Kendime cok kızıyorum bir hedefim yok hedefim olsa bile neye olacak bilmiyorum. Cevremdekiler ise gir çalış diyor ama herhangi bir yere girmek istemiyorum ne yapmam istediğimi bile bilmiyorum çok kötü durumdayım ya bıktım artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
eğer hiç deneyimin yoksa ve birine muhtaç kalmadan kendi başına çalışmak istiyorsan önceliğin küçük işletmelerdeki dükkanlarda çalışmanı öneririm Kasiyer, giyim butik, market, fırın vs.. Eğer ilk bunlardan başlarsan emin ol ki zamanla iş tecrübelerinde oluşmuş olacak ve para biriktirirsen de kendine ait butik giyim mağazaları kuaför güzellik merkezleri gibi şeyler açabilirsin böylelikle işlerin büyür ve iyi yerlere de gelmiş olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Ben 19 yaşımdayım gitar çaldığım için klasik, akustik, elektro gitar satıș ve tamir mağazası açacağım Amerika'da. para biriktiriyorum șuan gittikten 3-4 sene sonra yapacam. 23 yaşına kadar bulamadiysan sorun var demektir bence yardım al
10 Yorumlababa parasına alışmış insan tipi evde kalınca annesi ile kavga eder bu tip insanlar bir çare var ama hadi neyse iyisin söylüyeyim mi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılMoralini bozma.
Severek yapabileceğin bir iş bulabilirsin.
Hepimiz benzer dönemlerden geçtik, geçiyoruz..00 Yorumla
+1 yılYuksek lisans yap doktora yap. universitene devam et derim ben başka bölüm oku iş bulma garantisi olan bölüme yönelecem ben de artık.
00 YorumlaCanım bence ilgi alanına uygun bişeyler bak yap sana yol gösterir bu durum hem sevdiğin bişey yapmış olursun.
00 YorumlaAynı durumdayız o kadar çok yoruldum ki bu durumdan yaşamak istemiyorum artık off😞
00 Yorumla
+1 yılYaşam koçuna git. Kendini tanı. Ona göre sana yardımcı olur
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri beni çözemez valla
- +1 yıl
Onların işi o.
Bak mesela benim bir tanıdığım gitti. Demiş ki ; ben masabaşı iş sevmiyorum, bir yere bağlı kalmayı sevmiyorum, sürekli yeni insanlar olmasını istiyorum, sürekli hareket halinde olmayı istiyorum ama ağır iş olmasını istemiyorum, biraz içerde biraz dışarda olmayı seviyorum, insanlarla devamlı iletişim halinde kalmak istiyorum sizce ben ne iş yapmalıyım?
O da demiş ki emlakçılık tam sana göre. Emlakçı oldu fena da kazanmıyor. Bilmem anlatabildim mi? Ancak önce senin bi kendini tanıman lazım ki sana yardımcı olabilsinler - +1 yıl
Ya tamamda kendi adıma söylüyorum ki benim zor 🤣🤣
- +1 yıl
Önyargılı olma
- +1 yıl
Ön yargılı değilim ya misal ben katiplik istiyorum ama kpssye iyi çalışmam gerek şu an çalışmak gibi bir fırsatım da yok
- +1 yıl
Aslında Benim işim masa başı büro yönetimi yönetici asistanlığı okudum ama bostayim
- +1 yıl
Hızlı klavye sertifikasi aldım bilgisayar işletmenliği operatörlüğu sertifikası aldım büro üzerine iş yeri açma belgesi aldım ama bostayim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım işsizim gençliğim hep işsiz geçti
00 Yorumla
+1 yılBen 27 ye girecem hala bilmiyorum. Fazla şey yapma.
00 Yorumla
+1 yılyorma bu kadar kendini bunun yaşı yok ne zaman ne istersen onu yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama ihtiyaçlarımı almak içinde bir işe ihtiyacım var maalesef
+1 yılOtur otur nereye kadar. . Bir yerden başlamalısın.
00 Yorumla
+1 yılBen 22 yim hedefim var ama fırsatım yok
00 Yorumla
+1 yılSenden 2 yaş büyüğüm, daha ben de bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 olucam boşluktayım. Sen yine iyisin.
00 Yorumla
+1 yılBen 30 yaşındayım ben bile karar veremedim.
00 YorumlaHedifin olsun ve kararlı ol
00 YorumlaBen 30 yaşındayım ben de bilmiyorum takma bu kadar
00 YorumlaAkılına bırak
00 YorumlaMeslek kurslarına git bir fikir edinirsin
00 Yorumla
+1 yılBulursun bir enayı
00 Yorumla
+1 yılZamanı gelmiş…
00 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 23 yaşındayım ama hala ne iş yapmak istiyorum bilmiyorum, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat