Belirli yerlerde çok kaliteli kurslari varmış. Iki sene sonunda iç mimar diplomasi alip ise baslayabiliyormussun. Ne dusunuyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle söyleyeyim aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım vardı. Hazırlığı beraber okumuştuk. O öss ye girmeden önce kaliteli bir desen kursuna gitmiş. Gercekten de çizimleri olağanüstü. Şu anda özel üniversitede tam burslu ic mimarlık ve çevre tasarımı okuyor. Hazırlığıda sayarsak kız tam beş yıl okuyacak. Kim demiş iki yılda mimar olunur diye kandırmışlar seni.
00 Yorumla
Nasıl oluyormuş o? Kaliteli kurs olur mu hiç Allah aşkına. İnsanlar 4 yıl yurtdışında üniversite eğitimi alıyor. Türkiye 'ye geliyor denklik yok. 3 aylık kursa mı denklik vermişler.. Selim Bey'in programını izlete izlete yüksek lisansda yaptırırlar..
05 Yorumla
Soran+1 yılÜç ay değil iki sene.
Soran+1 yılIc mimar olmak istemiyorum sadece merakimdan sordum böyle bir şey gercekten var mi diye.
Soran+1 yılBencede yüklü bir miktar alirlar
Bu iş için önce mesleki olarak çalışman Bişeyler öğrenmen gerekiyor bence , bir çocugu meslek öğrensin diye verirsin iç dekarasyon falan yapar mesleği haline gelir ama okumamuştır onun için büyük avantaj
Meslek hakkında bilgisiz biri için pek bir önemi oldugunu sanmıyorum , o kurslarda mükemmel bir uygulamalı öğretici eğitim oldugunuda00 Yorumla
+1 yılçok mantıklı , zaten şu iç mimarları mimarlarla bir tutan zihniyet bir bok haline getirdi iç mimarlığı , adı yanlış bikere , iç mekan tasarım olması lazım onun adı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Şimdi şöyle bir kursu tamamlayıp sertifika alırsanız freelancer olarak çalışabilirsiniz mesela sertifikanız var websitesi açtınız + sosyal medya hesabı + instagram reklamı vererek kolaylıkla müşteri bulabilirsiniz freelancer platformları var birsürü, binlerce satıcı ve iş veren şirketler oluyor kolaylıkla çalışabilirsiniz (TECRÜBE + DENEYİM)
00 Yorumla
+1 yılTm ile 120 binle ic mimarliga git oku :) sinavi yapmadan ciksan girersin :))))))))
00 Yorumla
+1 yılHassîktirrrr inanmam okuyanlar salakmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir delik varsa bizde girelim.
00 Yorumla
+1 yılKurslara nasıl Başvurabiliriz
00 Yorumla
+1 yılSen de bunu yedin?
05 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım o kadar kaliteli bir kurs var ki. Anlatimi filan ingilizce yapiyor. Ve sonucta diploma istediler mi elinde oluyor. Universite mi diye bakmiyolar
- +1 yıl
sen birde bunu iç mimar çalıştıran yerlere sorsana tabiki bu kursa giden işe girer ama imza yetkisi var mı? onu bir öğren sen.. Hemen her mesleğin bu tarz kursları ıvır zıvırı var ama imza yetkisi var mı önemli olan bu..
Soran+1 yılVar arastirdim
- +1 yıl
o zaman sen hakısın iç mimarlık okumaya gerek yokmuş:)
Soran+1 yılEveer
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler