- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eşit ağırlıkta tyt ve ayt çok iyi gelmesi gerekiyor ki ilk 10 bine girebilesiniz. OBP'niz çok iyi ama tek başına OBP yeterli olmaz. Sınava halen yeterli bir süre var. Eğer bu süre zarfında sıkı bir şekilde çalışırsanız bu iş olur. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Çok iyi olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi çalışsan Ankara hukuk da kazanrsin. Ama bizim tavsiyemiz. İstanbul ya da marmara. Bu camiadanız biliyoruz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnkara kazanirsin. İyi çalış. Ýilmadan.
+1 yılMat çalış ablamın netleri ortalama idi matı yüksekti 5-6 k arası yaptı İstanbul hukuk okuyor şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO tyt netine gelmezz. Tyty sıralaman iyi olmalı ki kolay çekesin. Ayrıcalık bizim bölüm bk gibi Ankara hukuk oku
04 Yorumla- +1 yıl
Tyt kaç olmalı mesela ayt de tahmini kaç yapmalıyım yok atlastan baktım diğer sitelerden de baktım ama puanlar çok oynamış bir sene bir seneyi tutmuyor ondan dolayı da ekstra stres oldum
Cevap sahibi+1 yılYaa bir kere Türkçe 34-36 arası olmalı matematik 20-25
Sos 18-20 fenden de basit yerlerden 2-3 tane işaretlesen yeter
Tabi standart sapmayı etkileyecek soruları çözmek önemli
Ayt de edb soru kaçırmamaya çalış aksi halde edb sorusu 2 matematik sorusuna bedel. Yani edb iyi yapan tm ciler sana tur bindirir sos bence çünkü etkilemiyor ama onu da iyi çöz
Mat 2 den 20 net olsun garanti- +1 yıl
Matematikle ilgili çok korkuyorum çok soru işaretliyorum çok yanlışım çıkıyor 18 soru işaretliyorsam bunun 10 tanesi yanlış oluyor
Cevap sahibi+1 yılElenirsin o zaman
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende mezuna kaldım 8 kitap sadece matematikten çözüyorum tek tek söyle netlerini
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaparsın görmedim pardon başkasından yaparsın diye cevap bekleme hem yapamazsın dersem napıcaksın çalışmayı mı bırakacaksın başkasının lafına bakma
Cevap sahibi+1 yılSana bağlı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor ama çalışırsanız kazanabilirsiniz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGünde 7 8 saat çalışırsan olur
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80-90
01 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım