Sevdiğimle 6 senelik iliskim var allaha sukur hep yanimda oldu askere gitti askere gidince ailem telefonla konusurken yakaladi annem saolsun bacım * basimiza bacım kesildin gibi bisuru seyler soyledi öz kızına denilcek laflar değildi teyzem bi yandan kardesimi uzuyosan hadi ordan git gibi o kadar hakaret ettiki annem sevdigimin ölmesini dahi istedi allah korusun annem ya o ya ben dedi o hakaretleri aklıma geldikce dayanamıyorum ama babama duskunum babamda bana duskun diye biliyorum şu an bu evde tutuncak tek dalım babam sevdigim askerden gelince konuscam babanla eger kizinin mutlulugunu istiyosa onay verir ha vermiyosa hala sevgisinden suphe duyarim dedi şu an için ayrıyız diye biliyo annemgil ama bana yuva aile olan adamdan nasıl vazgecerim sevdigim askerden gelince kacalim diyo ama korkuyorum galiba bilmiyorum sevdigimden vazgecmek istemiyorum babamdanda vazgecmek istemiyorum kaçmak kötü ama annem bizi o yola sokuyo zorla lütfen yardım edermisiniz fikirlerinize ihtiyacım var🥲🥺🥺🥺🥺 lütfen fikirlerinizi söyleyin😔
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim sanayide çalışıyo serseridir diye istemiyolar ama yüregi o kadsr guzelki her is icin cabaliyo allaha şükürler olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer