hostes olmak istiyorum ama boyum çok kısa 158 uzun süre yapmasam da olur birkaç yıl istiyorum nasıl olabilirim sizce yaşım da 22 bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence boyum gayet güzel yüz güzelliği fit vücut ve vizyonun iyiyse okur tabiri. Bu arada canım sen bu yazan abazalara bakma 158 162 cm olan hosteslileri hep yüksek topuklularla gördükleri için onları 170 ve üzeri sanıyorlar.. DEVAM ET YAPABİLİRSİN
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
hızlı trende hostes olmayı dene oraya kesin alırlar seni bu boyla
00 Yorumla
Başvuru yap. Bazen toleranslı davranılabiliyor...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
nabza serbet bıze gore degıl, senden ucus hostesı asla olmaz ve olmayacakta.. sen elmayı sevıyorsun dıye oda senı sevecek degılya.. baska işlere bakın
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılHevesini kırmak istemem ama zor olursun ancak abazan şoförlerin olduğu şehirler arası otobüste olursun
02 Yorumla
Soran+1 yıluçaktan bahsediyorum thy de 160 demiş 2 cm le gitti ya
- +1 yıl
Diğer hava yolu şirketleride alım yapıyor ama şartları aşağı yukarı aynıdır
+1 yılO kadar kisa hostes gormedim ne yalan soylim , heleki thy bu konuda dunya siralamasinda
12 Yorumla
Soran+1 yılwww.turkishairlines.com/.../turk-hava-yollari-a-o-da-kabin-memuru-olarak-gorev-yapacak-bayan-calisma-arkadaslari-ariyoruz sanırım bu kapak sana yeter 2cm için dalga geçyosn alt sınır 160
- +1 yıl
Arkadasim israrla alt sinir 160 diyorsun , ilk basvuru icin bu artik gerisini sen dusun , kimsenin dalga gectigi yok , oraya basvuran kizlarin boylarini dusun ve ondan sonra cemkir
+1 yılSunexpress 155 den başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 alt sıkır. 159'dan elendim.
10 Yorumla
+1 yılHostes olamassın aşırı kısasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılaşırı mı alt sınır 160!!!
- +1 yıl
aşırı kısasın evet 1.58 boy nedir arkadaş , en alt sınıra bile gelememişsin birde kısa değilim diye mi yakınıyorsun zaten bir kadında en az 1.70 boy olması lazım.
- +1 yıl
gayet normal Thy sınırı hatta sınır çok düşü ken az 1.70 yapmaları lazım
Soran+1 yıltamam sus hostes olursam görürsün sen ünv mezunu ve yanında akıcı dil bilen olsun da 2 cm yi mi takcak her bir hostes 2 karış topuk giyiyor
- +1 yıl
Dil bilmekte ne var arkadaş ya? öyle bir abartılıyor ki ben lise 3teyim ingilizcem senden iyidir kesin iki sözlüğe baksan zaten kavrıyorsun ahım şahım bir şey değil ayrıca 2cmyi takarlar senden uzun üni mezunu dil bilen çok kişi başvuruyordur oraya.
her firmaya başvur belki birinden onay gelir :)
00 Yorumla
+1 yılHostes olursun ama metro turizmde filan:))
10 Yorumlatopuklu giyiyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılgiyerim
biz sizi ararız..
05 Yorumla
Soran+1 yılkomikkk
Soran+1 yılthy en az 160 demiş şimdi ben şu lanet 2 cm yüzünden hostes olamaz mıyım
Soran+1 yıl
Uçak mi yatch mi?
00 YorumlaSansini dene derim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hostes olmak istiyorum ama boyum çok kısa 158 uzun süre yapmasam da olur birkaç yıl istiyorum nasıl olabilirim sizce yaşım da 22 bu arada?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat