• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nişanlım çalışmama izin vermiyor. Ne yapmalıyım?

MİSKOKULUKIZ16
MİSKOKULUKIZ16 Takip Et
Xper 4 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden çalıştırmak istemez
Nişan Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Selamlar,

Henüz yolun başında bu şekilde şart koşması kesinlikle hoş değil. Ne amaçla dediğini bilmiyorum ama bunun devamı daha sonra aynı şu şekilde olacaktır.

• Dışarı çıkmana izin vermiyorum
    • Annene gitmene izin vermiyorum
    • Arkadaşların ile görüşmene izin vermiyorum
    • Kapının önüne tek başına çıkmana izin vermiyorum

İzin verme, izin alma olayı bana çok doğru gelmiyor. Mantık çerçevesinde bazı açıklamalar yapma ne ala ama daha yolun başın bu üslup hoşuma gitmedi.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• gokyuzu-mutsuzluk
    gokyuzu-mutsuzluk Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba.

Şunu söyleyeyim : Yol arkadaşlığı çok önemlidir bu yolun güzelliğini de belirler bakın her birimiz insanız severek güzelleşir sevilerek, güç buluruz ancak bu demek değildir ki yanımızda ki insanı kendi malımız gibi görerek o şekilde ona muamele edelim hayır bu doğru değil yaklaşım da son derece yanlıştır elbette insan düşüncesini dile getirir kendini ifade eder ama bunun da bir ölçüsü vardır, insan çalışarak kendi ayakları üzerinde durmalıdır var sayalım rüzgar tersine esti o zaman için bir b planı daima olmalı kenarda nihayetin de yarınların ne getireceğini bilmiyoruz.

• Kadınlar sizler kendi kanadınız, ile uçmayı öğrenmelisiniz.
    0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bunun çok sebebi var aslında başlıca nedeni çalıştığınız iş yerinden bir erkeğin size asılması veya aklınızı çelmesinden korktuğu içindir. Diğer seçenek ise kadınların ev işlerini yapması gerektiğini ve kadının işinin iş yeri değil ev olduğu düşüncesi içinde olduğu içindir genel olarak bu böyledir. Yapmanız gereken şey tavrınızı net olarak ortaya koymak tabi ki onu kırbadan ve tartışma yaratmadan..

0
    2 Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      +1 yıl

Aklınızı çelmesinden korkması kelimesine katılmıyorum. Bu güvenmemek demektir. Güvenilmeyecek insanla ilişkide kurulmaz zaten. Aklı çelinecek insanın heryerde çelinir çalışmaması farketmez. Kalan söylediklerinizde haklısınız

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Burada bir ilişkinin bakış açısı nasıldır alâkalı demedim onu dostum zaten kadının çalışmasına karşı olan biri böyle düşünüyordur demek istedim ki zaten düşünce yanlış ama var böyle çok erkek sende biliyorsun bende :)

Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Çalışman izin vermemek gibi bir hakkı yok, haddini bilsin. Evlensen de yok bu hakkı. Çalışmak isteyen kadının kocası tarafından çalıştırılmaması boşanma nedenidir. Evli kadının bile çalışması kocanın iznine bağlı değildir. Çalışma hayatına katılma kadının kendi iradesindedir. Ne çok seviyorsunuz şöyle her şeyinize karışan erkekleri. Önce siz kadınlar olarak haklarınıza sahip çıkın.

0
    4 Yorumla
    • MİSKOKULUKIZ16
      MİSKOKULUKIZ16
      +1 yıl

Benim bir mesleğim yok sigortasız işlerde çalışıyorum o yüzden istemiyor Kıyamıyor Bütün ihtiyaçlarını ben karsilicam diyor ve beni çok kıskanıyor başka bir erkeğin sana bakmasına tahammül edemiyorum diyor

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Mesleğin, işin olmadan evlendiğinde, olur da boşanırsan ortada kalırsın. Geçinmek için erkeğin eline bakmak kadın için esarettir. Erkekler de "bana muhtaç" diye bunu çok iyi kullanır, hiç bir şeye sesini çıkaramazsın.

Yorumla
    • MİSKOKULUKIZ16
      MİSKOKULUKIZ16
      +1 yıl

Boşanmak gibi bir niyetim yok çünkü beni çok seviyor babamdan görmediğim sevgiyi verdi bana Ve aşırı derecede cömert cebindeki son kuruşa kadar bana verir

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Eliaçık olabilir, sana çok düşkün olabilir. 10 yıl sonrasını, 15 yıl sonrasını bugünden bilemezsin. Kimse boşanma ihtimalini düşünerek evlenmez zaten.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

65

Cevap

77

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, bence hiçbir erkeğin daha doğrusu hiçbir insandan hiçbir insana karşı böyle bir istekte bulunmaya hakkı yok. Karşındaki kişi canı ister çalışır, canı istemez çalışmaz ama tabii ki önerileri dikkate alabilir ama son kararı yine kişinin kendisinin vermesi taraftarıyım. Sebebi ne olursa olsun, size bu şekilde baskı, manipülasyon yapan bir zihniyetten uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Evleneceğim insanın çalışmasını bende istemem açıkcası.
    Ha üniversite mezunudur. Veya eğitimini aldığı vs. iyi bir mesleği vardır. Yıllarca o meslek için çabalamıştır o zaman isterse evlendikten sonrada çocuk olana kadar çalışabilir tabiki zorlamam. Ama haricinde öylesine bir yerde çalışmasını istemem.
    Böyle düşünmemin sebebi Bir çocuğu bence en iyi büyütecek kişi annesidir. Bu nedenle hamile olduğu andan itibaren hem çocuğa dikkat etmesi hemde çocuk olduğunda büyütmesinden kaynaklı çalışmaması en güzeli olacaktır.
    Çocuğumuzu başkasına emanet etmek istemem. Ben çalışırım evime bakarım. Eşimin çocuğumuzu en güzel şekilde yetiştirmesi fazlasıyla büyük sorumluluk zaten bence çalışmasına gerek yok bu nedenle

1
    0 Yorumla
  • _interstellar
    _interstellar Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Yorumlara goz attim ve sonra gorusumu yaziyorum.

Cogunluk ayaklarinin uzerinde dur, ondan ayril demis ancak calismaniza gonlum razi degil ancak engel de olmam diyen adamlar bana sanimi geliyor.

Karakteri curumua bir adamla evliyseniz her turlu hayati size zindan eder. Uzman hekim olup her gun esinden dayak yiyen maas karti elinden alinan kadin biliyorum.

Evlilige bu sekilde gardini alarak baslamak saglikli bir dusunce degil. Merhametli ve fabrika ayarlariyla oynanmamis adamlar eslerini evde neseli, stressiz, guleryuzlu gormek istiyorlar. Nisanlinizi en iyi siz taniyorsunuz eger art niyet seziyorsaniz zaten oyle biriyle yola girilmez. Erkegin karakteri burada onemli.

1
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sen gideme diye de istemiyor olabilir, seni kendine her anlamda bağımlı kılmak istiyor olabilir ya da kıskanıyor ki bence her ikisi de özgüvensizliktir. Nişanlanmadan evvel konuşmadınız mı? Bir erkekten evliliğin ilk zamanları para istemek kolay olmasa gerek, kendi paranı harcamak daha güzel, kendi paranı harcamak gibisi yok, evlenince senin paran, benim param konusu olmaz ama Mehmet Aslantuğ'un da dediği gibi "hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı"

1
    1 Yorumla
    • 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      +1 yıl

Nişanlılık evlilik demek değil, çok iyi düşün. Hatta bence hemen Serhat Yabancı'nın Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını oku.
      Boşanmak, nişandan dönmekten daha zordur

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yiyici erkekler çalışmanı ister. Yağlı kapı ister. Sen sanıyor musun ki çalışmaya izin veren her erkek kadına destek veriyor diye. Elinde mesleği olup işini yapan, kocasından dayak yiyip parası alınan kaç kadın biliyorum. Hani evine her gece ayyaş gelip karısını kızını çalıştıranlar var ya. Siz de burada ki erkeklerin güçlü kadın seviyorum ayaklarına yatiyorsunuz. Ya siz kadınlar ayaklarının üzerinde dur saçmalığı? Hayatınız da olan vahşi çalışmanızı isteyen erkek her seferinde ayaklarınızın üstünde durmanıza izin verir ama dikenler batırır bacaklarınıza. @ptal olmayın. Bırakın calışsınlar sizin için.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bunlar tanışma aşamasında konuşulması gereken konular. Erkek çalışmaya mecbur edemez bu kesin. Ama çalışmama konusunda bence geçerli sebebi olmalı. Hani mesela mesleğin yoktur, orada burada geçici kötü koşullu işler yaparsın vs. gibi. Ama yinede bu evlenmeden hatta nişan sevgililik falan olmadan konuşulmalı ki düşünce yapıları uyumlu mu bilesiniz. Sen çalışmak istiyorsan, bu insan sana uygun biri değil. İleride hep bu sorun olacaktır. Ama yok çalışmasamda olur diyorsan ve "ileride ikna ederim" gibi hayali umudun yoksa o zaman aynen devam.

0
    0 Yorumla
  • Yalnızkurt1881
    Yalnızkurt1881 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Muhafazakar olmasından dolayı ; olabilir. Zira şeriatta, kadını sosyal hayattan uzaklaştırmak esastır. Tüm şeriat devletinde bu var ve Osmanlıda da bu vardı. İslamiyeti kabul ettiğimiz tarihten, Atatürke kadar ; kadınlar, erkeksiz dışarı çıkamadı ve hor görüldü.. şu an İran 'da dev kadın direnişi var ve hepsi "yıkılsın şeriat, yaşasın laiklik" diye bağırıyorlar. Umarım laik devrim, başarılı olur.

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evlenmemelisin.

Çalışmak istemezsen çalışmazsın. Ama bu ancak senin kararınla olabilir. Henüz evlenmeden bu denli bir müdahale bence oturup kiminle evlendiğini düşünmeni gerektirir.

Etrafımda eşini aşırı kıskandığı için nerdeyse markete bile gitmesine izin vermeyecek tipler var. Bu kadarını hastalıklı buluyorum, beni korkutuyor böyle insanlar. Bir hayatı başkasının iznine göre mi yaşayacaksınız?

1
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmana izin vermiyor çünkü çalışırsan evde kendi borusunu öttüremeyecek. Seni istediği gibi yönetemeyecek. Şu gerçeği anlayın artık kızlar. Çalışmanızı istemeyen erkek, bir hayat arkadaşından ziyade kendisine bir köle arıyordur..

3
    1 Yorumla
    • MİSKOKULUKIZ16
      MİSKOKULUKIZ16
      +1 yıl

Benim bir mesleğim yok sigortasız işlerde çalışıyorum o yüzden istemiyor bütün ihtiyacını ben karşilicam diyor ve beni çok kıskanıyor başka bir erkeğin sana bakmasına tahammül edemiyorum diyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Nişanlın ben gibi eski tip bir erkekse , ikimize ben yeter im bakarım gibi düşünür çalışman ı istemez diğer yandan tabi ki diğer erkeklerin yanında olmadığın sürede senin için tehlike yaratacak olduğu gibi bir düşünce vardır.

Korumacı erkek iyidir.

0
    2 Yorumla
    • MİSKOKULUKIZ16
      MİSKOKULUKIZ16
      +1 yıl

Benim bir mesleğim yok sigortasız işlerde çalışıyorum o yüzden istemiyor bütün ihtiyacını ben karşilicam diyor ve beni çok kıskanıyor başka bir erkeğin sana bakmasına tahammül edemiyorum diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne güzel ki sana sahip çıkan bir ilişki fakat aşırı kıskançlık varsa bence biraz psikolojik rahatsızlık ayrıca senin onu aldatabileceği ni düşünüyor ya da sana tam güveni olmayabilir senin güvenini geçtim başkasının sana olan güveni sömürme ihtimali de olabilir , seven insan kıskanır fakat bu ölçüyle eğer kapalı tesettürlü değilsen , açık giyinen biriyse n örneğin etek giydin fakat bunun ölçüsü göreceli yanı vardır , bacak diz kapağından bir karış gözükür fazlası senin kocan gibi bir adamı deli eder eminim bir de adam sana yetme ye çalışıyor sevmese senin içinde çalışması güzel bence onu sen çalışarak bence düşürme ya da onun böyle yete mediği ni düşünmesine izin verme çalışırsan uygun bir dille anlat veya ortak nokta da buluş yani adamın içine ferahlık getir. Emin ol işe yarar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ayrıl o çomardan. Birilerinin erkeklik gururu incinmesin diye kendinizden ödün vermeyin. Geleceğiniz bir erkeğin aklının karışmasına bağlı olmamalı. Hadi şimdi nişanlısınız, ileride evlenince boşanmak isterse ne olacak? Ben söyleyeyim, kendi ayaklarınızın üzerinde durmak yerine baba evine sığıntı olursunuz.

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bir arkadaşım sırf eşi istiyor diye evlenince teaettüre girmişti. Allah ın her günü hakkını helal etmediğinden dert yanardı. O yüzden istediğin ya da iatemediğin şeyler varsa buna gmre bir eş seç. Dünyadaki tek adam nişanlın değil

2
    0 Yorumla
  • wonderita
    wonderita Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yıl olmuş 2022 anandan babandan izin almıyorsun elin adamından mı izin alıyorsun? Yemin ediyorum şu biatçı tayfayı anlamak mümkün değil. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin Allah aşkına ya.

4
    0 Yorumla
  • Mericeyn96
    Mericeyn96 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Ayrılmalısin ekonomik özgürlük herşeydir kimse senin özgürlüğünü kısıtlayamaz. Yarın öbür gün evlendin anlasamadin, ayrıldın, yaşın geçti ozaman ne olacak? İssiz güçsüz yine ona muhtaç olacaksın mutlaka çalışmalısın

1
    5 Yorumla
    • ali_sarısoy
      ali_sarısoy
      +1 yıl

Ayrılmalısın diyor cahile bak git seni köle gibi çalıştıracak birini bul herkes senin gibi değil demeki senin hayatına önem vericek biri girmedi icin hissetmemişin

Yorumla
    • Mericeyn96
      Mericeyn96
      +1 yıl

@ali_sarısoy ne demek köle gibi çalışsın mi ne demek cahil? Ziraat doktorası öğrencisiyim. Ve ayrıca insanlar ve özelikle kadınlar ürettikce var olup ürettikce hayat bulurlar bu onların doğasında var. Kimsenin bana önem vermesine ihtiyacım yok ben kendime çok önem veriyorum bu yüzden birini bulmaya da ihtiyacım yok. Ne yapsın kadın çalışmasın da kocasının eline bakıp ekonomik özgürlüğü olmadığı için herşeye tamam mı desin bu mu sevgi bu mu değer?

Yorumla
    • ali_sarısoy
      ali_sarısoy
      +1 yıl

Sen istedin kadar doktora öğrencisi ol ekonomik özgürlük diyorsun eline mi baksın diyorsun ama unutun bişey var çevre eskisi gibi değil biri kalktı bişey yaptı? Ozaman empati kurar düşünürsün onca kadın cinayeti var nedeni bile bilinmeden öldürülen kadınlar siz ekonomik özgürlük diyorsunuz sacma her şey para değildir sevgi olan bi yerde paranın o kadar önemi olmaz

Yorumla
    • Mericeyn96
      Mericeyn96
      +1 yıl

@ali_sarısoy maalesef çok cahilsin

Yorumla
    • ali_sarısoy
      ali_sarısoy
      +1 yıl

Size sizin gibi cahiller lazım kanka sen boş ver hayatına bak böyle olayları idrak etme kabiliyetin gelişmemiş boş ver

Yorumla
  • AhesteEbru
    AhesteEbru Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkekler değil, geri düşünceli be vizyonsuz erkekler kadının çalışmasını hakim olmasını istemez. Sadece bununla da kalmazlar. Cehaletleri evliliğin her alanına olumsuz olarak yansır bu insanların.

1
    0 Yorumla
  • Deepsiz
    Deepsiz Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Türlü sebepleri olabilir ama hayatındaki bazı kararlar senin olsun onun karışmasına yönlendirmesine fırsat verme sonra ardı arkası kesilmez sürekli senin adına karar verir köle gibi olursun

1
    1 Yorumla
    • ali_sarısoy
      ali_sarısoy
      +1 yıl

Sizene ya

Yorumla
  • anasimezardikecek
    anasimezardikecek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

ortamı kötüyse ve çok yıpratıcı ise ben de istemezdim erkek olsam ha bir de fıtri olarak erkek verici olmayı sever bizim kadınlar bu kısmı hep atlıyor eziklik olarak düşünüyor diğer görüşleri...

0
    1 Yorumla
    • anasimezardikecek
      anasimezardikecek
      +1 yıl

ama nişanlımın böyle bir izin alıp verme lüksü yok...

Yorumla
  • Mozvel
    Mozvel Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.

Yaşınız kaç? Madem çalışmana izin vermiyo o zaman de. Düğünde ben bunları yapmak zorundayım masrafı bu kadar tutuyo bi zahmet ver de

0
    2 Yorumla
    • MİSKOKULUKIZ16
      MİSKOKULUKIZ16
      +1 yıl

Vercek zaten

Yorumla
    • Mozvel
      Mozvel
      +1 yıl

Verecekse çalışma hanım abla o zaman. Versin parasını bol bol gez.

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Nişanlanmadan önce bu konuların konuşulması gerekir, olası tüm durumlar değerlendirilmeli, karşılıklı samimi görüş alışverişinde bulunulmalı.

1
    0 Yorumla
  • KıtanınAsyası
    KıtanınAsyası Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 42%
    +1 yıl

Kendi ayakları üzerinde duran kadın özgüveni düşük erkeklerde aşağılık kompleksi yaratır da ondan

0
    0 Yorumla
  • frenchgirl16
    frenchgirl16 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Nişanlın senin sahibin mi? Ya da eşin olduğunda sahibin mi olacak? Hayrına daha onunla evleniyosun kalkmış seni yönlendiriyor. Evlilik bu değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O zaman aydan aya sana çalışıcağın parayi sen istemeden versin
    Ama bence yinede kendin çalışmaya bak çünkü bu birsüre sonra bu kadar kolay olmaz sen kendi ayaklarınıın üstünde dur
    Hayat herzaman umduğun gibi ilerlemeye bilir

0
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

İzin istersen vermez tabi fikrini sormayacaksın çünkü.

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Nişanlın daha senin üzerinde bir hak iddia edemez çünkü daha ortak bir hayatınız yok.

0
    0 Yorumla
  • maşuka222
    maşuka222 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

maddiyti iyi ise hiç gerek yok çalışsın baksin sana

0
    0 Yorumla
  • Coolguy8610
    Coolguy8610 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü ekonomik özgürlüğün olmasın, sadece ona bağımlı yaşa istiyor

0
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kocasını iş arkadaşı ile aldatan çok kadın var ondan

0
    0 Yorumla
  • BluishFrosty
    BluishFrosty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Kıskanıyor demekki ama sen çalışmak istiyorsan da saygı duymalı

0
    0 Yorumla
  • UgROzcN
    UgROzcN Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 65%
    +1 yıl

parası çok varsa senin çalışmana gerek yoksa olabilir

0
    0 Yorumla
  • birgaripesmerkiz
    birgaripesmerkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 85%
    +1 yıl

Sen çalışmak istiyor musun?
    şu an ne iş yapiyorsun?
    Kaç saat çalışıyorsun?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

boş ver çalışıp ne yapacaksın kadın çabuk yıpranıyo erkek gibi değil evinde otur ihtiyacını istersin alır beraber alışverişe çıkarsınız yani gereksiz bir şey bence çalışmak açlıktan gbermez kimse

0
    0 Yorumla
  • aslıı_449
    aslıı_449 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

ben bakarım sana hayatım sen evimizin işlerini yap yeter evimin kadını ol diyor

0
    0 Yorumla
  • uslu27
    uslu27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Yanlış bir düşünce şimdiden seni kendinden soğutmaya başlamış bile

0
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hem cinsinin sana olası zararlarından korkuyor

0
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Adamın ağzına mı bakıyorsun az kendine gel ayaklarının üstünde dur mesleğin olsun

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Yapacağın en mantıklı şey ayrılmak. O cahille ömür geçmez

0
    0 Yorumla
  • Yousef1
    Yousef1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı.

Çalısma sende dha ne istiyon yorulmanı istemiyordur

0
    0 Yorumla
  • ali_sarısoy
    ali_sarısoy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Gelip burada yazıcana sevdiğin insanın kararlarına saygı duy demeki çevreye güvenmiyor ya da senin yorulmanı istemiyor buraya gelip 3.5 capulcunun fikrini alıyorsun bu cok büyük bi yanlıştır

0
    0 Yorumla
  • samedyaldiz
    samedyaldiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Dünya görüşü böyle olabilir saygı duyuyorum ama nişanlılık durumunuza zarar vermeyecek şekilde orta yolu bulmaya çalışın. Durumu çok iyi değilse günümüz ekonomik şartlarının sizi zorlayacağını söyleyerek ikna etmeye çalışın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tüm hemcinsimi bilmem ama onu tanıyan sizsiniz. Eğer bu düşüncesini ona sorarsanız daha iyi olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kölesi ol diye söz hakkın olmasın diye ona muhtaç ol diye

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çalıştigin ortama güveniyordur kendilerinden biliyorlar ya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Hem yorulması hemde erkeklerin amacını biliyorlar içimiz rahat etmiyor bir türlü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O erkekle ömür geçmez aile kurulmaz bence yok yakınken ilişkini gözden geçir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkek sonuçta dinlemelisin. Bildiği vardır. ya da çekindiği bişey

0
    0 Yorumla
  • doganerhuseyin
    doganerhuseyin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Kıskanc insan seni yanlızlastırmak istiyor hemen terket uzaklas

0
    0 Yorumla
  • aydinatakoc
    aydinatakoc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

kiskaniyodur ama bir gun sen bu inadini kirarsin istedigi kadar kiskansin

0
    0 Yorumla
  • comeonask
    comeonask Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

İzin vermiyor sa calisma sende söyle oda çalışmasın taş yiyin bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • bizeüyeismikalmamis
    bizeüyeismikalmamis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

O zaman maaş bağlaması veya her istediğini alması lazım maddi olarak.

0
    0 Yorumla
  • hakankor19
    hakankor19 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

kendisi hayatı boyunca huzur görmediği için başkasına huzur yaşatmak istiyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim nisanlimda seninki gibiydi yüzüğü kafasına fırlattim gayet rahatım iyi ki de ayrılmışım

0
    0 Yorumla
  • Sükût_uHayâl
    Sükût_uHayâl Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Bunun kararını sen vereceksin..

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

O kişiden olmaz, sürekli seni kısıtlayacak..

1
    0 Yorumla
  • KaraKedi_37
    KaraKedi_37 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.

Saçmalık etmiş

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkMYHEART
    KaranlıkMYHEART Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

O zaman direk birak. Hayir gelmez..

0
    0 Yorumla
  • aaysima
    aaysima Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.

Sen ne istiyorsaan onu

0
    0 Yorumla
  • Sonyazbükücü
    Sonyazbükücü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrılık sebebi benim için

0
    0 Yorumla
  • NymphomaniacS
    NymphomaniacS Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Özgüvensiz olduğu için 😋

0
    0 Yorumla
  • Yenigizliüye
    Yenigizliüye Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

E sende çalışma tabi o yetiyorsa ikinize

0
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.

Yüzüğünü eline ver devam etsin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım çalışmama izin vermiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nişanlım çalışmama izin vermiyor, ne yapmalıyım? 101 cevap verildi
Nişanlım çalışmama izin vermiyor? Bu durumda ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Nişanlım çalışmamı istemiyor, beni eziyor gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? 23 cevap verildi
Çalışmama izin vermiyor, ne yapmalıyım? 7 cevap verildi
Kocam çalışmama izin vermiyor, ne yapmam lazım? 6 cevap verildi
Kocam çalışmama izin vermiyor, ne yapmam lazım? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨