Lisans 3. sınıf heykel bölümü öğrencisiyim. Yüksek lisans için tam donanımlı olarak çalışmalarıma devam ediyorum. İlerisi için akademisyenliği hedefledim, giderek bu işi başaracağıma inancım artıyor, kendime bu konuda sonsuz kere güveniyorum. Bazen yüksek lisansta tez aşamasını düşünmek biraz ürpertiyor o kadar :) Ayrıca sanıyorum ki yüksek lisanstan sonra araştırma görevlisi olarak küçük bir adım atabiliyormuşum. Sonrası sanırım beni biraz daha zorlayacak, doktora aşaması... Sizin akademik bir kariyer planınız var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz, fikir alışverişi yapmak isterim. Muhtemelen alandan alana, branştan branşa fark ediyodur ama illaki ortak bir nokta vardır diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çalışmalarımın birazını buraya aktarmak istedim :)
Felsefe öğrencisiyim ve iş bulmam için tek çıkışım akademisyenlik. Zaten bölümümü çok seviyorum ve başarılıyım. Eğer akademisyen olursam öğrencilere çok faydam olacağını düşünüyorum.
Çok çok çok teşekkür ederim, aslında ben de bu hayalime erişebilmiş değilim ama erişeceğime güveniyorum. Siz de bence başarabilirsiniz, böyle bir hayaliniz varsa bırakmayın peşini bu hayalin.
Oncelikle yaptigin isler muthis gorunuyor, eline emegine saglik
Elbette bir kariyer hedefim var, ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum, uluslararası ilişkilerden yuksek lisans yapmak istiyorum. Diger yandan ispanyolca, italyanca ve rusça dillerimi gelistirmek istiyorum. Son olarak, ya akademisyen olmak istiyorum, ya da disisleri bakanliginda bir yerde olmak istiyorum
Bir yks öğrencisi olarak ben de araştırmacı olmak istiyorum düşündüğüm meslekte üst kademelere çıkıp, ve de yapmış olduğunuz bölüm harika Türkiye de ne kadar pek önemsenmese de ben arkanızdayım:)