Şimdi bildiğimiz gibi Tıp çok zor bir bölüm, Kazanması da zor okumasi da oldukça zor Tus sınavından bahsetmek bile istemiyorum çoğu İnsan Doktor olmak için zeka gerekmez, çalışan herkes tıp kazanabilir diyor. Çoğu insan da sadece zekiler tıp kazanır sadece zekiler Doktor olur diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında birbiriyle bağlantılı durumlar. tıp kazanmak için çalışmak gerekir ama her çalışan başaramıyor. Yani o başarı seviyesine ulaşmak için çok çalışmak tek başına yetmiyor. Diğer yandan zekada eğer çalışmazsak tek başına yeterli olmuyor. Yani hem zeka hemde çalışma gerekli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben tıp okuyorum ve evet zekiyim jsjsshhsh cok cringe oldu ama bu konuda alçak gönüllü değilim. Soruna gelirsek tıp okumak veya kazanmak için çokta zeki olman gerekmiyor. Ortalama bir zeka iyi bir temel ve çok çalışarak da kazanabilir. Zeki iyi temel orta çalışmaylada kazanabilirsin, kazandıktan sonra okuması kolay otur ezber yap. Hafızan iyi değilse o dersler zulüm olur ama bir şekilde geçersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan herkes kazanamaz ortalamanın üstünde zeka gerektirir ama aşırı zeki olmaya da gerek yok.
30 Yorumla Yurtdışında parayla herkes okuyor ama Türkiye de sınav zorunlulug var. Herkes olabilir yeterki istesin
00 Yorumla
+1 yılE zekanın büyük payıt var tabi ama çalışmak da önemli. Yılmadan o kadar çalışan çok kişi olmaz
10 Yorumla
+1 yılZeka derken matematik yapabiliyor olman yeterli asıl gerekli olan insan sevgisi.
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Furknnna Aynen çünkü zeka ile insan sevgisi ayni bedende barinamiyor çünkü di mi? sen önce zihniyetini değiştir. Sen en iyisini yapabilecegini dusunursun çunku bu senin dusuncendir insan sevgisi olmayan insanlik adina hiiiic bir sey yapamaz. Kandirma kendini.
Beni de doktor ve tip cahili sanma sektördeki deneyimim yarı yaşın kadar.
İyi akşamlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen doktorum, zeki olduğumu düşünmüyorum çalışan herkes yapıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZeka da olsa bir yere kdar bir yerden sonra gitmiyor hukuk okuyorum özelden sonunu nasıl getireceğimi düşünüyorum ders çalışırken canım diyorum 1 ay kala başldım çalışmaya en yüksek notum 35
00 Yorumla
+1 yılZeka ile iş bitmiyor sanırım hırs azim ve süreklilik gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılcok zeki olsalar tip okumazlardi
15 Yorumla
Soran+1 yılNe okurlardi?
- +1 yıl
idari bilimler ya da muhendislik
Soran+1 yılTıp puanları hepsinden yüksek yalnız
- +1 yıl
tamam sen oku
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
+1 yılÇok çalışmak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılZekadan ziyade cok calisma ve guclu hafiza.
00 Yorumla
+1 yılKazanmak değil okumak zeka gerektirir
10 YorumlaZeki demeyelim de çalışkan diyelim.
20 Yorumla
+1 yılÇalışmayı gerektirir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım