Arkadaşlar PDR bölümü atamaları nasıldır? Herkes atamalarının zor olduğunu söylüyor. Neden Atamaları Zor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMezun sayısı fazla olduğu için böyle ama KPSS'de iyi puan alan atanır hiç öyle torpil yoksa imkansız denecek bir durum yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani Bi ara ataması çok iyidi. Millet fazla tercih yaptı sonrasında yığılma oldu. Eğer okumayı çok istiyosan oku ama ataması kötü. bence önü açık farklı öğretmrnlikler okuyabilirsin mesela ben ilköğretim matematik öğretmenliğindeyim alınları iyi. Düşünebilirsin sende. Özel eğitim öğretmenliği de iyi. Aklında bulunsun
14 Yorumla
Soran+1 yılYığılma dediniz. Mesela puanı alsak dahi yinemi zor ataması yığılma olduğu için? Mülakat zorunluluğu falan var mı? Yoksa sadece gereken puanı tuttursak yeterli mi?
- +1 yıl
Önemli olan alımlarının yani atama sayısının fazla olması. Mesela gelen Twitterda gördüm 90 alan Bi öğretmen atanamamış yani alım olmadıktan sonra yüksek puan alsan da olmuyo Bi noktada. Atama az olduğu için ve yılda Bi sürü mezun verdiği için de yığılma oluyo. Öyle olunca da atanmak daha zor hale geliyo
Soran+1 yılAnladım bu türkiyede iş bulmak çok zor ya kime sorsam herkes isyan ediyor :/
- +1 yıl
Üniversite sınavına mı hazırlanıyosun. Dediğim gibi önü açık öğretmenlikler mevcut onlara yönelsen daha iyi olur. İmkansız diye Bi şey yok. Geçen daha 15k atama yapıldı onlardan biri de ilerde neden sen olmayasın. İlk önce kendine inan ve ileriye dönük tercihler yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yıl
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım torpil olayı var. Bu her bölüm için geçerli bence. Demek istediğim, kaç zorlaştıran etmenler torpilden başka hangi sebepler mesela? Puanı alsakta yinemi zor ataması?
- +1 yıl
+1 yılYüksek lisans mezunu bir arkadaşım Migrosta kasiyer. Yine de sen bilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAtamaları neden zor?
- +1 yıl
Arkanda ampulün olmadığından.
Soran+1 yılMesela puanı alsak dahi yine mi zor ataması yığılma olduğu için? Mülakat zorunluluğu falan var mı? Yoksa sadece gereken puanı tuttursak yeterli mi?
- +1 yıl
Teorik olarak bunlar yeterli fakat malum şartlarda elle tutulur bir torpilin yoksa istersen g*tünü yırt, yine atanamazsın.
bilmiyorum kanka 5xper veriyo diye yazdım bunu
00 Yorumla
+1 yılKendine ofis açarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılReis neden zor sence? Puanı alsakta yinemi zor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaşlar PDR bölümü atamaları nasıldır? Herkes atamalarının zor olduğunu söylüyor. Neden Atamaları Zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat