44 yasında kalbı kırlmıs ask kapatmıs kendını işsiz birine ben tafsıye verirdiniz? neyseki bukadar kafam rahat değil allahtan 30 gosteriyorum allah burdan yuzme baktı kafam cok karısık beni kimsleer anlamadı anlamiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendini yenilemeye karar veren Kartal, sarp yamaçlarda kendine bir kovuk bulur. Artık bir işe yaramayan gagasını günlerce kayalara vurarak parçalanıp düşmesini sağlar. Yani oluşan gagasının sertleşmesini bekler. Daha sonra bu güçlü gagayla acılar içinde yaşlanmış pençelerini söker. Eskimiş tüylerini tek tek yolar. Yüzelli gün, yemeden içmeden acılar içinde gerçekleştirdiği bu işlemlerden sonra, yeniden doğmuş gibi gençleşerek uçar yeni yaşamına ve bir otuz yıl daha yaşar.
Sen de bu kartal gibi kendini yenileyeceksin o zaman☺️☺️☺️
06 Yorumla
Soran1 yılevet ama işte iş bulamiyorum onceden yeniden sıfırdan nerden baslıyacam bilemiyorum
Soran1 yıldaha once sektererlık yaptım 10 yıl once guzel işlerde bulmadı benı bır kısmetsızlık bir nasipsizlik var yaa
- 1 yıl
Bak instagramdaki bu videoyu izle, kadın 53 yaşında. www.instagram.com/.../?igsh=c2ZkbTF0ZWZicTlv
- 1 yıl
nerede iş arıyosunuz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eskisinden daha güçlü olmanız gerekiyor, üzülmek ve dert yapmak hiç bir şeyi çözemediği gibi insanları sizden uzaklaştırır. Kendi derdim bana yetiyor birde seninle uğraşamam diyebilirler. Yapabileceğin en güzel şeyleri listele ve hemen yapmaya başla. Size kurtarıcı gelmeyecek, kendinizi kurtaracaksınız. Başkasını izleme kendini izlettir, yeteneğinle, bilginle, kültürle, potansiyelinle, farkındalığınla vs. Başarılacak çok şey var sadece insan ve çaba lazım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılneden anlamasın ki? kalp kırıklıkları olur ama aşka hiç bir zaaman kalkp kapanamaz zira ne zaman nerede kime aşık olacağını bilemezsin. gösterdiğin yaş dan ziyade hissettiğin yaş da önemli bence sen şu an en güzel yaştasın hayatta ki bir çok şeyi anladığın olgunlaşma dönemindesin.
00 Yorumla
Hayatta en önemli en değerli insan kendinsin. Ölsen seni bir günde unutacak insanlar değil.. mutluluğu başkasında ararsan bir başkasının izin verdiği kadar mutlu olursun.. duygularını kontrol et. Kimse seni sen kadar sevip değer bilmeyecek bunu unutma.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hayat bazen bizi sıkıştığımız noktalara getirebiliyor, ama üzülme, çünkü her zaman yeni başlangıçlar için bir şans var. Kendine biraz zaman ver ve ne istediğini derinlemesine düşün. Kırık bir kalp her ne kadar zor bir deneyim olsa da seni daha güçlü yapar. Bu dönemi biraz kendine odaklanarak geçir, belki yeni hobiler edinerek ya da uzun zamandır yapmak istediğin şeylere yönelerek kendini keşfedebilirsin. Unutma, yaş önemli değil; önemli olan ruhunun genç kalması 🕊️. Seni kimlerin anlamadığını düşünmek yerine, gerçekten sana değer veren ve seni destekleyen insanlara odaklanabilirsin. Kendine biraz şefkat göster ve bu süreçte duygularını özgürce yaşa. Senin için buradayız, sen neler yaparak biraz daha iyi hissedebilirsin sence? ❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbence zamana bıraksın
00 Yorumla
1 yılHayat aşkdan ibaret değil. Kendi ayaklarının üzerinde durmak yerine önce baba sonra kocayı finansör olarak kullandın. Ama 30 gösteriyorsun (neye yarayacaksa)
cağnım genellikle hemcins yaşıtların kadar gösteriyorsun, bir mucize değil.
tavsiye? Meslek edin para kazan yoluna devam et erkekleri yolluk yapma
02 Yorumla
Soran1 yılAma canım iş bulamıyorum bende iş istiyorum
- 1 yıl
evde çocuk bakmak
en basıt en bol iş ama getırısı az olur tabıkı
Daha gençsin karşına seni seven elbette çıkacak ayrıca yaşında pek önemi yok. Herkesin mutlaka bir ruh eşi var. Kendini salma ve umudunu kaybetme diye tavsiye verebilirim.
05 Yorumla
Soran1 yılsağol güzel kardesım allah razıllsun seninde hersey gonlunce olsun
Soran1 yılbak bu genclıhgının guzllıgının kıymetını bil kendın , çin yasa kimsyee kulkole olma esek bsım cok pişmanım:(
- 1 yıl
44 yaş genç değil😂 yolun yarısından fazlası bitmiş bence gerçekçi olalım
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBak instagramdaki bu videoyu izle. Kadın 53 yaşında.
https://www.instagram.com/reel/DBwmRKrsBLs/?igsh=c2ZkbTF0ZWZicTlv aşağıda yanlışlıkla başka birini yorumunada aynı şeyi yazdım onu silersen lütfen :)
00 Yorumla İnsanların deni anlamasına ihtiyacın mı var. Sorun dert nedir bilmem. Yaptığın hata sorduğun soruda gizli. Beni kimseler anlamadı demişsin. Bırak anlamasınlar buna ihtiyacın yok o beklentiye girme seni kimse anlamaz zatez. Öyle bi dünya yok. Bu dünya öyle bi yer değil birilerinin seni onaylamasını beklersen çok beklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl66 yaşında gibi düşünmen üzdü. Daha gençsin ne bu düşünce yapısı böyle.. Ama iş konusu biraz sorun tek yaşamak ya da biriyle birlikte olmak fark etmez. Bunu bu yaşınıza kadar çözmüş olmanız gerekiyordu. Sanırım anlık bir durumdan bahsettiniz işsiz diyerek.
11 Yorumla
Soran1 yılİş bulamıyorum en buyık sıkıntı
Gizli Üye(30-35)1 yılKalbin kırıkken kendini aşka kapatman doğru olan şey bence iyileşmek için zamana ihtiyaç var, kendine zaman ayır hobilerine, kafanı dağıtmak için halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kurslarına katılabilirsin. Yürüyüş yapabilirsin doğada. Belki halk eğitim merkezinde yaptığın şeyleri satarsın, takı tasarımı, seramik vs kurslarda. Bence iş odaklı olmalısın yaşın kaç olursa olsun, yeniden birini sevsen de evlensen de ona muhtaç olduğunu bilince yine rahat davranacak yine kalbin kırılacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİş, meşgale bulsun o kişi. Bulamazsa da pes etmesin. Aşk yakar, ama aynı zamanda olgunlaştırir. Hayatta her şey var. Düşmek te var hayatta.. Ama kalkmak yeni bir soluk, yeni umutlarla yürümeye devam etmekte var.
Kişi kendisi seçer bütün bunları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeyden önce inancının kurallarına göre hayatını uyarlamaya çalış her şey gelip geçici Allah sana bir kapı açar ona inanırsan. Daha sonra yazılım, kodlama vs. bunların kursuna gidip iş bulmaya çalış. Erkek işleri nasibinde varsa gelir seni bulur bunun için kafayı yorma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılEğer başına bir şey geldi ise isyan etmek bir çözüm olmuyor ama bunda da varmış bir hayır ya da kötüsü olsaydı Allah beni korumuş diyerek o tarafını düşün. İnan ki isyanın kimseye bir faydası dokunmamış şu hayatta zararından ziyade..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yanlış kişilere aşık olmuşsun, gözünüzle beğenmeyi aşk zannetmeyin. Aşk bu yaşlarda kolay bulunan bir şey değil.
Çok sevebilirsin çok hoşlanabilirsin ama aşık değilsindir. Aşk, gözü kör birşeydir.
00 Yorumla
1 yılHareket halinde olursanız önünüze odaklanmak zorunda kalacaksınız. Harekete geçin hareket halindeyken dengede durmak için önünüze baktıkça geçmiş ve gereksiz şeyleri arkada bırakacağınıza inanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaşın sadece sayıdan ibaret olduğunu bilmelisin. Önemli olan içinde yatan genç ve geçmişte yaşanmışlıkları dusunmemelisin hayat devam ediyor. Kendine değer verip sevmelisin yeter ki kendine olan saygıni sevgini azaltma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Neden aşka kendini kapatıyorsun Bi geçmişin seni yordu diye hepsi yorcak değil ya bence kendine yeni bir sayfa açmalısın
13 Yorumla
Soran1 yılama okişiyi birturlu kafamdan taamiyorum evet yanlıs onsan ama neypacahımı sastım
Soran1 yılevet guzl kardesım haklısın
1 yılHalâ umudun olduğunu söylerdim. Hayat öyle kısa ki insanın kendini üzüp yıpratmayı istemeyeceği kadar kısa. Eğer istersen özelden bir şey sormayı istiyorum
00 Yorumla
1 yılZaman kadına hiç iyi davranmaz ilerledikce cekiciliği arzulanabilirliği azalır biter. Hala bir ilişki arzu ediyorsan daha mütevazi ve kanatkar olmak dışında bir seçeneğin yok.
00 Yorumla
1 yıl44 yaşına gelmiş ve kalkan oluşturamamis bir kadının 30 göstermesinin kendine faydası olmamış ben ne desem boş hakkinda hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran1 yılAma benim istedım bunları yadamayı bende eller gbı gün görmeye istemiştim herseyın yarım kaldı
Soran1 yılNasıl içerledıgımı anlyamazdın yasıyan bilir
Ayaga kalkmasını hayatın okadar uzun olmadığını kalbini kıranları allaha havale etmesini hayatını sıkı sıkı sarıl derdim
04 Yorumla
Soran1 yılHavele wttım zaten olan banada oldu yılarıma oldu her şey gözümde kaldı
Soran1 yılİnş umarım biİm gibiletınde yüzüne guler
Soran1 yılKader ya da nasip
1 yılİşi gücü çok sorun etmeyip aşk hiç olmasa da yaşının tadını çıkarmasını tavsiye ederdim.
Gün olur değişir dünya.
03 Yorumla
Soran1 yılYok k be çok üzülüyorum herkes ilerledı bu hayatta
Soran1 yılher şey gözümde kaldı hayat bana hıc adıl davranmadı gecmişye
- 1 yıl
İlerlemeyi boş ver mutlu olana bak derim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılhayatinda az da olsa seni mutlu eden anlardan uzaklasma. bunu sen bilirsin. ve meslegine gore is bulamiyorsan mecburen alternatif cozumler uretmelisin
04 Yorumla
Soran1 yılkck yerelrde calışmak istemiyorum cunku ınsan yerıne koymuyuyolar guzel yerelrde elime gecmedi gecmiyor
- 1 yıl
meslek?
Soran1 yılsekreterya yapmıstım
- 1 yıl
kat asitanligi gunumuzde buyuk sirketlerde daha ciddi aliniyor. yabanci dil ve master... Ama duydugum bazi sikintili gerceklerde var.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılBazen kadınların en büyük hatası bu, tek bi kişiye bağlı kalıp hayatını kaydırmak. Silkelen kendine gel yani değer mi bi erkek uğruna
03 Yorumla
Soran1 yılaynen guzl bacım esek kafam mahvettytım kendımı gelecekle gecmiş arasında bolundum kladım karsımdakı gel git aklııolursa 7defa sans verdım
- 1 yıl
Hala gençsin her şey düzelir
Soran1 yılinş alah razıollsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İse girmeli. ask konusunda herkes şanssız üzülme
11 Yorumla
Soran1 yılEvet zehra maalesef
Göstermek ile ne alakası var? Biri seni üzdü diye herkese aynı diyemezsin kendini neden kapatıyorsun? Mal mısın? Beynini kullan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Beni kimse anlamadı diyen karşıdakini de anlamıyor bence , 30 göstersen ne yazar 20 göstersen ne yazar model belli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılTavsiye değil. Gel bana diyor o sana. Ben hiçbir şey yapmazdım o yaştaki adama. Devam ke knk der geçerdim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılHayatın devam ettiğini ve hayat devam ettikçe yeni başlangıçların devam edeceğini söylerim.
Bundan gerisi kendi tecrübesi ve birikimine kalmış.00 Yorumla
1 yılHayata küsme, en basiti ama zor olanı güçlü kalmasını bilmelisin. Güçlü kalarak istediğini başarırsın hayata küsmekle olmaz
00 Yorumla
1 yılKalp kirilsada mutlunolmayi bileceksin. Hayatını yaşayacaksın. Dünyaya 10 kere gelmiyorsun tek atımlık kursunsun.
00 Yorumla
1 yılBir şey diyemem. Ben 40 da intihar planlarım kendi kafamdan. Yaşamak gerçekten zor ve anlamsız mücadeleyi kaybettim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bakış açını değiştir, soğuk duş al kafanı topla ümitsiz olma sen iş aramaya dewam et is önemli
00 Yorumla
1 yılMesleğin nedir daha önce çalışıyor muydun neden işsizsin aşka kapalı olma sebebin senin hatan mi bunların cevabını bilmeden bisey diyemem sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herkesin bir anlayan çıkar bence iş bul kafan dağılsın biseylerle uğraşmak iyidir iyi gelir
09 Yorumla
Soran1 yılkeskeolsa ya cok guzel iler var ama beni cagırmıyolar yasımdan dolayı bence
Soran1 yılinş ya ghani yanliş anlmada cirkind edeılım allah var okadar skıntı yasadım ama yıpranmadım allahtan allah belkıde aıcıd yzume baktı.(
Soran1 yılyani gecmiştekı skıntlara ragmen cokmedım allahtan elım yuzum hala giderın var diyolar gorrenler
Soran1 yılama kader bok gibi afdersın
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun bence pozitif pl
07 Yorumla
Soran1 yılsevda haklıısn ama allah kimseye boyle yanliş insanları svedşıp hayatlarını yok etteırmrsın hersey zmanaında guzldı
Soran1 yılya daha sen cok gencsın neolur benım hatalatoma dusme hiç bircınsımın uzlmesını istemem ben yabdım cunku
Soran1 yılsevda gecmedı daha 34 yaşındasın benım getcı içmdeki guller oldu guzl bacım
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİş bulup, çalışıp sosyal hayata atılmasını tavsiye ederdim. Elbet karşına biri çıkar.
01 Yorumla
Soran1 yılaynen ole
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılSeni anlayacak insanlarla ve onemli sayan kişilerle iletişim kur
05 Yorumla
Soran1 yıldoğru oda cevre mde arkadasşlarımda azalttım cogu zarra verdmıstı gecmişte
Soran1 yılhem arkadas diye birsey yok
- 1 yıl
Olmaz mi var tabiiki de sen bu ara kızmış kirilmissin
Soran1 yılevet cok krıdılar gecmişte hepsı
- 1 yıl
Gecmisle gelecek yaşanmaz:)
Sende birak oraların peşini artik
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu saatten sonra daha sağlam adım at aşkı meşki bir kenara koy düzgün biriyle yolunu devam ettirmeye çalış..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 yaşında ve ıssizim. Inan işsiz olduktan sonra kalbin kelebek dolu olsa da boş.
331 Yorumla- 1 yıl
İş önemli ama işsiz olduğunda manevi destek te önemli
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım benim manevi destege değil işe ihtiyacım var. Soran farklı düşünüyor olabilir ama ben o kadar duygusal değilim
- 1 yıl
Daha önce ne iş yaptın ya da nasıl bir iş arıyorsun ki?
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım ayak işleri aramıyorum tabiki. Doğru düzgün bir iş arıyorum sadece
- 1 yıl
Orası muhakkak , diploma , sertifika herhangi geçerli belgen var mı? Daha önce ne iş yapıyordunuz?
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım iktisat mezunuyum. Kendi sektörümde çalışmadım haliyle o alanda bir tecrübem yok. Ama devlet kurumları tecrubelilerle değil torpillilerle dolu
- 1 yıl
Maalesef devlette dayın yoksa zor tabii , nerdensin?
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım yok, Zonguldak
- 1 yıl
Küçük şehirde daha zor maalesef , umarım en kısa zamanda olur
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım evet maalesef. 2 yıldır issizim bundan sonra da zor gibi. Teşekkür ederim inşallah
- 1 yıl
Umutsuz olma bu kadar belki de beklemediğin anda bir kapı açılır
- 1 yıl
Uyudunuz mu?
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım hayır?
- 1 yıl
Hmmm sessizlik oldu ondan sordum
Soran1 yılbende ya askta kariyerde yuzum gulmedı endıselerım cok bir terazi olarak ayrıca:( allah yardmcın olsun aynı durmdayız tabiki once , iş derım
- 1 yıl
Günaydınlar , soran sende mi terazisin?
Soran1 yıl@Sitemkarım evet olmaz olaydımasktada iştede yuzum gulmedı kaygılar ıyıce arttı ya
- 1 yıl
Kaderimiz ☺️ hep iyi niyetten bunlar
Soran1 yıl@Sitemkarım evet maalesef sendemı terazı
- 1 yıl
Evet 4 Ekim , sen?
Soran1 yıl@Sitemkarım 11 ekim
- 1 yıl
Yakınmış , kutlu mutlu olsun
Soran1 yıl@Sitemkarım sağol ama ruhum cok kırgın ve cöktü
Soran1 yıl10 senekı oncekı kız atnı duryor değişmedi ama allahtan ordan yuzme baktı ama ruhum 300
- 1 yıl
Anlatmak istermisin?
- 1 yıl
Neden çöktü ruhun , kırgınlıkların?
Soran1 yıl@Sitemkarım ya istedıgım gibi guzel paralar kaznamadım evlıluk yllunda ılerken herseyı yaptm okişi , için beniş harcadı olan bana oldu
Soran1 yılherkes ıcın herseyı yaptım yaranamadım olan bana oldu ailem benı bu konulrda anlamdı yanlıs bıraktı rabime sgındım hep
- 1 yıl
Gel konuşalım istersen burada uzadı ve cevap sahibine de bildirim düşüyor sürekli
- 1 yıl
?
- 1 yıl
Buradamısın?
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. 
Kısmet diyelim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşk olmasa da olur boş ver, hayatın başka güzelliklerine odaklan
00 Yorumla
1 yılSöylencek şey çok da.. burada olduğuna göre, hiç bişey dememek daha doğru.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşka küsülmez Önce işini eline alsın sonra yuvasını kursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Hobi edin, farklı sosyal gruplara gir, tura çık ve oralardan sevgili edin.
00 YorumlaNe anladık yaşamaktan koca bir sıfır takma bence:D
00 YorumlaGeçimini nasıl sağlıyor peki kiminle yaşıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İş bulup çalışmak aşk meşk boş şeyler kabullen bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYerinde olsam Almanya’ya iltica başvurusunda bulunur bir süre kafa dinlerim hemde cebine harçlık koyarlar ekmek elden su gölden yaşardım 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKedi beslesin, yaşlılar gibi sokak kedilerine baksın, iş arasın içe girsin. Seçici olmasın önüne gelene verip, sevaba girsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse icin degmez. Kendinle barisik ol. Minyon musun 30 gostercek kadar
09 Yorumla
Soran1 yıl160n161 civarı
Cevap sahibi1 yılHmm kilon ne peki. Dogum yaptiysan zaten basenlisindir ona ragmen minyonsan helal
Soran1 yılKilom normal 64
Soran1 yılBekarım ben arkdasım
Cevap sahibi1 yılFizik gayet iyiymis.. evlendin ayrildin sanmistim. Sifir paketsin yani.. oooo o zaman isler degisir
Soran1 yılYok ciddi ilişkin vardı ayrıldık öyle başkada kınseyle olmadım oyle
Soran1 yıl10yılfır
Cevap sahibi1 yılAma cok uzun olmus. Kusmen yanlis bisey yillar geciyor. Yasanmisliklar yerine yasanmamislik ve tuh diyecegin seyler arkada kalir. ozelden yazarmisin bana
Cevap sahibi1 yılPsst şerbetli ordamisin
Gizli Üye(36-45)1 yılAşk mı? Öyle bir şey var mı? her şey çıkar ve menfaate dayalı.
08 Yorumla
Soran1 yılmaalesef oyle
Cevap sahibi1 yılSonuçta belirli bir yaşa gelmişsin , ergen değilsin ve bazı şeyleri tecrübe etmişsin. Bence bu saatten sonra kalbinin attığı kişiyle sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki kurabilirsin sadece. Aşkı aramaya çalışırsan ömür yetmez diye düşünüyorum, sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama
Soran1 yılhaklısın kardesım evet yanşliş kiye asık olmak sonumu getırdı
Cevap sahibi1 yılŞu açıdan da bakmak lazım , o yanlışları yapa yapa kendimiz oluyoruz. Hata yapa yapa doğruları buluyoruz. Geçmişe takılıp kalmamanı tavsiye edebilirim. İler bakmak lazım hep ileri, geriye bakmak insanı yavaşlatır
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılHayal ettiğin tüm güzellikler seni bulması dileğiyle💐
Soran1 yılseninde inş hepmızın
Cevap sahibi1 yıl💐
Gizli Üye(30-35)1 yılAt bakalım foto 30 gösteriyormusun göstermiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHangi ildesiniz? İş için yardımcı olmaya çalışayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenle aynı durumda sayılırım her yönden, gel güçlerimizi birleştirelim 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yıl44 yasında hayatın aşktan ibaret olmadıgını bilmen gerekiyor
00 Yorumla
1 yılGönül işlerine bir şey diyemem de işsizlik için çevreye haber salsanız. Bebek bakıcılığı olabilir hem çok yormaz hem de kafanız dağılır
00 YorumlaHiç kimse için içine kapanmaya sevmez her dakikanızı dolu dolu yaşayın hayat bir gün o da bu gün diyerek yaşayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynı şekilde 34 yaşındayım bana ne tavsiye edersin :(
02 Yorumla
Soran1 yılkelın merhemı olsa basına suremıs ask diye birseyok bence herkes mutsuz nadiri mutlu oldu bu haytta ailene sıkı sıkı sarıl bendne gencsin inş karsına iyiınsanlar cıkar
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah annemden başka kimsem yok Allah başımdan eksik etmesin bende ona sıkı sıkı sarıyorum. Ama nasip olursa güzel bir aile kurmayı çok isterim. Bende aşka inanmıyorum artık doğru düzgün insan kaldıysa inşallah öylesi çıkar karşımıza. Asla yaşım geçti geç kaldım diye düşünme hayatının ne zaman değişeceği belli olmaz. İnşallah senin de karşına iyi insanlar çıkar.
Hayatına bak her yaşta her zaman yeniden başlanabilir
00 YorumlaGtunu kaldırıp bir işte çalışıp para kazansın derdim
00 Yorumla30 gösteriyorsan çok şanslısın
06 Yorumla
Soran1 yılama kaderım iyi değoldı:(
Soran1 yılevet kustum
Soran1 yılgecmişie ten dolayı işte bualmadım dogru duzgun birdaha hayaaım bom bok yani anlayıacagın
Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Seni en iyi ben anlarım kesinlikle
02 Yorumla
Soran1 yılsağol sende aynı allah yardmcımız olsun
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 44 yaşında kalbi kırıldı, ve kendine aşka kapatan işsiz birine ne tavsiye ederdin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler