Üç senedir sevgili bir seneye yakın nişanlıyım bu yaz ağustosta düğünüm olucak biraz eksiklerim var diye bir yerde çalışmaya başladım çalışmaya başladığım günden beri nişanlım çok kötü davranmaya başladı istemedi hicbiyerde çalışmamı ve ne zaman oradan çıkarsam o zaman iyi oluruz diye beni tehdit etti sürekli iş yerinde oldugum için iftiralar attı eve erken gelsem seni biri mi bıraktı arabayla diye imalarda bulundu. Cok zor durumda kaldım her tartışmada bitti diyor paranoyak oldum iki haftadır bana yazmıyor dünde Instagram şifresini değişmiş fotolarimizi kaldirmamis ama şifreyi neden değiştirdiğini anlamadım bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım moralim o kadar bozuk ki hiç mutlu değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence senin nişanlın özgüvensiz bir paronayak. Kendine güveni olmayan erkekler çareyi birliktelik yaşadığı kadını kısıtlamakta bulur. Ve sen onun suyuna gitmediğin sürece aran hep kötü kalır. Lütfen yol yakınken kendini kurtar derim. Sırf bir yerde çalışıyorsun die sana iftiralar atan birisi , yarın birgun evlendiğin zaman aran bozulunca ailene de sanada iftiralar atmaya başlar. Böyle biriyle geçirdiğin senelere yazık. Çekinmeden tehditler savuran birisi yarın o tehditleri uygulamaya da başlar. Bir de kendi şifresini falan değiştirmesi de bi tuhaf senin şifren onda varsa sende değiştir. Ve yollarını ayır. Bir erkeğin egemenliği altında yaşamak zorunda değilsin. Çalış , kendi paranı kendin kazan, kendi ayaklarının üzerinde durmayı bil , çalış ki hayatı öğren. Sonrasında bir gün boşanmak istersen yaşın sıfırdan çalışmak için geç olabilir. Ailenin evinde bile el olabilirsin dönüp geldiğinde. Bunlar illa olur demiyorum ama her ihtimali iyi değerlendir. Bi gelirin olsun ki kimse seni küçük göremesin. Sana iftira atarken hiç mi gururun kırılmadı? kendi nişanlısına dahi iftira atmaktan çekinmeyen biriyle neden birlikteliğini sürdürürsün ki? Eğer gerçekten sana değer veren birisi olsaydı seni desteklerdi ve senin yanında olurdu. Yarın birgün boyle birisinden çocuğun olduğunda daha da zorlaşır her şey. şu an şiddete maruz kalan kadınların bir çoğu kendi gelirleri olmadığı için sesini çıkartamıyor. Ekonomik özgürlüğe sahip olmadıkları için yeter diyemiyor. Öldürülen bir çok kadın böyle erkekler tarafından katlediliyor. O seviyor böyle şeyler yapmaz deme. Deme ki birgün senin adını da haberlerde duymayalım deme ki senin adına da hashtagler açılmasın. Lütfen kendine yazık etme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu düşüncede biriyle olmaz çok sevsen bile olmaz yarın evet der belki ama sonra bu kararından geri döner ayrıca ona mı soracaksın çalışırken ayrıl derim böyle biriyle hayatını mahvetme. Senin üstünde baskı kuruyor kendi istediği gibi seni yönlendirmeye çalışıyor.
00 Yorumla
Ayrılacaksın tabi. Nişanlılık, evlilik, bunlar karşı tarafın size malmışsınız gibi sahip olduğunu gösteren şeyler değil. Senin kararlarına saygı duymalı, kim olursa.
Ya da şimdi buna boyun eğ. 2 sene sonra gene gelip başlık aç. "Dayanamıyorum, ayrılmak istiyorum ama çocuk için katlanıyorum ne yapayım?"
Farkındaysan ikna et demiyorum sana. Kendi alacağın kararlarla ilgili her zaman ikna etme başarısı göstermeyebilirsin. Ama bu senin kararın. Erkek olarak yazıyorum, kadınlar kocalarının malı değildir!
Ben doğru bildiğimi direk yazarım. Kusura bakma.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle her şeyin yolunda gitmesini istiyorsan eğer, toksik nişanlını başından savman gerekecek. İftiralar, tehditler falan, ona değer vermeye devam edersen dahası maalesef gelecek. Hatta daha kötüsü gelecek. O yüzden hiç düşünmeden hayatından çıkarmalısın, senin enerjini emip dibe çeken birine değil, enerjini toparlayıp üste çıkaran biriyle ilişki içinde olman gerekiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
36Cevap
Salk herif. asıl sana karşı davranış şeklinden ve göstermediği saygıdan senin onunla konuşmaman gerekir ama küstahlık kol geziyor haddini bilen kim. Ama onu anliyorum felaketi kopartmadan önce son kez kendine gelmesini saglayabiliyrsan yap malligina tehammul ederim yaptığın haksizliha ve saygısızlığı asla de beyin varsa anlar ve vicdani rahatsız olur. Anlamıyor da kendi düdüğümu çalarım durumundaysa hiç uğraşma daha gençsin ask o sandığın şey değil evlenince sonsuz olsun. Aptalca davranarak seni incitmekten korkmuyorsa sizi dusunmuyor kendine yaşıyor demektir. kendine nasıl yasanirmis göster o mala ne kadar mal olduğunu anlasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ulkenin erkeklerinin neden bir ayarı yok. Calismasin konusunda cok usteleyenler oldugu gibi calissin diyenlerde fazla. Bir tanıdığım dogumdan 1 ay sonra işe dönmek zorunda kaldi kocasi yüzünden. Yok ben bu evi geçindiremem her sey pahali, bebekte var bu ihtiyaclari karsilayamayiz diye diye kadini yeni dogum yapmis kucucuk bebegi babanneye birakarak işe dönmek zorunda birakti. Adam 8-9 bin lira maas alıyor. Ev desen kira degil. Tamam bu parayla geçim zor ama bir 6 ay kadin iyice toparlanana kadar, bebek anneyle bağ kurana kadar,6 aylik anne sütu seruveni tamamlanana kadar dayanilirdi. Yahu gercekten bizim milletin erkekleri bazen dengesiz oluyor. Kimi calissin diye zorluyor kimi calismasin diye. Boyleleri yuzunden kizlar olarak evlenmeye korkar olduk yahu. Bir ayariniz, medeniyetiniz, insanliginiz olsun.
25 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri tirt lar evlenen yandı valla onlarla
Cevap sahibi+1 yıl@Melissim0272 2 hafta önce kanadalı bir erkekle evlenen bir kiz arkadaşım turk kadinlari turk erkeklerinin elinde harcaniyor, heba oluyor. Allah size yardim etsin diye bir sey dedi. Aradaki fark, insanlik, medeniyet, kadina deger verme bu kadar fark ediyorsa, gercekten Allah bize yardim etsin.
Zaten günümüzde kizlar evlenmek istemez oldu. Erkekler evlenecek kız bulamıyoruz falan diyorlar. Yani şu durumda evlenmemek bence de mantıklı. Evlenip o kadar trip yiyeceksin, belki aldatacak, kaynana/gorumce cekeceksin, yemek, temizlik, hamilelik, doğum, emzirme, cocuk buyutme yapacaksin ama hicbiri erkegin gozune gozukmeyecek. Her kadin yapıyor sadece sen mi diyerek kucumsenecek. Kadinligin sorgulanacak, sekste belki zevk almayacaksın ama bu erkegin umrunda olmayacak kendi zevkini alip cekilecek. Calisan kadinsan daha da sarpa saracak her sey. Ilgi yok, bir takdir etme yok, guzel soz soylemek, bir demet cicek getirmek yok. Yani ulkedeki aile tablosu, turk kadının yaşadığı durum bu. Cogu kizda bunlari farkinda evlenmek cazip gelmiyor bu yuzden.- +1 yıl
Çok sağolun ya zaten evlenmeyi düşünmüyorum dediğin gibi gercekten iyice soğudum ama çok şeyde haklısın benim yaşım 25 kime sorsam kız olarak evlilik düşünmüyorum demeye başladı noluyor dedim erkekler bu kadarmı soğuttu bizim kızlarımızı 😂😂😂 kendi adıma konuşayım ben çevrem yüzünden soğudum babam annem boşandı ama çocukluğum 7 23 kavgayla geçti asla düşünmüyorum sevgilim olmasına rağmen çünkü evlenince fabrika ayarlarına geri dönme özellikleri var türk erkeklerin kimisi evlenmeden gerçek yüzünü belli eder kimisi evleneseye kadar rol yapar o yüzden güvenmiyorum şahsen kimseye
- +1 yıl
Aynennnn kardesim
- +1 yıl
O kadar haklısınız ki turkiyeyi ozetlemissiniz aynennnnn öyle 👍👍👍👍👍 çok kötü bencil türk erkekleri evlenene açıyorum eskiden düğün diye sevinirdim türk erkeklerini Allah dusmenima vermesin eziyet
+1 yılÇok kötü bir durum ile köşeye sıkışmış durumdasın neden çalıştırmazlar bu kadınları anlamışta değilim hayırlısı ama erkenden sana saygısızca davranmaya başlamış tekrardan iyi düşün diyorum ben şimdi böyle davranıyorsa ileride daha fazlasını yapıp canını yakacak bunun sonucunda olumsuz gelişmeler görme imkanı oldukça fazla ne demek gerekir inan bilmiyorum söyleyeceğim tek şey Allah kurtarsın bu geri kafalı zihniyetten
12 Yorumla- +1 yıl
Evet tam anlamıyla arada kalmış durumdayım oradan çıkarsam benimle iyi olucak ama çıkamam çalışmam gerekiyor anlatamıyorum da hiçbir şeyi paronayak oldum resmen her konuşmada bitti diyecek diye
- +1 yıl
Biterse bitsin dert etme hayatında böyle birisi için sonuç olarak ha bir fazla ha bir eksik ama bana kalırsa bu gibi durumda olmaması daha hayırlı olacak gibi affedersin ama seni bu kadar psikoloji etkilemeye olumsuz düşüncelere sevk etmesinin hiç bir şekilde geçerli bir açıklaması olamaz
+1 yılSenin nişanlın özgüvensiz bir paromanyak kaldıramıyor senin ayakların üzerine durmanı eğer gerçekten seni düşünse sonuna kadar destekler seni madem öyle tüm eksiklerini o alsın bunu aynen böyle söyle bakalım ne diyecek insanın alın teriyle çalışıp para kazanması kadar muhteşem bir şey yok her istemediği davranışında sana iftira atan, sürekli birşeyler ima eden, iğneleyen ya da tehdit eden birisiyle olan ilişkini gözden tekrar geçir geç olmadan.. umarım her şey gönlünce olur..
00 YorumlaBu sadece kiskanclik degil ayni zamanda iftira atiyor sana. Ilişkini gözden gecir bence.. böyleyse ilerde dahada kiskanc olabilmz ihtimali baya yüksek. Ayrica ömrun boyunca bir erkegin egemenligi altinda yasamak zorunda degilsin. Çalis kendi parani kazan ki hayati ögren.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmanı istememesinin sebebi kendi ayakların üzerinde durmandan korkması. Böyle bir adamla evlenmeden yol yakınken dön derim. Evlendiğinde çok daha farklı problemleriniz olacak net.
00 YorumlaValla bize fikrimizi sordun ama bence bu adamla evlenilmez tehdit iftira hakaret her şey var bu evlenince en ufak şeyde sana şiddet uygular döver. Bence Allahın sevdiği kulusun cıktı karşına böyle bi olayla gerçek karakteri uzak dur ayrıl derim ben. Çünkü bir ömür bu manyak adamla zor
01 Yorumla- +1 yıl
Adam seviyor kıskanıyor diyeceğim ama bu kadar baskı da olmaz @powerr4 ablamıza katılıyorum ayrıl bu sereffsixden
+1 yılSen de ona tavır al. O ne öyle yaa? Tasma taksaymış. Hayır yani, çalışmana kıyamamak vs gibi de değil. Resmen aldatmandan korkuyor. Önce onu sevdiğini ve böyle bir şey olamayacağını söyle ve ev kadını olmanın sana göre olmadığını söyleyebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere söyledim istersen her çıkışıma gel her zaman ara benim bı yanlışım olmaz işime gidip geliyorum biseylet alabilmek için diyorum ama bana öyle bir tavır alıyor ki sanki onu aldatmisim veya düşmanı gibi.. Instagram da şifresini değişmiş dün scaba ilgi çekmeye mi çalışıyor
- +1 yıl
Bu şimdiden böyleyse evlenince en ufacık biri bir adres falan sorarken görse... Şiddet vs uygulamaz umarım. Yani sen bilirsin ama 😐 Ayrılsanız daha sağlıklı gibi. Saplantılı bir aşık gibi. Ben bir gerildim bu adamdan.
+1 yılBaşta böyle ise sonrayı bilemiyorum sahiden ama hic iç acıcı değil evlilik sakaya gelmez bir daha düşün Şu an sana saygısı yok ileride ne olur kim bilir senin fikirlerin onun için önemsiz olur o ne derse o olsun ister
10 Yorumla
+1 yılBunu sana yapan adamla 4 ay sonra evlilik düşünmene ben hayret ediyorum. Sen bırak nesini nasılını, destek olmak isterken karşıdakinin sana olan güven seviyesini görmüşsün hâlâ yanlış yerlere takılıyorsun. Aç kızım gözünü aç.
00 Yorumla
+1 yılsenin kararın ama yol yakınken o adamdan ayrılman daha doğru bence sevseydi sana bu şekilde davranmazdı ki evlendin diyelim sen müsade ettikçe daha da ileri seviyelere taşınacak bu durum öyle biriyle hayat geçmez
00 Yorumlabence adamın kafasında bi problem var, düşünce yapısında yani. bir de iftira falan atıyormuş, sana nasıl böyle bir şeyi yakıştırabiliyor gerçekten içler acısı. bence nişanı atma vakti gelmiş, o da gitsin kendine ahırdan güdebileceği bi koyun bulsun onunla ne yaparsa yapsın.
13 Yorumla- +1 yıl
İftira olayına ben bittim zaten. Yok seviyorum dediğine bugün bunu yapan yarın keser biçer. Bence çocuk yerine kızcağız gidip bi koyunla falan evlense daha mutlu olur
- +1 yıl
Tehdit ve iftira var ve başka şeyleride ima ediyor. Kabul edilemez şeyler. Evlendiğinde yok bakkala bugun 2 kez niye gittin aranızda bir şey mi var diye öldürebilir. Bu zihniyetsiz cahil kafalardan her şey beklerim. Kıskançlığı bir nebze anlarım ama iftira ve psikolojik şiddet asla kabul edilemez
+1 yılbu insanlar evlenecek ve çocuk yapacak. yeni nesil daha bilinçli diyoruz ama sanırım 3-4 jenerasyon daha var ülkenin kafa yapısının değişmesine
21 YorumlaKısaca hayatını cehenneme çevirecek haberin olsun demedi deme ve ima konusuna gelince şimdi böyleyse evlenince ne olur tahmin et
20 YorumlaÇalışma ortamın kötü geliyor olabilir belki. Hakaret etmesi iftira atması asla doğru değil güsel bir dille konuşabilir ama çalışmanı istememeye de hakkı yok
00 YorumlaVe bu mal değneğiyle de evleneceksin öyle mi? Bravo sana.
20 Yorumlasimdiden boyleyse ilerde kafayi yedirir kiskanligiyla valla seni eve bile kitler cok dusun evlenmeden once hayati kendine zehir etme
00 YorumlaYanlış düşünüyor, kıskanç belli. Anlattıklarına göre o insanın huyunu değişmen zor ve seviyorsan işten ayrılmalısın yoksa bitebilir
00 Yorumla
+1 yılİhtiyacın olduğu için calisiyosun belkide çeyizini tamamlicaksin ona paraya ihtiyacunu açıkça söyle sen ver parasını ozmn falan de
00 Yorumlabirde böyleleri var işte sonradan tantana kavga olmasındansa nişanı atman daha doğru madem çalışma diyor söyle eksiklerini o tamamlasın
00 Yorumla
+1 yılo zaman hemen eksikliklerini tamamlasın evlen. ama çalışma hayatına saygı gösteriyorsa evlendikten 1 sene sonra boşanırsın parasız kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılsen çalışmak istiyor olabilirsin o da çalışmanı istemiyor olabilir. sorun bu değişmez kaidelerinizle hala düğün planı yapmanız.
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle ömür geçer mi? Gerçek yüzü ortaya çıkmış. Kolayca iftira atandan kork. Büyük ihtimalle psikolojik rahatsızlığı vardır
00 Yorumla
+1 yılNisanlin sana iftira atiyorsa
Ayril,
daha evlenmeden hayatini ceheneme ceviriyor. Evlenince sana neler yapar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYol yakınken geri dön. Böyle biriyle ömür geçmez. Kendine yazık etme böyle biriyle evlenip. Cidden kendine yazık edersin. Bana çalışmayacaksın dediği anda bir kere güzelce konuşurum ama şunlara asla tahammül etmem bu sevgi aşk falan değil yani
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. Adam kendşne güvenmiyor sana hiç güvenmiyor. Resmen hasta belli.. evlilik yürümez açık olayım.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana karışma hakkı yoktur. Sen okulunu veya işini koca yüzünden bırakma pişman olursun ona mahkum olursun. Evlenmeden ayrıl
00 YorumlaCalisma sende, coluk cocuk sahibi olunca birakcan o isi zaten
03 Yorumla
+1 yılBence çalış kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini göstermelisin
00 Yorumla
+1 yılşu an çalışmana karşıyla ilerde evlendiğinde de karşı çıkcak şeyler bulur
00 Yorumla
+1 yılİzin vermiyorsa çalışma bence şahsen ben de çalıştırmam
00 Yorumla
+1 yılNişanlın senin hayattını kısıtlıyor evlenmeden önce çok iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılSen bu adamdan kurtulmak için vahiy mi bekliyorsun ya?
06 Yorumla- +1 yıl
İşte kızcağız sizin gibi tecrübeli insanlardan fikri alıp değerlendirmek istiyor
- +1 yıl
Ayrılsın işte fikrimiz bu. Ayrılsın yol yakınken kurtulsun. 🤝
- +1 yıl
Bence de ama bence aile zoruyla evlenecek
- +1 yıl
Çünkü genelde hep böyle olur ama o istese evlenmeyebil8r
- +1 yıl
Hayır aşkından gözüne perde inmiş onun belli
- +1 yıl
Aynen zamanla anlar qma
+1 yılBöyle heriflerle ömür mü geçer yarın kızınıza da aynısını yapar oğlana laf yok ama
00 Yorumla
+1 yılDurumumuz iyiyse çalışma fakat ille istiyorum dersen atman gerekecek.
00 YorumlaSana iftira atan biri seni ne kadar seviyo olabilir ki
00 YorumlaEvlenince ne olacak peki eve mi kilitleyecek camlara kilit mi vuracak
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmak zorundasın belli bir yerden sonra izin verir
00 Yorumla Belki başka biriyle konuşuyordur ondan. Böyle biriyle hayat zor geçer diyim sana
00 Yorumlatamam o zaman çalışma. eksiklerini o alsın madem öyle
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. iki gün sonra da hayatın bu kıskanç paranoya ile kötü olacak
00 Yorumla
+1 yılbu dünyaya kimsenin sacma sapan hareketlerini cekmek icin gelmedin ve bunun sana ileride siddet falan uygulama ihtimali de var o yuzden ayril koy noktayı gec olmadan akilli ol ayrica bir adamla ömür mü gecer?:D
00 YorumlaHemen vur kıçına tekmeyi gitsin. O 💩 boku ben yedim şu an ne sigortam var ne param. Evlendime köpekzgibi pişmanım, oda yetmez gibi birde çocuk doğurdum boşanamıyomda kaddi gücüm yok.💩💩 un içinde debeleniyorum🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSen girme diye değişmiş tepki göstergesi evlenmeden hayatına mudehale etmesi hiç hoş değil
02 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde yaparsa yakında sen bitirirsin
+1 yılayrılmalısınız..
çünkü ömür boyu bu böyle olmayacak, size güvenmeyecek..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana tanıştığınız dönemler çalışmanı istemiyorum dedi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir adamla evlenmek istediğine emin misin şimdiden böyleyse evlenince neler olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilik olunca daha da artacak bu kulp bulmalar zindan olacak hayat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yakınken vazgec boyle biriyle evlenirsen hayatini mahvetmis olursun
00 YorumlaBence Tam Tersi Nişanlın Sana Güvenmeniz Seni İstemediği için yapmış güvense sevse istese bu hareketleri yapmazdi
00 YorumlaNişanlında benim gibi manyak. Sen işten ayrıl, sadece kadınların çalıştığı bir iş yeri bulursan orada çalış 😂
00 YorumlaBir insan ancak bu kadar gıcık olur karısı olacaksın bu neyin iftiraları seni tanımıyor mu yaptığı gerçekten çok ayıp
00 YorumlaArkadasta biraz ozguvensizlik ve eziklik mevcut, yol yakinken dusun
10 Yorumla
+1 yılBu ülkeye ciddi bir format lazım rezil haldeyiz toplum olarak.
10 YorumlaBenim nişanlım da izin vermiyor ve ben onu dinliyorum 😊
01 Yorumla
+1 yılAyrıl bu hıyardan kendi ekonomik özgürlüğün olsun istemiyo
00 YorumlaErkeklerin bazılarını bildiği için diyor seni kıskanıyor
00 YorumlaEksiklerinin listesini cikar bolca aliversin bir zahmet o zaman
00 Yorumla
+1 yılbu kafayla nah mutlu olursun sen
02 Yorumla- +1 yıl
zehirli yuvanız şimdiden hayırlı olsun canim
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında