İş yerinde bu tarz kişilere karşı nasıl davranılmalı?

Bugün yaşadığım olay iş yerinde N diye biriyle yan yana çalıştım. N diye kadın psikolojik sorunları olan biri, bilmişlik taslamayi seven, çok zekiymiş gibi iş yerinde kitap okuyormuş gibi havalar atmalar. Çoğu insan bu kadını sevmiyor. Çok dedikodu yapar, iftira atmayı sever. Bu kişi o bantta 1 ay çalıştığı için bana göre daha çok bilgili. Ben ise orada önceden 1 kere çalıştım. Ve bugün 2 ci kez çalışacaktım. Onlar kadar iyi değilim. Ama yine de ilk başlar da yine de iyi yaptım sonraki model de Bandı çok hızlı çalıştırdılar. Ve ben de ne yapacağımı bilemiyorum. Aynı zamanda malzemelerim yoktu. Malzemeler geldiğin de banttaki ürünler baya ilerideydi. Bana öncedeki tak dediler. Ama ben onlar kadar hizli yapamadığım için N diye kadın bana sürekli laf soktu. Kadınla laf dalisina girsem kadınla yarisamam öyle bir insan. Başkaları daha önceden bana söylemişti onunla laf yarışına girme dedi. Senin sinirlerini bozar daha çok dedi. Ben bir tepki vermedikçe kadın iyicene benim hatalarıma daha çok tepki veriyor. Kendisi patron da değil. Neymiş sayı çıkacak. Ve kendi bandimiz da değiliz. Kendi bandım da çok İyiyim. Ama bu bantta iyi değilim diye kadın bana şapşal, beni utandırıyorsun, önündeki nasıl gormedin mi. İki de bir konuşmak için bir şey buluyor. Yanımdaki abi bile sence o mu hasta yoksa ben mi dedi 😁Kadın benim üzerime o kadar gitti ki ağladım sürekli. Ama sesli değil. Agladigimi gördükçe zevk alıyor kadın. Elim ayağım titriyor uzuldukce. Bugün zar zor bitirdim bir şekilde. Bu tarz birine nasıl davranılmalı? sessiz kalmak çözüm değil
İş yerinde bu tarz kişilere karşı nasıl davranılmalı?