Arkadaşımın kaynanası demiş ki bu çocuk polis bu kızla evlenmez ve benim mesleğim de ana sınıf öğretmeni. Ne diye böyle bir şey demiş beni çirkin bulduğu için mi demiş?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçmalama lütfen. Ayrıca arkadaşının kaynanasının lafına takılacak kadar hassas olma bak böyle giderse ileride çok üzülürsün.
Nişanlın seni seviyor mu? Sana iyi davranıyor mu? Sana sadakat ve güven veriyor mu? İleride çocuğunuz olunca onun rızkını gidip kumarda içkide harcar mı yoksa ailesine adam gibi sahip çıkar mı?
Senin düşünmen gereken konular bunlar. Yok o bunu dedi, bu onu dedi olmaz. Unutma herkes hep bir şey diyecek. Özellikle evlendikten sonra, yok düğününde şu şöyleydi, yok evinde bu böyle, yok hamileyken böyle, yok çocuğuna şöyle bakıyor böyle bakıyor. Bu liste uzar.
Sen elalemin en çok dedikodu yapmayı sevdiği konuyu hayatına aldın. O yüzden kulaklarını tıkadığından emin ol. Ha birde mesleğin çok güzel, bence nişanlın da çok memnun böyle sana zarar gelme ihtimali olmayan ve evliliğinize pozitif etki edebilecek mesleğinin olmasından.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence gerçek değilsin... bir kadın için özellikle eski nesillerin en çok yakıştırdığı meslek öğretmenliktir... çalışma saatleri ve çocuk eğitimini bilmeleri açısından... bence bu olay kurgu ve sana güzel şeyler söylensin diye bu konuyu açtın
00 Yorumla
Onun o çuval deliğine sokim çatlasın da patlasın inşallah akşama kadar merdivenlerden düşüp her yeri kırılsın kurban olsun sana öğretmen kadar güzel kutsal bir meslek var mı yaa öğretmenler candır can iyi ki varsın hiç takma kafana emin ol zoruna gittiği için öyle taş atıyor sana ne demişler zoruna gidenin borusuna girsin zoruna mı gitti kremini sür de, 😃😃😜😁
10 Yorumla
Ülkemizin yeni kültürü, artık gerici arap zihniyeti ve gerici arap zihniyetinde kadınlar, çalışmaz. Hatta gerici arap zihniyetinde kadının toplumda yeri dahi yoktur. Ama neyse ki ülkemiz global modernizmin bir parçası :) Zaten bu yüzden, ülkemizin başına bela oldu bu "yerli ve milli"ler ama hangi ülkenin yerli ve millisi? işte orası muamma, ne yazık ki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
125Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılPolislerin çok büyük kısmının eşi öğretmen. Kaldı ki millet artık hiçbir şey olamayınca polis oluyor, nesine yakıştıramıyorlarmış? Enteresan gerçekten, bunları hiç kafana takma sakın.
1814 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle fakir aile çocukları hiçbir şey olamayınca polisliğe son care olarak bakıyor cebine 2 kuruş giren kendini bir halt zannediyor sjjdjs komedi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben bu yorumu bu şekilde yazmadığıma eminim. Enteresan gerçekten, bunları hiç kafana takma kısmını site eklemiş.
- +1 yıl
Ablam keşke " millet artık hiçbir şey olamayinca polis oluyor" demeseydin cidden üzüldüm bu sözüne.
- +1 yıl
Hayır ne alaka çocukluğundan beri polis olmak için hayallere bürünen çocuklar var ki polislik kutsal bir meslek sonu belli değil 2-3 kuruş için canını tehlikeye atmaz ben gazi olduğu halde gece gündüz kitap okuyup sabahın beşinde dağa mekik çekmeye giden adamlar biliyorum boş konuşmayın.
- +1 yıl
@ÇevikYiğit bende üzüldüm açıkcası çocukluğundan beri hayali polis olmak isteyen, diksiyonu geneli 10 ile çarpan, gece gündüz kitap okuyan, gazi olduğu halde sabah 5 de dağa çıkıp antrenman yapan insanlar tanıyorum ki. Asker, polis ailesi olmakta kolay değil her an Her şey olabilir kafasıyla yaşıyorsun.
- +1 yıl
Bence polisler çoook coollar zengin çocuklarının altlarına lamborgini alıp olamadığı coolluktan. Öğretmenler zaten ayrı. Bir şey olmak için öğretmen gerekiyor. Bence öğretmen ve polis uyumu çok güzel bu kadın kıskanmış umarım nazar etmez.
- +1 yıl
Bir sürü üniversite sınavı sayfası takip ediyorum, kendim de sınava hazırlanırken bir sürü gruba üyeydim. Gençler polisliği garanti atama olarak görüyor, istedikleri bir bölüm var o olmazsa polislik olur diyorlar. Kendi bölümlerinden atanamayanlar da polislik düşünüyor. En büyük hayali bu olanlar da vardır ama mülakatta kime sorsan başka bir şey olmadığı için orada olduğunu söyler, arada bir kaç istisna çıkar. Neye dayanarak 2-3 kuruş para için canını tehlikeye atmaz diyorsunuz? Ben yüzlerce kişi gördüm parası iyi, işi garanti diye polislik düşünen. Hiçbirinin de çocukluk hayali falan değildi, meslekleri kutsallaştırmayı bırakın herkes para için çalışıyor. Devlet 3 ay maaş vermesin kaçı işe gelmeye devam edecek? Bu bütün mesleklerde böyle, bir iki idealist var diye gerçekler değişmiyor maalesef.
- +1 yıl
@ÇevikYiğit Üzülecek bir şey yok ki zor olduğu için kimsenin ilk tercihi değil. Masabaşı maaş almak varken kim hayatını ortaya koymak ister? Ben burada polislik kötü meslek demiyorum yanlış anlaşılmasın, polis olan insanların sebeplerini söylüyorum sadece.
- +1 yıl
Haklısın sonra haberlerde görüyoruz başka çaresi olmayipta maaşı dolgun diye polis olanları. Birer birer intahar ediyor ya da emekli olmayı sabırsızlıkla bekliyorlar
+1 yılÖğretmen bir kadın mükemmel bir eş olur, size saygı göstermeyen dünürlerinize sizde değer vermeyin, aile kurarken eşinizin ailesi de sizin aile büyüklerinize katılmış oluyor. Tekrar düşünün doğru kararı verin. 37 yaşımda olmama rağmen veli toplantısına gittiğimde kızımın öğretmenine her zaman öğretmenim derim asla hocam dememişimdir, benden çok daha genç olmasına rağmen onunla konuşurken her zaman sözlerime çok dikkat ederim.
Belki şu soruya cevap vereni tanıyorsunuzdur "Milletvekillerinin maaşlarını nasıl ayarlayalım" Cevaben: " Öğretmen maaşını asla geçmemeli"20 Yorumla
+1 yılAllah ne oluyormuş ki polis olunca bir öğretmen kolay mı yetişiyor, polislerin işsiz kalan boşta kalanın polis olduğu bir dönemdeyiz neyine bu kadar kasılıyorlarmış polis diye bence anaokulu öğretmeni polisten daha iyi bir meslek geleceğin neslini yetiştiriyor bence çok tatlı meslek kadınada çok yakışıyor, öğretmeni küçümsemekte ayrı bir cehalet, polislerin %80, i it oluyor ayrıca çok azı adam çıkıyor. bakalım o sana yakışacakmı ne beyinsiz insanlar var ya insan eşini mesleğine göre seçmemeli bas tekmeyi gitsin bence bu evlilik bu koşullar altında yürümez eninde sonunda boşanırsınız
10 Yorumlabısey dıcem olmıcak..
meslegn ıcınden bırı olarak soleyım. o dedıgın meslegın ıcındekı bekarların yarısı bes kurus etmez.
karakterlı olan da karsısındakının meslegıne bakmaz.
ayrıca kadının ogretmen olması yetmıomuymus daha ne ıstıolarmıs gerı beyınler?
bak dedıgın gıbı bunu soyleyen kım gene bır kadın dımı?
ve o kadın kendı ne ıs yapıomus, ne meslek sahıbıymıs ne kazanmıs?
sen ogretmensen kulturlusundur boyle bos dunya gorusu olan ınsanlardan ıuzak dur..
ya da uzak durun nısanlınla02 Yorumla- +1 yıl
Neden beş kuruş etmez çapkınlar filan mı?
- +1 yıl
@GreenLover capınlık bekarken olabılcek bır olaydır bnce cok da kotu bı ozlelık degıl.. evlıyken yapmıosa sorunyok..
senı begenmeyen aıleden sana hayır gelmez kendılerı nekı?
bırde bazıları dıstan ıyı gorunsede temizlik dogru duzgun yok, kısılık tam oturmamıs. pıntı, kultursuz abuk subuk tıpler..
tabıkı bır kısmıda dogru duzgun adam gıbı adam..
mesele sen adam gıbı adamı bulduysan konuscaksın aılesınden kım sana saygıszca konusuosa sesını kesıcek, haddını bıldırcek..
bunu yapmıosa ve aılesı senın ısıne hayatına laf edıosa cok hayr gelcgnı sanmam.
karar ver ıste
+1 yılÖğretmenler toplumun her yerinde çok fazla saygı görürler. Saygın ve çok kutsal bir meslek yaptığımız. Böyle bir davranış ilk kez görüyorum. Ben aksine, özellikle doğu illerinde çok büyük bir nezaket ve saygı ile karşılanıyorum. Kendilerinde bir problem olmalı.
26 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumunuza üzülmekle beraber şunu söylemek istiyorum. Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaparak Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde okudum. Özel eğitim alanında lisans eğitimimi tamamladım ve bazen doktorların bile bir çare bulamadığı özel gereksinimli çocukları hayata kazandırıyorum. Otizmin sebebi ve çaresi hala bilinmezken ben onları hayata kazandırıyorum. Maaşımı konuşmayı pek sevmem ama özel bir kurumla birlikte ayda çok şükür fazla kazanıyorum. Bir mühendisten daha fazla. Görüşünüz çok genel. Bir sürü diplomalı doktor mühendis öğretmen var evet. Ama nitelikli olanlar da var, es geçmeyin. Ayrıca dibloma değil diploma. Sevgiler. 🌹
- +1 yıl
"Yeni nesil siz öğretmenlerin eseridir." -Mustafa Kemal Atatürk
- +1 yıl
t_giovanni hurafe lafla ögrencısıyle ask yasayan ögretmenlere ne dicem hem diploma dogru klavye nın p harfi zor basıyor kpss ile ögretmen olamadınmı hangı okulda okudunu acıkcası merak ettım ve derece yapmıs bir kişi kek meslek e gitme kardesım yıldız teknıkten mezun elektrık muh. bir barajın müdürü acayıp saygı goruyor ve maasıda dolgun 86 dogunmlu o zaman aldu puanla eczacılıgı kazanıyormus şimdi :D - +1 yıl
Tabii ki öyle meslektaşlarım da var maalesef, çok üzücü. Ben Hacettepe Üniversitesi'ni 3 yılda onur öğrencisi olara bitirdim. Türkiye geneli ilk 3.000 sıralamayla girdim Hacettepe'ye. KPSS'ye ilk girişimde atandım. Devlet okulunda görev yaptım. Fakat daha sonra kendi kurumumu kurdum. Birkaç arkadaşım da benimle çalışmayı kabul etti, çok şükür yaşıyoruz. Benim mesleğim kek değil lütfen bu şekilde konuşmayın. Özel eğitim öğretmenlerinin devlete atanması da özelde çalışması da çok kolaydır.
+1 yılAcaba o konuşan kaynananın mesleği varmışmış? Ağızı olan konuşuyor sadece can sıkmak için. Bence şükretsin hala bir işin var. Mesleği olup çalışamayanlar da var. Pek dünyadan olup bitenlerden haberi yok sanırsam. Seni polis olana yakıştıramıyor. Bunun senin güzel veya çirkin olmanla da alakası yok. O ihtiyar bunak senin gençliğini başarını kıskanıyor bence. Sen aldırma konuşanlara nişanlınla bağını koparma.
11 Yorumla
+1 yılBana kalırsa şu el alemi ve zırvalıklarını bir kenara atın ve duymayın, görmeyin, bilmeyin.. Asla böyle şeylerle kendinizi yormayın.. Hayat sizin hayatınız ve seçimler sizin seçimleriniz.. Hayatınız boyunca ne yaparsanız yapın ve nasıl davranırsanız davranın, sizi eleştirecek, yerden yere vurmaya çalışacak, üzerinizden prim kasmaya çalışacak insanla maalesef var olacak.. Bu hayatta gayeniz onları susturmak değil umursamayıp kendiniz kalabilmek.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılPolislerin maaşı öğretmenin 2 katı. Ondan öyle demişlerdir. Herkesin dediğine bakarsan yol alamazsın hayatta. boş ver. Yoluna bak.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşının kaynanası bunu dese bile neden arkadaşın veya bir başkası bunu sana iletiyor? Bunu da bir sorgula istersen. Ha belki bunu dedi tartıştım diye bir sinirle anlatmiştır o ayrı. Ayrıca cidden çok ayıp o kişinin dediği de. Ne alakası var? Ceo mu olman lazım?
00 Yorumla
+1 yılhayır güzelim demek istemiş ki ; polisler genelde ciddi olur, ana sınıfı öğretmeniyse çılgın eğlenceli olur bu anlamda kafasında bir düşünce kurmuş. Halbuki böyle ilişkiler çok fazla var 🌸. Düşünce yapısı diyip geç lütfen. Çirkin değilsin. Yeterli ve çok güzelsin 🧡 Ayrıca mesleğin de benim hedeflerim arasında 🙂 kocaman öpüyorum kalbinden huzurlu akşamlar olsun 🤍
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel insansın 👏👌👍
- +1 yıl
o sizin güzel görüşünüzden 🌸
+1 yılSaçmalığa bak nefret edıyorum cahillerden onların ne başarısı olmus bu zamana kdr kimse okuyanın cektıgı cıleyı bılmez okuyan ınsan dısında cahıller ne bilir, ısterse kozmonot olsun ne fark eder utanmasalar evliliği de atanaya göre yapacaklar, öğretmenler öğretmenlere atanacak evlenecekler cart curt… cahiller her zaman böyle kendılerı yapamadıkları gıbı yapanları her sekılde küçümser hem de kucumsedıklerı başarının zerresını yapacak kapasıteleri yoktur, sınava soksan 2 net anca yaparlar o da tesadüfen…
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının kaynanasinin kızı varsa ona niyetlenmistir. Mendebur karı. Jdjdjjx Sen neden insanların lafını kafana takıyorsun ki? Umursama. Hayatına bak. Anan baban , kayinvaliden kayinpederin okeyi verdilerse el aleme bk yemek düşer. Mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman ne büyük dertleriniz var bu sayfada skldm bu tarz saçma küçük sebebleri büyükmüş gibi sormanızdan. Ölümlü dünyada dert ettiginiz seylere bakn bıktım!!! Disarida hayvanlara donuyor insanlar işsiz aç. Bunları dert edin onlari yardım edin. Hayvanlara biraz olsun sevginize muhtac onlara diğer verseniz bu kücücük şeylerle ugrasmayacaksiniz belki.
07 Yorumla- +1 yıl
Burada takılacağına git aç hayvanları, aç insanları doyur o zaman mal
Cevap sahibi+1 yıl@Melekasln67 mal olan sensin üste çıkmaya çalışma lafım sana değildi ama sende böyleysen normaldir üstüne alınman.
- +1 yıl
Mal o zaman burada neden vakit öldürüyorsun? Git o zaman sen yap bunları
- +1 yıl
Senin için dert olmayan bir şey başkası için sorun olabilir. Veya senin dert edindiğin şey başkası için dert olmayabilir. Bunu yazan insanın hayvanlara sevgisi olup olmadığını nerden biliyorsun mesela?
Cevap sahibi+1 yıl@Melekasln67 kızım konuşmalarından belli senin seviyen seviyene inemem senin. Beyinsiz
- +1 yıl
3 tane dil biliyorum, 2 tane hayvan besliyorum, akademik anlamda da baya başarılı bir mimarım, ilgilendiğim sayısız sanat dalı var. Asıl ben senin seviyene inemem. İnsanların dertleri üzerinden hayatı hakkında yorum yapan zavallı seni.
Cevap sahibi+1 yıl@Melekasln67 dertmi🤣🤣🤣 zavallı olan senin
+1 yılYa ne alakası var Allah aşkına. İnsan insanı bulur sever ömürlerini beraber harcarlar... Bu buna olmaz şu şuna olmaz demekle olmaz asıl bu işler. Kalp sevdikten sonra öyle bir olur ki siz bile şaşırırsınız...
10 Yorumla
+1 yılya hocam insanlar bazen konuşmak için konuşuyor takılma bunlara karı milleti işte bazen konuşcak şey olmayınca boş boş konuşabiliyorlar
sen kimseyi takmayacaksın insanların ne dediği önemsiz siz kendinize (nişanlın ve sen) bakınız10 Yorumla
+1 yılBahane bulmuşlar bence başka bir şey vardır işin içinde
60 Yorumlaya insanları küçümsemek gibi olmasın ama polislik de öyle muhteşem bir meslek değil ki, hadi ceo veya bir firmada genel müdür olsa falan tamam belki abartabilirler, ama polislik de mükemmel değil. laf olsun diye konuşmuşlar sen takma bence
10 Yorumla
+1 yılAyy al işte meslek küçümseyen biri daha nefret ediyorum şu senin yanına yakışmaz diyen tiplerden hepimiz insanız sonuçta dünyanın bin bin türlü hali var.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılya zaten polis ve assubay karılarının mesleği öğretmenlik hemşirelik ebe lik. melseğin birebir utuyor. ( subaylık için demiyorum subaylar daha üst segmenttir doktor ya da üniversite hocası vs sınıfında evlenirler )
00 Yorumla Alakasız düşünceleri var insanların maalesef. Her ne kadar yanlış düşünce olsa da böyle düşünen kişiler benim karşıma da çıktı. Hayatın bir parçası olarak görmeye başladım artık, sen de öyle yap bence.
00 Yorumlaİnsanlar sevmeyi bilmediği için araya maddi durumları sokar şu şunun yanına yakışmamış bu böyle şu şöyle oysa sevgi nedir sevilmek nedir bilmez. O yüzden kaynananı yırt oturtur.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılAslında polisler sizin gibileri istiyor Evde olacak tatili olan Çocuk bakabilecek bizim gibi nöbet usulü çalışanları istemiyorlar kendileri de nöbet tuttuğu için
10 Yorumla Kendimi kesicem ya of ne saçma bir şey. Polisi sen seçme. Hepsi sonunda psikolojik sorunları yüzünden ailesine eziyet eden piskopatlara dönüşüyorlar. İş hayatları onları kalbura çeviriyor. O yakışıklı çocuk 10 sene sonra manyäk ve çirkini olacak. Sen alma onu. Beni al. Ben güzelim 😘😂😂
10 Yorumla
+1 yıleskiden öğretmenliğin saygı gördüğü zamanda tersi oluyordu. kimse polislerle evlenmek istemezdi. nerede üni kazanamamış kişiler varsda gider polis bekçi olurlardı. şimdi bu meslekler süper öğretmen mühendislik vs kötü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolislik ne ki anasını satayim hshshshhs sanki holding sahibi. Simdi polislerin bircoğu mezun oldugu bölümden işe giremedigi icin mecbur egm ye kapak atan kisiler. Bu yasli comarlar da bir sey sanıyo bilmiyolar ki mevzulari.
20 Yorumla
+1 yılSanatçılar işsiz güçsüz adamlarla evlenip kocayı zengin ediyor da seninkimi göze batacak öğretmenlik gayet kutsal bir meslek polislik gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa biz okulda polis olcaz diyenlere hocalar o meslekmi i diolar di git açıktan oku olursun diolardi senin ki anasınıfı öğretmenlik daha zor asıl sen ona bakmazsın kıçımin kenarlarına bak ya
21 Yorumla
Soran+1 yılMeslekle ilgisi yok başka anlamda söylemiş
Elini öpsünler bir kere onların ne dediği önemli değil sen yakıştırıyormusun o kişiyi yanına bunu düşün. Onun oğlunu polis yapan kimmiş öğretmen 😉Dik dur eğilme...
02 Yorumla- +1 yıl
Zort. hayatimda duyduğum en doğru söz
+1 yılKim ne dediyse dedi sana ya elalemin ne dediği bu elalem şöyle elalem böyle diye diye kendine hayatımıza şekil veremedik ya sen sevgilinle olan hayatına bak O ne demiş bu ne demiş umurunda olursa Oho ille de onay mi almak gerekiyor herkesten hayatın kuralı bu tabi bazı cansızlar konuşacak
00 Yorumla
+1 yılOsmaniye'de herkes uzman çavuş oluyormuş bir gün biri astsubay olmuş dedesinin yanına gitmiş dede astsubay oldum demiş dedesi de yavrum biraz daha okuyup uzman olamadın mı demiş.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. açıkcası bir kız için en güzel meslege sahipsin üniversitede prof olsan astranot olsan öğretmen kadar güzel olmaz yani. neyse hayırlısı. salla bence. sen ok dediysen
00 Yorumla
+1 yılNe amaçla söylemiş hiç anlam veremedim açıkcası. polis-öğretmen, polis-hemşire gibi mesleklerden gayet uyumlu çiftler görüyorum ben. Ne var ki gayet güzel bir eşleşme bence
00 Yorumla
+1 yılBence kafana takma. Eğer karşı taraf çoğunlukla aynı düşünüyorsa. Daha iyiye layık olduğunu düşünmek de senin hakkın. Senin vazifen polislikten daha ulvi.
00 Yorumla
+1 yılSaçma yani ne güzel işte sen öğretmensin asıl senin bir polise bakman saçma ya şehit olursa ya da sakat kalırsa yani böyle düşünen bir sürü insan var polis eşi olmak çok zordur senin için daha zor el görmez kendi kellesini görür elin zerresini boş ver takma kafaya
00 Yorumla
+1 yılPolislik sanki çok ultra bir meslek 😂 Artık okumayan adamları bari polis yapalım diyorlar. Milletteki kafaya bak. Sen daha iyisin bence mertebe olarak ama böyle şeyler gereksiz. 🌸
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi herhangi bir üniversite mezunu kolayca polis oluyor ama öğretmen olmak öyle kolay değil cahiller işte 😂
20 Yorumla Kendi kızının mesleği yoktur veya seni nişanlına yakıştıramadığından demiştir. Mesleğin gayet güzel çünkü. Mesleki bir şey olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılpolisle evlenilir mi doğu görevleri gece görevi 50 saat izinsiz bile çalışabilir sen öğretmensin kanunun var bakanın var
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBaltaya sap olamayan kim varsa ya polis ya asker oluyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Hayır asker konusunda aynı şeyi söyleyemeyizde polis konusunda haklısın
- +1 yıl
@theghost278 uzman erbaşlardan, astsubaylardan bahsediyorum.
- +1 yıl
@SinirliBiber Astsubay olmak kolay mı sanıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy needen baksak ülke insanı rezalet haspama bak ya memur memuru beğenmiyor. Yoksulluk sınırının 11 bin TL olduğu ülkede iki memur evlenince yoksul oluyor işsiz ev teyzeleri hala dedikodu boş laf :DD
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış bu hayatta insan olabilmek tüm mesleklerden daha kıymetlidir para pul boş
20 Yorumla
+1 yılİki memur evliliği daha çok istenen bir durum. Ya kültürü ya da tipi kastetmiş olabilir. Ayıp etmiş
20 YorumlaAyyy Ne kadar çirkin insanlar var ya meslekle görünüşle insanları birbirlerine uygun görmüyorlar yazık kadın ölümleri bu zihniyet yüzünden oluyor
00 Yorumla
+1 yılBence uyumlu hemen hemen maaslarinizda yakın 😘ayrıca herjangi bir 4 yıllık bölüm okuyan herkes polis olabiliyor diye biliyorum 🤷
00 Yorumla
+1 yılAma bu çok saçma ya sen çok kutsal bir meslek yapıyorsun ve nişanlında öyle bence başkalarını duymayınn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkemizin polisleri genelde okul hayatında başarılı olamadığı için serseri tipli insanların bulaştığı meslek oluyor. O kadar çok, polisin kadın taciz ettiğini duydum ki... !!! kendi hemcinslerine de adaletli davrandıklarını düşünmüyorum.
00 YorumlaDış görünüsunle değil de mesleğinden dolayı eleştirmiş ve çok saçma bir eleştiri olmuş. Tabi baska bir sebep yoksa.
00 YorumlaBi baltaya sap olduğunu sanıp insanlar içinde adam yerine koyulmayan insanlardır onlar ne varmış ki...
00 Yorumla
+1 yılPolislik çok matah birsey mi yani. O kaynanadan olmaz sen hiç bulaşma ben sana diyim hayatını boşa heba etme.
00 Yorumla
+1 yılTüm atanamayanlar polis oldu zaten, öğretmenlikten daha mı prestijliymiş oğlunun mesleği, müsait bi zamanda güleyim buna ben.🙄
00 Yorumla
+1 yılÇomak sokmak isteyen oluyor. Denksiniz birbirine, kime ne? Takılma böyle şeylere. İnsanlar hep konuşur, önemli olan sizin mutluluğunuz
00 Yorumlaeğer sizi gerçek sevgi ile seviyorsa kimseye kulak asmayın ama aileniz hariç hanımefendi ailenizin fikri en önemli durumdur
00 Yorumla
+1 yılBen de başbakan sandım nişanlını seni begenmeyince. Bi dahakine beraber gidelim. Bir de benleyken konuşsun bak haddini nasıl tanıyıveriyo😂
00 Yorumla
+1 yılArkadasinin sana bunu anlattiktan sonra gercekten "arkadasin,, olup olmadigina yogunlasmalisin önce bence.. Devamini sonra halledersin..
00 YorumlaYa yani boş yapmış baya
Hani desem davul bile dengi dengine mantığıni mi düşünüyor mesleklerinizde denk
Egosaal boş ver00 Yorumla
+1 yılİnsanlarin ne dediğini takmayali çok oldu sizede tavsiye ederim çünkü ne yaparsan yap hiç bir şekilde bir insanı memnun edmezsin..
00 YorumlaYapmayın lütfen... bu nasıl bir düşünce...
O arkadaşınızdan uzaklaşın mutlaka sadece bunu söyleyebilirim00 Yorumla
+1 yılİnsanlar ne kadar iğrenç ya böyle yakıştırmalarda bulunuuor sen kimden duydun
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım söyledi
- +1 yıl
Hiç takma canım isteyen istediğini düşünsun emin ol herkes gereksiz yorumlar yapar bu süreçlerde mutlu olmaya bak sen kendini güzel hisset kimsenin ne düşündüğünü hiç umursama hayat geçmiyor öyle
Gelin kaynana çekişmesi gibi geldi bana ne alaka Emniyet genel müdürü mü ? Polis ya
10 Yorumla
+1 yılBöyle demesi tuhaf olmuş. Subay Astsubay olsa anlayacağım.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum diyen arkadaş polislikle kıyaslıyorsa net cahildir.
- +1 yıl
Subay astsubay ne alaka? Öğretmenler subaylarla evlenemiyor mu?
- Devamını Gör (191)
Devamını Gör(236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İnsanlar öğretmenim diye beni nişanlıma yakıştırmıyor, neyi var ki mesleğimin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler