Arkadaşlar memurlarin yüksek lisans yapması nasi oluyor örnek ben İstanbul da memurum ama yüksek lisans başvurum Erciyes üniversitesi tarafından kabul edildi napicam bu durumda🙄 bilen arkadaşlar aydınlatırsa mutlu olurum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadrolu memursanız eğitim durumu tayini isteyebilirsiniz, sözleşmeliyseniz yapacak bir şey yok.
Eğer uygulama dersleri varsa yüzyüze yapılıyor ama teori dersleri online olmalı. Vizeler de online ama finallere yüzyüze katılmalısın
Yani böyle bir imkan varsa çok iyi tabi kamu yönetimi bölümüm
Kamu yönetimi yüksek lisans programı var mı? Ben yok diye biliyorum. Bölüm başkanına ulaşıp dersler hakkında bilgi alabilirsin. Altta tayin yazanlara bakma tayine felan gerek yok 😀
Kamu yönetimi yüksek lisans programı var tabiki tayin durumum olmassa uzaktan da yürütebiliyorum yani
Bende Şu an tezsiz yüksek lisans yapıyorum birçok okul ile görüştüm. Geçen seneye kadar hepsi online yaptılar dersleri. Tezsiz bölümler genellikle online oluyor dediler. En iyi bilgiyi bölüm başkanından alırsın. Yüksek lisans tamamen öğrenme aracıyla yapılır. Kaliteli bir okul olduktan sonra özel veya vakıf farketmez.
Anladım ben özel de yapmak istiyorum ama bakalım bide özel de yapınca ALES YDS falan nasıl oluyor aynı devletteki gibimi yoksa puanlar biraz daha yüksek mi oluyor yoksa kolaylıkları var mı
Tezli mi?
Evet tezli yapmak istiyorum
Tayin isteyeceksin ama verilmezse yanar o hakkın o yüzden aöf den yapmak diye bir durum var
Lanet olsun ya tayin o kadar kolay bir durum değilki benim bir arkadaşım 5 yıldır istiyor çıkmıyor ya yanacak ya da bulunduğum şehirde yapmaya çalışacagim başka yolu nasıl olmaz ya
Aöf varken neden öyle yaptın eskiden bir ara öyle bir hak verilmiş ama sistem tıkanıp kalınca iptal etmişler geçmiş olsun
Yüksek lisansin AÖF si yok uzaktan olabilir
Evet tezsiz yüksek lisans
Tayin mecbur ya veya hocalarla devamsızlık konusunda konuşman lazım
Öğretmenmisin eğer öğretmensen özlük hakların var
Yok öğretmen değilim
Y. lisans yapacağın üniversite ile görüşüp uzaktan eğitim ya da haftanın 1 günü ders görecek şekilde plan yapablirsin bu arada İstanbul'da bi dünya üniv varken Erciyes neden
İstanbul da bir dünya üni dediğiniz çoğu özel üni vakif üniversitesi gerci devlet mi iyi vakıf mi iyi yüksek lisans için bilmiyorum
Eğer sadece yapmak ise amaç devlet ama kariyer ve kendini geliştirmek ise kesinlikle vakıf bilemiyoru tabi senin için hangisi önemli
Tabiki Kariyer hem 1 sınıfin sonunda Erasmus yapıp tez dönemini yurtdışında tamamlamayı düşünüyorum bu durumda memuriyet ne oluyor
657 misin
Evet
Bide özellerin ücretleri ne civarlarda
Ben yökde çalışmıyorum 🤭
Ücretsiz izne ayrılabilirsin tam olarak görev ne
Bunun hakkında bişey bilmek için yökde. Çalışmanıza gerek yok ben çok bilgi sahibi değilim genel olarak fikriniz belki vardır die sordum
Vakıflarda fiyatlar çok farklı olabilir bölümüne üniversitesine 2. öğretime göre değişir
Yapamazsın tayin al.
Tayin çıkmıyor çok zor
ne memurusun abla memurluk maas iyimi