Memur olarak bir okulda çalışıyorum. İşe sadece üç dakika geç kaldığım için müdür hakkımda soruşturma açmış. Cimer'e şikayet etsem ne gibi sonuç alırım?

merhaba arkadaşlar memurum okulda çalışıyorum. Saatimde okula gidiyordum okula bikere 3 dk geç gittim. izin istememe rağmen müdür benimle hep uğraştı hem işimi yapıyordum okula çocuğa bakcak kimse olmadığı için çocuğumu okula götürüyordum.. bu okulda bana ait olan işi ve 3 dk geç gidip okulu açtım diye müdür bana iyice tav oldu kendileri geç geliyor şuanda öyle herseye ters tepki vererek suratti beş karış hakkımda yalan yanlış soruşturma açmış. Sonuç uyarı cezası almışım bu müdürü cimere şikayet edebilirmiyim kendisi yazında okula kafası estiği gibi geliyordu Şu an okul saat 7.5 geçe açılıyor hizmetli açıyor kapiyi ama müdür müdür yardımcısı okulda yok saat 9da gidiyorlar 5 buçukta çıkıyorlar okulun kapanma saati akşam 7 kendisi uymuyor saatine raporumu okulda görevli olmadığı için hizmetli kişiye verdim cimere şikayet etsem ne gibi sonuç alırım
Memur olarak bir okulda çalışıyorum. İşe sadece üç dakika geç kaldığım için müdür hakkımda soruşturma açmış. Cimer'e şikayet etsem ne gibi sonuç alırım?