm. İyi olsun mutlu olsun diye elimden geleni yaptım , 7-8 aydır attığım paraları toplamış bunları da borçlarıma eklerim sana yollarım diyor engellerim seni vs. Aylardır emek verdiğim bi ilişkinin geldiği hal karşısında şoktayım, verdiğim destek hic bu kadar kücümsenmemişti. En son hoşçakal yazdı. Ne yapayım sizce

Sevgilime maddi manevi destek oluyorum benden ayrıldı?