AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Meslekle parayla pulla alakası olan evlilik baştan bitmiştir zaten
meslekle alakalı oldugunu sanmıyoruz , seni istememişler herhal.
O insanlar nişanlının akrabasıysa kaç bu işten hayır gelmez, ama arkadaşlarınsa onlarla açık açık konuş, görüşlerini al...
Ana sınıfı öğretmeni de öğretmenim demesin lan sağda solda, yazık
Mesleğin yüzünden değildir çünkü çok saçma yani bu devirde çoğu erkek öğretmen eş istiyor
Aksine öğretmen ve polis evliliği çok ki ayrıca tayin açısından falan da gayet rahat bence.
Eşim Asker ben özel güvenliğim gayette yakışıyoruz arkadaşının kaynanasina b.. ok yemek düşer
Bir kulağından girsin öbüründen çıksın bro boş ver sallama, zamanı gelince sen de lafı koyarsın
Kıskançlığından saçmalamış takılma sen nişanlınla arandaki iletişim e bak gözlerine sok mutlulugunu
İnsanların ne dediğine aldırma hayata bir kez geliyorsun tadını çıkar hayatının
Bunu söyleyen kişiyle bir diyaloğun akrabalığın var mı?
Ya farklı birsey vardır, aksine benim eşimin öğretmen olmasını isterim, takma kafana
Öğretmenlik insanların gözünde bu kadar düşmüş olamaz.
Bence bahane gibi ya çünkü öğretmenlik gayet güzel saygın bi meslek yani eskiden öyleydi en azından
Daha ne olman gerekıyormuş. Bir de sana bunları kim anlattı
Okuyamayanlar polis oluyor zaten öğretmen eş bulmuş şükretsin polise kız vermeyenlerde tanıyorum
Sanki is adami ya allah askina ne bu insanlardaki tripler.
Öğretmenlik kutsal bir meslek boş ver takma onları.
Mis gibi mesleğiniz var artı arkadaşın yazdığı gibi önemli olan insan olabilmek..
Milletin çenesi var konuşuyor, insanların her dediğini takma
Mesleklerle ilgili ne kadar bilgisi var acaba polsliği üst düzey sanıyor garibim
Muhabbete bak ya Bekçi olsaydi keşke sorun etmezdiler
Polislik öyle ahım şahım bir meslek değil ki öğretmeni aşağılasınlar
Polislik ve öğretmenlik birbirine yakışan meslekler boş yapcak yer bulamamışlar
Mesleğin için dememiştir. Polisler çapkın olur ondan olabilir
Polisle evlenmek çiledir
Yatsın kalksın kız bulduğuna dua etsin
polis olmuş da aya mı gitmiş a. k öretmen eşi bulmuş da öpsün basına koysun yaw he
Bu devrin kaynanalari cahil saçma canım insanlar fazla takılma derim seviyorsan evlen
Öğretmen olamayan bir sürü polis var. Polis olmak mı zor? 😂
İnsanlar boş konuşmayı seviyor öğretmenlik annesinin babasının eğitemedigimi eğitmektir
Milletin agzi torba haberin yok mu. Ama sen dikkate alırsan sen onlardan daha suçlusun.
Elalem bir gün konuşur iki gün konuşur sonra unutur takmayın.
önceden öğretmenler kimseyi beğenmiyordu tam tersi mi oldu xD
İnsanların ne dediğine takılma önemli olan nişanlının ve senin ne hissettiğiniz
Bunu söyleyen ancak eğitimsiz ve boş konuşanlardır takma
canım canım konuşuyorlar polislikte çok matah bir meslekmiş gibi.
Ay ne alaka ya. isin sey tarafi onun bunun dedigini kim niye takar ki
Biraz insanlra haddini bildirsen korkarlar sen biraz sessizsin sanirim. Arkadasina kaynana selam soyle bidaha ona sorariz derdim ben olaydim😃
Boş laf. Öğretmenler hep polislerle evlenir. 1 tane hakimle evlenen öğretmen tanıyorum. 1 tane de doktorla evlenen. Nedense Avukatla evlenen öğretmen hiç görmedim.
Ne alakası var sen çalışıp emek verip 4 yıllık üniversite bitirmişim eşin 2 yıllık myo mezunı eğer tahsilinizi karşılaştıracaklarsa sen daha iyisin bile
Keşke bir öğretmenle evli olsam yetiştirdiği öğrenci leri ileride hayata nasıl kazandırdığı ömrüm boyunca görsem
Ona bakarsak benim kayınbaba da işimi değiştirmek istedi. Neden, bu iş o ilde yapılamıyor diye. Sonuç nişan düştü hem de nikaha beş hafta kala.
İki memur takılırsınız polisleri beğenmiyorum ben iyi değil yakışıklıysa çapkın olur doktor daha iyi böyle zeki anlayışlı olur
reis en çapkın doktorlar karılarla içli dışlı :D money onlarda :D
@rızıo erkek ayırılmaz çoğu çapkın yani
aynen en çapkın doktorlar polisler avukatlar bilgi işlemde çalısannlar telekom çagrı merkezı tarzıda çalısanlar bankacılar :D
@rızıo beden eğitimi öğretmenleri bir de😂🤣
bilmıodum okul bitelı 10 yıl olmustur :D
Şöyle düşün seni daha üstün görmüş olabilir de? Polislik eskisi gibi yüksek bir meslek değil çünkü, torpili olan oluyor
Ben bir erkek olarak öğretmenlik okuyorum şu an hocam kaldı ki kadınlara öğretmenlik daha güzel oluyor. Size öyle diyen halt etmiş
Benim akrabalarımdan ana sınıfı öğretmeni ve polis özel harekatçı evli olan var kimden duyduysan boş konuşmuş bildiğin
Polisler hiç okumamış kızlarla evleniyor genelde. Sen ne bakıyosun bi tane sohbet olsun diye ordan burdan atıp tutanlarının lafına ya
Arkadaşının kaynanası bide ya boş ver takma yaşlılar hep öyle her şeyib dedikodusunu yaparlar ve genelde kadınlara hep bi bahane bulurlar sen istersen dünyanın en güzel ve zengin kızı ol yine bi bahane bulurlar eleştirnej için takma canım onları
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Bizim meslekte sorun yok insanlarda sorun var küçük görüyorlar bu mesleği
Ne münasebet canım. Def edin bu fikirleri de siz, cidden. Boş konuşmuş, ayıp etmiş sana karşı. Nişanlın seni seviyor, sen de onu. İlave laf söylemek kimseye düşmez, takmayın kafanıza.
Ya ne alaka kesin kendi kızı torununu vermek istecektr sen o ne der bu ne der die bakma insanlar bu psikolojiden çıksın herkese göre degil kendine göre yaşaaa
Niye polislik çok mu yüksek bi meslek😂 hiç bir meslek sahibi olamayan kişiler bari polis olayım diyor. Hatta benim tanıdığım 2-3 öğretmen var, atamaları olmadığı için gidip polis oldular
Bu nasıl aptal bir düşünce ya? Öğretmenlik peygamber mesleği, kurban olsun sana
Ana sınıfı ogretmeni bence ogretmen sayılmaz çocuk bakıcısı aslinda
herkes Konuşur Bi Atasözü var kağıt değilsinki büzesin sal gitsin
Kâğıt değil o yalnız torba🤣😂
@nrkrmzzz nutellacı abla taktın bana sjsjsjs :D
Takılmayı seviyorum ya ben. Salca olmak iyidir 🤣😂
Kendileri ne olmuşta seni eleştiriyor? Avukat olup köy kızına aşık olan var yahu boş ver salla takma onları
Senin mesleğin gayet güzel, arkadaşının kaynanası özel istihbarat şube müdürü herhalde her konuyu hakimmiş maşallah
Benim babam polis annem ev hanımı :DKimseye bakma alakası bile yok
Ne alaka ya bence meslekten değildir hani doktor falan olsa belkide şimdi herkes polis olabiliyor
Lan bi puan yapamayanlar polisliği seciyor asıl sen ona fazlasın
Ikiside gayet guzel meslekler niye oyle yapiyolar ki bu kaynana seni daima mutsuz eder
Hi arkadasinin kaynanasi. Kiskaniyilar seni