Arkadaşlar ses tonum ve diksiyonum çok iyi her insan bunu söylüyor istisnasız devamlı bunu kullan diyorlar. Ama ben kilosu olan biriyim ekran önü dışında nasıl bir iş yapabilirim. Fikri olan var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seslendirme üzerine eğitim alıp seslendirme sanatçısı olabilirsin
Teşekkür ederim :)
Rica ederimm
Diksiyon spikerlik eğitimleri var oradan sertifika al onlar anlaşmalı yerlere zaten seni gönderir. İşletmesi olan çok tanıdığım var kurs veren.
Hangi şehir peki
Sopranoysan mükemmel derecede radyo spikerligi yapabilirsin
Bu ne demek😄
Aslinda tiz kadin sesi demektir ama mezzo soprano veya altoysan yani kalin kadin sesi veya arasi bi tondaysan daha çok yakisir. Kizlarin geneli ince sesli diye bahsettim ama diksiyonun duzgunse hic dusunme degerlendir
Sesime hep çocuk gibi derler ama istisnasız herkes direk sesini değerlendir diyor. Ben hiç düşünmüyordum aslında ama bugünde oldu aynı şey belki bunlar bir işarettir dedim biyerden başlasam diyorum. Üni 3deyim şu an 4 sınıfa kadar kilo verirsem okulun kanalına girmeyi denerim herkes spikerlik tariznda bişey ol diyor ama bakalım hayırlısı ne ise o olsun
Benim kardesim yonetmen. Biraz bilgiliyim konuda. Mesela televizyon haber videolarinda altses metni okunuyor. Sesin iyiyse yapa bilirsin bu isi
Radyoculuk yapabilirsin kral
Radyoya nasıl girebilirim peki
İlgini kanalın web sitesi üzerinden başvuru formu doldurabilirsin mesela bulunduğun ildeki yerel radyolarının sütudyolarına gidebilirsin mesela
Bu sekilde olan cok kisi vardir ama,
Musteri temsilcisi. Spiker. Çevirmen.
Radyo
Halkla ilişkiler tanıtım öğrencisiyim bölümüm iletişim fakültesi bu bölüm radyoya girmeme yardımcı olur mu
Bende mezunuyum. Ve evet yardımcı olur o yönde kendini geliştirmelisin
Peki nas girebilirim. Rastgele bir radyoya gidip çalışmak istiyorum desem olmaz sanirim
Bu tarz bir şeyle başla bence djdjs
Sagolllll teşekkür ettim:)))😊
Rica ederim
Duymak gerek
operatör ol ya da seslendirme yap
Haber sunucusu
Çağrı merkezi
Müşteri temsilcisi, radyo programcısı. 😂
müzisyen
Sesim şarkı için uygun değil ama :)