AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Trol olduğu tarzından belli olan sorunun etkileşimine bak mg
bence senin mesleğinle alakalı değil nişanlının mesleğiyle alakalı belki polislik zordur diye öyle demiştir polis asker eşi olmak zor derler ya ondandır
Aksine İkiside tam birbirine göre meslek orta derecede ben anlamadım ne alaka kurmuş cümleyi kıskanıyor sanırım öyle diyen kişi sizi ya da nişanlınızı çok beğenmiş derdi başka
meslekle evliligin ne aalakasi var.
polislik meslegi , ogretmenlik gibi herhangi bir meslek, ne ustunlugu varmis.
Ana sınıfı öğretmenliği çok tatlı bir meslek bence eski sevgilimede ayrılmadan önce tercih zamanı bu bölümü yazmasını söylemiştim gayet güzel yani mesleğin bence
iyide polis öğretmen evliliklerinin çoğu meslekler uyuştuğu için yapılırki zaten.
Niye bu kadar kafana takıyorsun takma yaa. Bazı insanların mutlaka bir şey hakkında fikir beyan etme gibi bir hastalığı vardır kadının da aklına bir şey gelmeyince sallamış işte bunu
İnsanların ne dediğine aldırmadığımız gün mutlu oluruz
Ön yargılı insanlar yüzünden hep kaybediyoruz. Sevmek sevilmek neden insanlara bu kadar batıyor ki anlamış değilim. Sen sevmekten vazgeçme abla.
👏👏👏
Yüreğine sağlık 😎
Dönem cahiliye dönemine dönmeye başladı normal böyle şeyler, öğretmenlik kutsaldır, tüm öğretmenler baş tacıdır. 💐
hiçbir şey kutsal değildir. herkes görevini yapmakla yükümlüdür. bu o kişilerin sorumluluğudur. Bir şeyi yüceltmek de hiç sağlıklı değil.
@theumbrellaacedemy 🙏 Peki siz nasıl derseniz
bence hic onlarin lafina bakma ögretmenlik cok güzel bi meslek seni begenmedigi icin degil senle evlenmesin diye demisdir
Bence senin ne kadar saygı değer, toplumda ayrı tutulan bir mesleğin olduğunu görünce kıskançlıktan diyecek bir şey bulamamış.
Mesleğin güzel, başkasının dediği önemli önemli değil, o çocuk bunu kullanıp atar demek istemiştir, güzel olmak şart değil ki
Şimdi ki yeni yetme polislerin bir çoğu çapkınlık derdinde. bence kendine daha başka meslekten birini bul @soran
Ayy iğrenç insanlar yaaa hep bi eleştiri hep bi yargılama aynaya baksalar kendilerinde neler çıkar da neyse üzme kendini
Vay be öğretmenler bile bu siteye düşüyor demek
Sen iyi misin iş adamı var doktorlar var
Polismiş yani ne var anlamadım? Sıradan bir meslek ne var bunda?
Ben ev kızıyım nişanlım müdür kaynanamın ne dediği hiç umrumda değil ben elime avucuma aldım onu bi kere
Bence çok iyi bir meslek uyumu niye öyle demiş anlamadım bazen insanlar cidden garip olabiliyor takma kafana
Şimdi sen çocuklarla ilgileniyorsun o ise suçlularla Buda kişiliklerini etkiler o sert biri olur sen yumuşak ondan dolayı
Katılıyorum zıt karakterler
😎😎😎😎
Kendi zamanlarından kalma hikayeler bunlar boş ver gönüller bir olduktan sonra isterse biri işsiz birisi çok zengin olsun hiç farketmez
Kendileri ne iş yapiyorda senin meslegini kucumsuyolar?
Mesleği değil herhalde diyor bu kız çirkin kim bunu alır.
Kocan seni sevmisse kime ne bundan
O kendi kızıyla evlenmesini istemiş belliki olmayınca böyle canım konusmuş
İnsanların ne düşündüğünü boş ver. Kendi düşüncen önemli
bahane yaratıyor polislerin çoğunlukla öğretmen eşleri olur derdi başka bence kafanıza takmayın.
İnsanlar ne dediğini biliyor mu acaba takma kafana ya
sen ondan daha vasıflı oluyorsun. polisle doktor, hakim, savcı evlenecek değil ya ahahahah
Niye evlenemiyormuş polisle
@seriadım16 statü farkı. polis düşük eğitimli kişilerdir.
Yok ya, polis mi tanıdın hayatın da
Düşük eğitimliymiş
@seriadım16 evet en az 5-6 akrabam polis, hepsi eğitimsiz kültürsüz, ipsiz sapsız tipler. son çare olarak polis oldular.
Senin akrabaların ipsiz sapsız olabilir, bu iş için bedel ödeniyor yeri geliyor can veriyoruz.
@seriadım16 konu o değil ajitasyon yapma, iyi eğitimi olup polislik düşünen var mı çevrende? memuru geçtim rütbeli polisler arasında bile iyi bir üniyi bitirmiş kişiyi bulamazsın
Bu işin okullarla Bi alakası yok sen kimsin ki sana ajitasyon yapacağım, bu iş her isteyenin yapabileceği bir iş değil, oturduğun yerden salladığın adamları başın sıkışınca aramayacaksın öyleyse, polis yerine haccrttepeyi ara daha eğitimli kişiler kurtarmaya gelir seni😄
Ablam polis eşi de doktor bu arada
@seriadım16 ahahah kesin öyledir ziya
@lesyeuxnoirs siz ne iş yapiyorsunuz cevaplamak isterseniz tabi?
Valla benım de meslek polıs genelde evet öyle bir algı var. Ama benım erkek arkadasım uzman çavuş yani dert etme gönul bu 🤷🏻♀️
Arkadaşının kaynanasının vasfı neymiş pardon kıcımın kenarı serefsizler
Evlenme niyeti yokmuş gibi görünüyor senin adam belki de 😧
İyi de öğretmenlik gayet güzel bir meslek tr de akademik başarıya göre olan kıyaslamalardan iğreniyorum benim kuzenim hemşire kocası inşaat boyacısı böyle bir cok örnek var sevmeye engel değil
Onlar kimseyi kimseye yakıştırmazlar boş ver kimseyi dinleme ben öyle yapıyorum
Meslekle hiç alakası yok tamamen bu karakteristik yapıyla alakalı olan bir şey
insanların haddi olmayan her seye bi yorumu var zaten
Insanların her dediğini takma kimseyi memnun edemezsin ayrıca senin hayatın onları ilgilendirmez
Yaratık insanlarla uğraşmıyorum size önerim insanlardan uzak durun
Yorum Yapamıyorum Kısaca Bu Zihniyet Değişmediği Sürece Bizden Ne Köy Olur Ne Kasaba
Ya ne alaka ne alaka kimseyi umursama böyle saçma düşünce mi olur
Boş insanlar işleri güçleri yok işte napcan onları mı kafaya takiyosun
İnsanların dedikleri çok da önemli değildir o insanlar önce kendilerine baksınlar
öğretmenlik bir kadın için en iyi iş hele ana okulu öğretmenliği. benim ideal eş isemim mümkünse
ona sor? meslek olarak değil huy olarak demiş olablir
2 katı değil %30 fazladır oda hakkıdır
@xsoytarıx ne alaka
arkadaşın kıskanış moralini bozmak istemiş
Kıskanıyolardır salla takma bile
Diyenler ne mezunu acaba?
Nişanlının mesleği nedir?
He pardon aslında birbirinize çok uygunmuşsunuz teyze biraz garipmiş
Senden iyisi Şam da kayısı boş konuşmuşlar
Kriter sadece maaş ise tam denk işte
Some canım kaynana problems mı yoksa
Sen çocuğu seviyorsan gerisi önemli değil
başkalarının ne düşündüğünü önemseme
bende nişanlını sana yakıştıramadım mesela
Oğluda sanırsın bulunmaz hint kumaşı sanki ceo 🙄
Cahillerin lafini dikkate alma..
Ne alakası var çok saçma
Öğretmenlik güzel bir meslek bence.
X kuşağında mantık aramayın.
Sanki öğretmenliği bahane ediyor gibi.
Ne alakası var anlayamadım
İnsanlara göre yaşamayı bırakın ya hepsinin ya.